G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Tak, tak. O których na bieżąco wszystkich informujesz. Żałosne Wszystko to lepsze, niż chęć wejścia w leżaka. Kurtyna opada…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie, tak: jestem piekna, cudowna, olśniewająca, moje loki sa boskie, aniołowie mi zazdroszczą I dobrze, że nie jestem łysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Dziabnięta była Rozbawiło mnie to wyjątkowo bo to coś jakbym ja do niej napisała że za mało godzin pracuje albo że za dużo myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Wszystko to lepsze, niż chęć wejścia w leżaka. Kurtyna opada…. I pisanie, że chce zdechnąć Mówię ci=Daj go do ignora, bo szkoda zdrowia na tego wariata i jego kochanicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Nie, tak: jestem piekna, cudowna, olśniewająca, moje loki sa boskie, aniołowie mi zazdroszczą A to nie będzie przesada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: czyli jest taka metoda. A ja nie chciałam uwierzyć. Myślałam, że to bajka, żeby kasę wyciągać. Tak mogę chodzić raz na 4 miesiące i nie muszę farbować odrostów w międzyczasie, ona tak fajnie ścina że nawet jak odrastają to długo się dobrze układają. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Wszystko to lepsze, niż chęć wejścia w leżaka. Kurtyna opada…. Odpowiedź na poziomie Madzi. Stać cię na więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: I pisanie, że chce zdechnąć Mówię ci=Daj go do ignora, bo szkoda zdrowia na tego wariata i jego kochanicę Racja, ale z drugiej sprawy sprawia mi przyjemność patrzeć, jak kompromituje się co raz to bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Odpowiedź na poziomie Madzi. Stać cię na więcej. Dostosowuje się do rozmówcy. Od ciebie nigdy nie widziałam żadnej zwięzłej, rozbudowanej wypowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Racja, ale z drugiej sprawy sprawia mi przyjemność patrzeć, jak kompromituje się co raz to bardziej. Dwa nieroby warte siebie 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: I pisanie, że chce zdechnąć Mówię ci=Daj go do ignora, bo szkoda zdrowia na tego wariata i jego kochanicę Lepiej się chwalić zdardzaniem męża ludziom na priv szczeliwa mężatko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 10 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 27 minut temu, G. Swenson napisał: Nikt ci w to nie uwierzy, idź lepiej się dziećmi zajmij, chyba że małolat robi to za ciebie by królowa osiedlowa miała czas na pisanie kocopołów w internecie. Już tak nie przeżywaj bo nie pisze teraz z alkusami i ojdzami żeby się wozili na innych a Sradzia to podobna urwa polska Grażynex jak te ojdze Edytowano 10 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 148 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Straszne jak ludzom bzdury z forum potrafią wejść pod czaszkę Edytowano 10 godzin temu przez tymczasowablokada Dubel słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: I pisanie, że chce zdechnąć Mówię ci=Daj go do ignora, bo szkoda zdrowia na tego wariata i jego kochanicę Polecam też mnie dać do ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, tymczasowablokada napisał: I dobrze, że nie jestem łysa Ja jestem "łysa" na połowie głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Dwa nieroby warte siebie 🫣 Może napłodzi jej więcej bąbelków to i 800+ się będzie zgadzać jeszcze bardziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 21 minut temu, tymczasowablokada napisał: Co to znaczy mieć na grzywce lizaka? W sensie, że posklejane? Musiałbym pokazać a tu pokazywać się nie da, zarost się tak układa że rozdziela włos. Edytowano 10 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Racja, ale z drugiej sprawy sprawia mi przyjemność patrzeć, jak kompromituje się co raz to bardziej. Ty chyba swoich kompromitacji zapomniałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: A to nie będzie przesada? Nie, no co Ty najmniejsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak mogę chodzić raz na 4 miesiące i nie muszę farbować odrostów w międzyczasie, ona tak fajnie ścina że nawet jak odrastają to długo się dobrze układają. I to jest właśnie to o co mi chodzi - strzyżenie. Tłumaczę, że nie idę na imieniny do cioci, tylko fryzura ma być dynamiczna i nowoczesna. I tyle, ze se pogadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Dostosowuje się do rozmówcy. Od ciebie nigdy nie widziałam żadnej zwięzłej, rozbudowanej wypowiedzi. Zapomniałaś jak mnie nazywałas? Od kogoś takiego oczekujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ty chyba swoich kompromitacji zapomniałaś Nie mam się czego wstydzić w przeciwieństwie do twojej nędznej, karalusiej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Musiałbym pokazać a tu pokazywać się nie da, zarost się układa że rozdziela włos. Grzywka Ci się łączy z wąsami? Nie rozumiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: I to jest właśnie to o co mi chodzi - strzyżenie. Tłumaczę, że nie idę na imieniny do cioci, tylko fryzura ma być dynamiczna i nowoczesna. I tyle, ze se pogadam. A próbowałaś chodzić z inspiracją? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 410 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ty chyba swoich kompromitacji zapomniałaś Nie wiem jak tobie ale mi prowadzenie konwersacji z tymi dwiema paniami uwłacza, więc na tym poprzestane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A próbowałaś chodzić z inspiracją? Zdjęcia robiłam i pokazywałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 10 Napisano 9 godzin temu 13 minut temu, G. Swenson napisał: Wszystko to lepsze, niż chęć wejścia w leżaka. Kurtyna opada…. Obyś znalazła pracę to będzie okej i nie będzie czeba molestować Srelci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Zdjęcia robiłam i pokazywałam. Nie ma wyjścia, afirmuj, trwale konsekwentnie i z pasją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 9 godzin temu 16 minut temu, murb napisał: A to nie będzie przesada? Przesadą będzie, jak dodasz do tego opisu: i jeszcze dziewica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 33 Napisano 9 godzin temu Lśniąca wysadzana cyrkoniami. Moj skarb, prezent od tatusia na 21 urodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach