Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eku

Styl mojej dziewczyny i ja

Polecane posty

Gość Eku

Proszę o radę :) Czy mam prawo próbować wpłynąć na to, jak ubiera się moja dziewczyna? Ona ubiera się zawsze w stylu nowoczesnym, sportowym - ja natomiast czasem chciałbym zobaczyć ją w trochę innym stylu. Przyznaję, że lubię kobiety nieco bardziej poważnie się ubierające :) I marzę o tym, by zobaczyć moją dziewczynę np. w długiej spódnicy, eleganckiej bluzce / koszuli, z upiętymi włosami... Czasem chciałbym ją zobaczyć jako damę :) Czy mam prawo jej to zasugerować, czy to byłoby zmuszanie jej do czegoś???

Gość kasienka26
Zabierz ja do sklepu i pokaz co ci sie podoba i zeby przymierzyla. Ja w ten sposob sugerowalam mojemu chlopakowi jak chcialabym, zeby sie ubieral :) no i potem mi dziekowal, bo mu sie spodobalo :)

Gość Eku
A nie obrazi się, że jej coś narzucam?

Gość może zaproponuj spotkanie
w jakimś dobrym lokalu, albo zaproś na Sylwestra. Zaznacz, że obowiązują stroje wieczorowe. I wtedy ty wskoczysz w ganiurek... No bo gdzie ona ma sie tak ubierać, skoro ty chodzisz w adidasach? Nie pasowałaby do ciebie na ulicy :-)

Gość kasienka26
dlaczego ma sie obrazic. Pojdzcie do jakiegos centrum, mimowolnie popatrz na jakas sukienke, czy co tam ci sie spodoba i powiedz jej "patrz jaka ladna - prosze przymierz ja", a moze nawet jej kup jak przymierzy i sie spodoba. A ile ona ma lat?

Gość Eku
Dwadzieścia trzy...

Gość kasienka26
Jezeli to nie poczatek zwiazku, to mozesz jej sugerowac rozne rzeczy, czemu mialaby sie obrazic, w koncu chyba chce ci sie podobac. Mi moj (juz byky) chlopak wiercil dziure w brzuchu w innej kwestii, nie chcialam sie dlugo zgodzic, az sama dojrzalam do tego, przekonalam sie i potem bylam bardzo zadowolona, ze mi cos zasugerowal ;) Nie musisz jej mowic, ze Ci sie nie podoba, jak sie ubiera, ale, ze pieknie by wygladala w tej czy tej bluzce lub sukience, ze to takie kobiece i seksowne itp. Niech chociaz przymierzy. Powodzenia i pozdrawiam ;)

Gość a powiedzcie mi
booooze :O a mnie facet namawia do pokazania pepka,nog :P co za ludzie no......🖐️ co za faceci.......tylko zmiany

Gość Eku
Ha, dzięki za opinię :) Tak spróbuję zrobić :)