Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ha ha ...

Witajcie!

Polecane posty

..drodzy forumowicze[cześć] Dziś już środa ,jeszcze tylko dwa dni i wekend! hura! Mam do oddania pączki w lukrze ze smaczną marmoladką chce ktoś?

Gość Ja mam pączki z toffi wiec
Twoich nie chce :-o

...w końcu ktoś kulturalny odpowiedział na powitanie ...;) ...mam jeszcze kawłek serniczka to jak?Kosmito ?:)

elloooooo Genek ...jaki piekny nick ! ..budyń czekoladowy z cebulką ? ahahahahhaahahahhaahahhaahahah dawaj spróbuje ,bo takiego specjału to jeszcze nie jadłam !hahaahahahaha

cześć Kasia...:) ..w koncu miło się tu robi przecież tak fajnie jest powiedzieć witaj;) ..To ja poproszę tej czekoladki w zamian dam pączka albo serniczka ?;)

proszę bardzo;) tylko uważaj,bo gorąca jest;) a ja chętnie poczęstuje się serniczkiem;) :D

...już biorę nożyk../odkrajam kawałek //i podaje ,na talerzyku w kwiatuszki :)..smacznego ;) ..pfuuuu pfuuuuuu dmucham na czekoladkę bo faktycznie gorąca :),ale smaczna ...

:) dzieki za serniczek ale ja jestem straszny łasuch na takie słodkości...;) moja czekoladka juz wypita, strasznie zmarzłam i musiałam się rozgrzac ;) ale ta czekoladka rzeczywiście smaczna jest jeszcze polecam pistacjową;)też niczego sobie :D

...dzięki Kasiu spróbuję na pewno ;) ..ja za słodyczami nie przepadam ..wolę naturalną słodycz hahaahhaah..mi łapki też jakoś cieżko pracują //dmucham w rączki//..Wcinaj jak coś to dokroję Ci jeszcze porcyjke ;)

dzieki dzieki za naturalną słodyczą jestem jak najbardziej;) ale i ta sztuczną nie gardze;)

..ja tez tylko taką pijam ASIU Z MLECZKIEM I BEZ CUKRU BO SŁODYCZ TO WIESZ ...;) HAAHAHAHAHHAAH

..a czy to ważne skąd ?Kasiu ...;).Czasami sama nie wiem czy z kosmusu czy z księżyca jestem hahahaahhaah ...serniczka dokrajam ..prosze :)

..prezes ..nie nerwuj się tak bo brzydki będziesz :) ...co Ci podac ? serniczek czy pączka ? A MOŻE KAWKI CHCESZ ,ALBO CZEKOLADKI ? .....;) kASIU ZNAJDZIE SIĘ JESZCZE CZEKOLADKA CO?:)

..no widzisz Kasi ..tak to jest z facetami :) ..przychodzi i marudzi ,że wszystko zjedli ,a jak mu się coś proponuje to zwiewa hahahahah ..ech te chłopy i weź im tu dogodź no!

Witojcie!!:) A ja nie mam nic już wszystko zjadłam a jeszcze 2,5 h pracy pzede mną, ale po pracy jadę zamówić tort tylko nie wiem jaki smak?? co proponujecie??