Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ha ha ...

Witajcie!

Polecane posty

zapomnialam dodać, że nie cierpię kawy:) Więc chyba wybioere rzeczywiscie czekoladowo-śmietankowy MNIAM:P

Bo wy myslicie ze jak jest Prezesem to nic nie robi , dopiero teraz mam mnostwo roboty , trzeba odebrac USTNE raporty od asystentek , spotkac sie z wplywowymi ludzmi i biznesmenami itp. ostatnio mam urwanie glowy bo wynikla pewna glupia sprawa , pewien biznesmen zgubil u mnie w biurze koperte i teraz chca mi , krysztalowo czystemu czlowiekowi wmowic ze to byla lapowka :O , jestem zniesmaczony i zdegustowany tym wszystkim wracajac do tematu gdzie moj paczek z nadzieniem rozanym (moja babcia jak zyla takie zawsze robila)

no to w takim razie - czekoladowo... a czy dziś to Twoje świeto??????? ha ha...no własnie tak z chopami jest...:)

..cześć ...toonaona!Fajnie ,że zajrzałaś . Ja jestem za czekoladowo-śmietankowym ..uwielbiam ... Kobietki to może ja do tego tortu skombinyję coś mocniejszego he? Co pijecie ?

Gość Mintaj
A ja mam dziś smażoną flądrę. :-)

dopiero w piątek ale tort już trzeba byloby zamówić:) Prezes a może to któraś z asystentek mu skubnęła;) Nie potrzebujesz nowej???:D

...ooooooooo Pan Prezes wrócil! Panie Prezesie dla Pana pączuszek z nadzieniem różanym ...taki aromatyczny i pachnący i bardzoo słodziutki //podaję pączka //na talerzyku kwiecistym :)

...tonaona...Podaję malibu //malibu,mleko i duża pianka//...Co reszta pije ? Bo barek zamknę ihihihhiihihihi

Nie , teraz jak juz bede przyjmowal to tylko asystentow. Mam za duzo kobiet i czuje sie juz przytloczony .Juz czasami zaczynam sie mylic i mowie w formie zenskiej :O

ha ha -> Ty to chyba kelnerką jesteś z zawodu w takim stylu jeszcze nikt nigdy mi Malibu nie podał - a jaki smak...mmmmhhh

....hahaahahahahahah oj ale Pan biedny Panie Prezesie ;) Toć kobietki to takie urocze i miłe stworzenia no! ;) Ja przeczytałam w Twoich myślach ,że właśnie tak podane malibu będzie rozkoszą dla ust Twoich hihiihhi;)..ten smak to marzenie co ?:)a podanie do tego hahaahahahah

no widzisz u mnie prosisz i masz;) Kochani zmykać musze szefffffffffffffffffff:( Miłego popołudnia i jutro zapraszam na coś słodkiego i mocnego Kobietki kwiatuszki wam śliczne zostawiam tylko powąchajcie... ten zapach to marzenie ech 🌼🌼🌼 oj dla Pana Prezesa też ;) 🌼

Kobietki to mile stworzonka ?????????????????????? Moj znajomy zawsze powtarzal ze najmniej jest kobiet trudnych do zdobycia i łatwych do zniesienia, najwięcej łatwych do zdobycia i trudnych do zniesienia .

...Kasiu jeszcze dla Ciebie //malibu.mleczko i dużo piankiiiiiiiiiiiiiiii// Smacznego! paaaaaaaaaaaa ..dla Presesa też podaję bo nie wiem co pić lubi ;)//malibu .mleczkoi dużo ,dużo pianki!// ;)

a ja się skuszę :) ostatni raz jadłam w podstawówce czyli daaawno daaawno temu:)

Witajcie ! Ale musiałam się nakopać do tego topiku ech. Kobietki jesteście ?Czy pracujecie tak ciężko jak ja? Wszystkim miłego dzionka i na faworki zapraszam ..;) Ominęły mnie draże z Biedronki ? hi hi hi hi