Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ha ha ...

Witajcie!

Polecane posty

...hej Kasiu ! U mnie spadł dziś śnieg!Jest tak bielutko za oknem ;) Kawkę czy coś innego do picia zrobić ? Mam talerzyk pełen faworków dzisiaj :)

witam cieplo i dzis Pani Kawiarnianko zamawiam: szake: mleko z chrzanem i bigos z cynamonem i dotego 2 cieplutkie slodkie buleczki z marcepanem. dziekuje. i prosze o rachunek.pozdrowka.

witajcie a ja mam dzis imprezę w pracy z pysznymi ciastami i tortem :ojejq i jak tu dietkować?;)

Gość ha ha...
......bOŻE W KOŃCU TOWARZYSTWO SIĘ POJAWIŁO! kASIU kAWKE PODAJE //filiżanka kawki// Genek ahahahahaha ten nick mnie rozbraja ;)prosze bardzo..//szake + chrzan//bigos +cynamon//cieplutkie słodkie bułeczki//Rachunku nie bedzie dziś ja stawiam ;) Faworki dla wszystkich !!!!!!!! Elllo Edddytek witaj w gronie łasuszków:)

Bardzo dziekuje to ja sie zrewanzuje. i zapraszam na : zupe mleczna ala Jerozolima z czosnkiem , manna , i drobniutko posiekanymi ogoreczkami , oczy wiscie na slodko. oraz na bulke mozna zalozyc spolke , z szmalczyk , dzem wiśniowy, do tego salata zielona i mrozone truskawki. a calosc polana zasmazka . smacznego.

dzieki za kawusie ;) pyszna.... genek,ło matko ale mieszanka...............:) Edytekk - udanej imprezki:)

...do usług Kasiu :) genek daj mi jeszcze tych smakołyków !ahahahahaahahaah Takie łakocie to tylko pewnie Ty potrafisz robić !...i ta zasmażka ! jest najjjj hahahaahahhahahaha skąd bierzesz takie przepisy a?;) ihhihiihih

Witajcie ! Jak dzis jest ślicznie ,świeci słonko i śnieżek spadł ;) Zapraszam na kawkę i delicje :)