Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shakira

Czy ktoś ćwiczy 5 rytuałów tybetańskich?

Polecane posty

Gość jojo1
do merkaba wielkie dzięki!

Gość jojo1
ćwiczy ktoś jeszcze? chyba zostałam sama !

Gość jo2
czy wykonując te ćwiczenia zauwazył ktoś jakieś wyrażna efekty? Chcę zacząć coś ćwiczyć i ten zestaw mi odpowiada. Pytając o efekty mam na myśli poprawę kondycji,pozbycie się dolegliwości a także spadek wagi.

Gość jo2
no, nikt mi nie odpowie?!

Gość gosiala
piaty tydzien cwicze rytuały. Jestem osoba pod 50-tke, zauważyłam ze mam zdecydowanie wiecej energii, wiecejradosci w sobie, a cwiczenia wykonuje coraz dokladniej. Poczatkowo 4-ty rytual sprawial mi duze trudności. Trzeba nauczyc sie oddychania, pozycji. udaje mi sie to cora lepiej. Troche schudłam, ale jestem na diecie, wiec tu jakis spektakulkarnych efektów nie widze. Ale - trzeba tygodni systematycznych cwiczeń, zeby mówic o np. odmłodzeniu. Mam czasem takie wraqzenie, ze zmarszczki, ktorych nie posiadam w nadmiarze, jakos sie spłyciły? Potwierdzamzdecydowanie ze ryty daja kopa, ze nie powinno sie cwiczyc po 18 bo sa problemy ze snem. Regulują tez potrzebe snu. Sypiam teraz po ok. 6-7 gozin i mam tyle energii ile mialam 20 lat temu

Gość jo2
do gosiala dziękuję!

Gość jak te
ćwiczenia są takie dobre , to czemu nikt nie pisze?

Gość koza z woza
nie cwicze teraz, bo mam inne cwiczenia podobne i byloby za duzo, ale gdy cwiczylam ryty to cale cialo bylo silne, sprawne i pelne energii, no i kregoslup sie naprawia nawet jak cos tam nie hula. Polecam bardzo!

Gość jojo1
ćwiczenia są super zniknęły mi problemy z kręgosłupem w odcinku szyjnym

Gość irydka
po bardzo długiej przerwie dziś znów zaczęłam od początku jojo1 jak długo ćwiczysz?

Gość jojo1
około miesiąca

Gość trochę boli mnie szyja
czy ktoś też ma taki problem? dolegliwości mam po ćwiczeniach!

Gość to jest normalne
póżniej przestanie cię boleć

ja ćwiczę już 3 m-ce. Systematycznie codziennie rano:). Efekty moim zdaniem są widoczne. Cera wygląda na napiętą i mniej pomarszczoną ( 40 lat mam i zmarchy już wpisane w twarz). Strzykało mi w stawach teraz zdecydowanie mniej. i jakoś wewnętrznie zadowolona jestem:))))

Gość deni cler
Luizo z czego ćwiczysz chodzi mi o opisy tych ćwiczeń.

Gość mietas
rytualy cwicze od lutego tego roku wykonuje wszystkie 21powtorzen bez zadnych problemow ,po dwoch miesiacach cwiczen nieznana mi sila wypychala mi klatke piersiowa do przodu a natomiast jakas druga energia pchala moje barki do tylu gdy szedlem do przodu wydawalo mi sie ze ide do tylu nie samowite uczucie trwalo to trzy dni teraz wszystko sie unormowalo .mam46lat iniezla sylwetke ciala cwicze dalej,polecam serdecznie

Przepraszam za tak późną odpowiedź:). Ćwiczę na podstawie książki "Źródła wiecznej młodości" Keldera. Naprawdę da się to zrobić, choć gdy zaczynałam, to wydawało mi się, że nie mam szans, aby te 21 powtórzeń wykonywać z czasem codziennie. Ale teraz to już rutynka:) Polecam wszystkim:) Obserwuję nawet ze zdziwieniem, że polepszył mi się refleks i upadające przedmioty łapię w locie (taki miły efekt uboczny, bo do tej pory znana byłam jako "dziurawe ręce" ;). Życzę sukcesów:)

Przepraszam za tak późną odpowiedź:). Ćwiczę na podstawie książki "Źródła wiecznej młodości" Keldera. Naprawdę da się to zrobić, choć gdy zaczynałam, to wydawało mi się, że nie mam szans, aby te 21 powtórzeń wykonywać z czasem codziennie. Ale teraz to już rutynka:) Polecam wszystkim:) Obserwuję nawet ze zdziwieniem, że polepszył mi się refleks i upadające przedmioty łapię w locie (taki miły efekt uboczny, bo do tej pory znana byłam jako "dziurawe ręce" ;). Życzę sukcesów:)

Gość nie znam
ale z wielkim zapałem ćwiczę.

Gość zońka
SUPER ĆWICZENIA DUŻO NIE TRZEBA A EFEKT WSPANIAŁY ,JA CZUĘ SIĘ ŚWIETNIE ĆWICZĘ OD NIEDAWNA PO 10 POWTÓREK - NARAZIE.

Gość deni cler
Luizo 33 Dziękuję bardzo za odpowiedź, dopiero dzisiaj tutaj zaglądnełam. Poszukam tej ksiązki w księgarniach bo chciałabym do tych cwiczeń wrócić. Parę lat temu jak ćwiczyłam, miałam opisy z Poradnika Uzdrawiacza niestety gdzieś mi się ta gazeta zapodziała. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuje.

Gość kaprys40
nie musisz szukac ksiazki w księgarniach. Dokładny opis jest na stronie http://rytualytybetanskie.prv.pl/ po kilkumiesiecznej przerwie sspowodowanej lenistwem, wróciłam do ćwiczeń. I od switu jestem w radosnym nastroju :)

Witaj Sławecjusz! Błagam - Bardzo pragnę Cię poznać! Mój kolega opowiadał mi że jego brat widział Cię i miał przyjemność z Tobą rozmawiać (Robert z Katowic).Ja ćwiczę ryty od 3-mcy ,ale wiem iż powiedziałeś mu iż ryty to nie wszystko aby osiągnąć to co ty.Proszę o kontakt..bardzo bardzo mocno E-mail: izbakontrolna@wp.pl

Witaj Sławecjusz! Błagam - Bardzo pragnę Cię poznać! Mój kolega opowiadał mi że jego brat widział Cię i miał przyjemność z Tobą rozmawiać (Robert z Katowic).Ja ćwiczę ryty od 3-mcy ,ale wiem iż powiedziałeś mu iż ryty to nie wszystko aby osiągnąć to co ty.Proszę o kontakt..bardzo bardzo mocno E-mail: izbakontrolna@wp.pl

Miałam taki epizod, jednak lenistwo i brak konsekwencji zrobiły swoje. Sławecjusz bardzo ciekawe to co piszesz, mógłbyś uchulic rąbka tajemnicy co jeszcze poza rytuałami stosujesz? Pozdrawaim

Gość Sławecjusz
Obawiam się iż większość ludzi którzy stosują rytuały w swoim życiu - ba - a nawet wykonują je w sposób prawidłowy- niestety mogą nie osiągnąć rezultatów totalnego odmłodzenia organizmu.( Zaznaczam iż rytuały mogą nas cofnąć max.do ok.25-30 roku życia, niezależnie od wieku w którym zaczynamy je ćwiczyć ).Oczywiście będzie poprawa zdrowia,samopoczucia...a nawet kilkuprocentowego zaledwie efektu odmłodzenia - to jest proces naturalny niezależny od stanu duchowości oraz innych ważnych aspektów. Moja droga była długa i kręta ale w konsekwencji okazała się w 100% skuteczna :)

Gość offfca
Ja prowadzę warsztaty %5Tybatańskich rytuałów w Rzeszowie i ćwiczę od kilku lat. Działają.napisz namlu@op.pl powiem więcej

Gość gość
Czy jeszcze ktoś ćwiczy ?

Gość gość
Ja ćwiczę od roku. Kiedyś te ćwiczenia pozwoliły mi dojść do swojej figury po urodzenia dziecka, ale potem kiedy odzyskałam figurę jakoś zaprzestałam ćwiczeń. Teraz ćwiczę od roku 5-6 razy w tygodniu po 21 powtórzeń. Figurę mam jak nastolatka, nie choruję, koledzy robią zakłady, bo nie wierzą, że mam prawie 50 lat. Czuję się wspaniale i zachęcam każdego do tych ćwiczeń :-) Pozdrawiam serdecznie

Witam, mogłybyście dziewczyny napisac co to za książka? I na czym to polega? Co to daje?