Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala23

dobry ginekolog w zabrzu

Polecane posty

Gość mala23

Witam moze ktos ma namiary na dobrego gina w zabrzu?

polecam dr Kaźmierczaka - to starszy, miły i delikatny pan a przede wszystkim bardzo dobry specjalista. Niestety przyjmuje tylko prywatnie (wizyta 50 zł) na ul. Krasińskiego. pozdrawiam

Gość laaaaaaaaaa
Dr,Tiechler271-79-98

Gość mała 23
dzieki bardzo za namiary pozdrawiam a moze ktos jeszcze zna jakiegos dobrego gina?

Gość malootka20
Witam! Chciałabym się dowiedziec czegoś więcej o dr Tiechlerze, gdzie przyjmuje, ile za wizytę i o czywiście jakie ma podejście do pacjentek i jakie ma doświadczenie. Z góry dziękuję wam za odpowiedź

Witaj w Zabrzu nei znac ale w Gliwicach Dr Andrzej Szwej, przyjmuje prywatnie ul. Strzelnicza - Zerniki i w Szpitalu Gin ma dyzury Super człowiek, dobry specjalista i zawsze dla pacjentki:)

Gość mala23
dzieki za odpowiedzi a moze ktoras z was chodzila w zabrzu do doktora Andrzeja Wojcieszka na Goethego?jesli tak to prosze o opinie

Znam, kiedyś byłam, jajcarz, ale fajny i kompetentny, no może ma problemy z przekazaniem wiedzy, ale wiedze bezsprzecznie posiada

A czy ktos chodzi do dr Pabiana lub Kaźmierczaka? U którego lepiej prowadzic ciąże? U kogo szansa na cesarke na życzenie?

jeszcze raz ja ;) ile kosztuje wizyta u Pabiana i Kaźmierczaka. Czy Kaźmierczak przez NFZ też gdzieś przyjmuje? dzieki za wszelkie info

Gość druga ciekawa
hello

Gość zabrzanka
a u kogo prowadziłyście ciąże w Zabrzu?

Gość damy radę
Tiszler. Pisze się Tiszler, jak się czyta. Prowadził moja ciążę, rodziłam u niego na oddziale w Starych Tarnowicach. Może mało kontaktowy, zbyt konkretny nawet... Ale nie mogę narzekac, Nawet jeśli nie widziałąm, cały czas czuwał nade mną w szpitalu, w niedzielę miał specjalnie przyjechać, kiedy podano mi oksytocyne (ale nie wywołała mi porodu ;) ), osobiście zrobił CC kiedy była taka potrzeba. Nie narzekam. Druga ciąża tez na pewno z nim. :) Tym bardziej, że wiem, czego się po nim spodziewać i co puszczać mimo uszu. :P

Gość Polka 2010
Doktorzy Tiszler i Andrzej Wojcieszek są najlepszymi fachowcami !!! Dr Tiszler to "dobry duch", ale konkretny i niezbyt wylewny w rozmowach z pacjentkami, w końcu wizyta u ginekologa to nie towarzyskie pogaduszki, a pod gabinetem denerwujemy się na gadulstwo....innych !!! Dr Wojcieszek to inna osobowość, ten sam świetny fachowiec, ale serdeczny i cierpliwie odpowiada na wszystkie........pytania pacjentek, a pamiętajcie, że pacjentki onkologiczne są specyficzne i trudno się im dziwić !!! Pozdrawiam wszystkie czytające Panie !!!

Gość martya
ma ktos nr telefonu albo jakis adres mail do dr wojcieszka andrzeja? to bardzo wazne