Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartlomiejj

To co mam zrobic

Polecane posty

Gość Bartlomiejj

Blagam, szukam wszedzie pmocy. Kocham ja. Kloce sie z nia. Pochodze ze wsi , z Gabultowa w kieleckiem. Ona jest z miasta, z Lublina, gdzie studiuje na KULu. Mowi, ze tam, gdzie mieszkam i to co robie to wiocha. Moja rodzina to tez wiocha, bo nie z Lublina. A przeciez kocham moja mame, tate i siostry (mam dwie). Oni nie zasluzyli, zeby ich tak traktowala. A ja zgadzam sie, bo chce, zeby mnie kochala i doceniala. I czyszcze jej buty, bo ona jest z wilekiego miasta, a ja ze wsi. I bede czyscil buty, bo jestem za rownouprawnieniem , i ja kocham. Ale chodzi o moja rodzne, siostry to nie sa wiesniary, to piekne, madre dziewczyny. A ona je traktuje jak zero. Co mam robic:(

Gość piwonia rózowa
a ja też jestem z Lublina ale lubię wieś, co tam :P hm..to skoro ona nie szanuje |Twojej rodziny, to jak ma szanowac Ciebie? dziwne..

Gość szukaj-preferencje
dalej lizac jej buty i sprowadzic swoja rodzine, wasza tradycje, sukces twoich siostr do poziomu pasty do butow i szczotki do polerowania. chchesz widzies swoja rodzine w ten sposob to nie jecz

miłość miłością, ale dziewczyna sama się określa....... ja bym nie zniosła takiej sytuacji, to, że byłoby mi przykro, to za mało powiedziane!

Gość blawatny
A ja mysle, ze dobry pucybut jest tynfa wart. Moze zostanie milionerem i wynagrodzi rodzine strate w piąniadzach. Powiedza: zaden brat, ale przynajmniej ma kase, mozna go szanowac. Kupi wiec spokoj i dobra paste do butow. A rodzina? Z nia najlepiej na pikczersie:) blawatny

Gość do Bartlomiejj
zaproś tą dziewczynę do siebie i pokaż tej zadufanej w siebie kobiecie, że wieś jest piękna, urokliwa , zaproś na święta do siebie, niech zobaczy urok wsi i ludzi wspaniałych , ja mieszkam w Warszawie ale uwielbiam wieś i zawsze marzę o partnerce pochodzącej ze wsi.

Gość rourka z kremem
bartek, wez no i zyj, a rodzine trzeba szanowac zwlaszcza starych i siory. pewnego dnia starzy umra :( i bedziesz mial tylko rodzenstwo. jakim jestes bratem wroci do ciebie. nie chcialabym byc w twojej skourze :(

Gość upupupuupupupupuupupu

Gość Do eep .............
To jest to, jesteś wielki/a :-D

Gość Jak można ...
takie, takie coś, takie NIC kochać ?

Gość Może on lubi ....
jak go ktoś poniża, może to go rajcuje ? :-D

Gość Zamień ją na ..........
lepszy model i więcej wiary w siebie. Trafiłeś po prostu na nieodpowiednia dziewczynę :-D, już nie mowiąc o tym, że ma bardzo wąskie horyzonty myślowe :-D

Gość Drogi bartlomiejju
Ale sie usmialam!Gratuluje pomyslu i inteligencji.Niezły wkręt,prawie uwierzylam(ha ha)