Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 qasimodka

Brzydcy ludzie, 艂膮czmy si臋!

Polecane posty

Go艣膰 niebieskaa6
Tak, tak, zadbanie jest bardzo wa偶ne :-) I ja tak robi臋 :-) nie jestem 艂adna ale zadbana to i owszem :-) Nie zawsze to przyci膮ga ale i tak warto dba膰 o siebie. I usmiech, usmiech tez jest wa偶ny , taka pogoda ducha i ciep艂o wewn臋trzne :-)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 naprawde brzydka dziewczyna
usmialam sie:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brzydki chudzielec
witam w klubie, ja tez jestem brzydka i do tego strasznie chuda, mam waskie usta, wlosy ani krecone ani proste ( musze je prostowac), male piersi, lydki jak patyki i spory nos. Do tego strasznie slabe paznokcie i masakryczny problem ze skorkami na nich. Bez fluidu nie moge wyjsc z domu bo mam cere naczynkowa. Pozdrawiam wszystkich. A i jestem niska 160cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 viohha
Witam w klubie Ja r贸wnie偶 zaliczam si臋 do brzydkich os贸b Brzydcy maja przesrane w 偶yciu ... :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 harrper
No brzydale ujawniac sie i przyznawac sie ,co macie najbrzydsze co by zwracac uwage na te cechy przy pierwszym ogl膮dzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beznadziejna osoba..
witam to ja si臋 mo偶e opisze na pocz膮tek:O jestem za wyyysoka i do tego strasznie chuda cycki bardzo malutkie, w艂osy sianowate po ka偶dym umyciu g艂owy musz臋 je prostowa膰 :/ oczy ma艂e i jakie艣 takie przekrwione ale to z mojej winy bo przesiaduje na kompie nos jak kartofel no i tr膮dzik dziekuje :( mam pewien pomy艣艂 zeby zaplanowa膰 zag艂ad臋 dla pi臋nych co o tym s膮dzicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wi臋cej wiary w siebie
Nie wiem czy dobrze robi臋 pisz膮c tu ale jak to sie m贸wi "nie ryzykujesz nie 偶yjesz" :) nie jestem ani 艂adna ani..hmmm...brzydka...jestem przeci臋tn膮 dziewczyn膮...faceci si臋 za mn膮 nie obracaj膮 bo nie nale偶臋 do r贸偶owych barbi :/ nie wierzy艂am w to 偶e znajd臋 sobie ch艂opaka wiecie czemu?bo w siebie nie wierzy艂am...chodzi艂am smutna z podkow膮 na ryju...a偶 w ko艅cu postanowi艂am 偶e koniec z tym smutaniem...zacz臋艂am u艣miecha膰 sie do ludzi...po 17 latach po raz pierwszy w 偶yciu poczu艂am smak mi艂o艣ci...Ludzie!nie 艂amcie si臋!ka偶dy jest pi臋kny na sw贸j spos贸b!je艣li nie na zewn膮trz to w 艣rodku!ale niestety s膮 tacy "ludzie" kt贸rzy nie dostrzegaja tego wewn臋trznego,ukrytego pi臋kna ;( ale na to nikt nic nie poradzi ;( wa偶ne 偶e podobacie si臋 sobie i wierz臋 偶e kto艣 Was doceni i dostrze偶e to co w Was najpi臋kniejsze!pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wi臋cej wiary w siebie
Do BeznadziejnaOsoba: b臋d臋 szczera: nie my艣la艂a艣 o ma艂ych zmianach w swoim wygl膮dzie? moze wystarczy przyty膰 (co jest 艂atwiejsze od chudni臋cia) a moze nie jest tak 藕le?wiele lasek zrobi wszystko 偶eby by膰 szczup艂e!mo偶e zmie艅 kr贸j stanika na typ "push-up"?a z tr膮dzikiem tez da si臋 pozby膰...wystarcz膮 odpowiednie kosmetyki albo wizyta u dermatologa ;)aha...co do w艂os贸w to mia艂am ten sam problem...w艂osy bez po艂ysku...nie do rozczesania...wiesz co zrobi艂am?zainwestowa艂am w szampon Timotei :) teraz szczyce si臋 pi臋knymi,l艣ni膮cymi w艂osami :) naprawd臋 polecam..wystarczy dobrac odpwiedni typ :)czasami wydaje mi si臋 偶e niekt贸rzy wyolbrzymiaj膮 swoja "brzydot臋"...pozdrawiam gor膮co ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beznadziejna osoba..
przyty膰 wcale nie jest tak 艂atwo powiedzia艂abym ze umnie jest to praktycznie niemo偶liwe :( z tr膮dzikeim tak samo te偶 bee szczera : kto go nie ma/nie mia艂 tak naprawd臋 nie wie jak trudno si臋go pozby膰 do dermatologa chodz臋 ju偶 od dawna do kosmetyczki zacze艂am niedawno staniki push-up ju偶 posiadam gorzej jeli chodzi o basen czy bluzki z dekoldem ale zaintrygowa艂a艣 mnie tym szamponem mo偶臋sz oda膰 jak masz typ w艂os贸w i jaki szampon u偶ywa艂a艣? iczy tylko szampon czy te偶 od偶ywk臋 z tej serii?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wi臋cej wiary w siebie
Do Beznadziejna Osoba: naprawde chcia艂am pom贸c...no c贸z...zrobi艂am co mog艂am...;( co do szamponu to tak jak wspomina艂am:s膮 r贸偶ne rodzaje...ja u偶ywam do w艂os贸w przet艂uszczaj膮cych si臋...je艣li piszesz 偶e masz w艂osy jak "siano" to proponuje Ci szampon dla w艂os贸w zniszczonych lub suchych...proponuje rozejrze膰 si臋 po hipermarketach gdzie znajdziesz napewno cos dla siebie ;) gor膮co pozdrawiam i 3mam kciuki ;)

Udost臋pnij ten post

ps.u偶ywam tylko szamponu...aha...jaki艣 czas u偶ywa艂am komplet (szampon,balsam,od偶ywka) schwarzkopf Gliss Kur do w艂os贸w br膮zowych...niestety ju偶 mi sie skonczy艂o...ale powiem jedno w艂osy po umyciu tymi kosmetykami by艂y jak marzenie ;) niestety taki komplet dosy膰 kosztuje na co ja nie mog臋 sobie pozwoli膰 wiec inwestuje w miare tani i dobry szampon czyli Timotei :) a co do tr膮dziku to niestety nie wiem jak to jest bo ja mam 艣rednio dwa pryszcze na miesi膮c ale wiem 偶e to uci膮偶liwe bo m贸j ch艂opak ma z tym problem...je艣li masz tr膮dzik na twarzy to myj twarz nie za gor膮c膮 wod膮...najlepiej letni膮...kiedy艣 mia艂am 偶el antybakteryjny(co艣 a'la peeling) do twarzy dla cery tr膮dzikowej (firma Eveline)...dzi臋ki niemu "pozby艂am" si臋 w膮gr贸w na nosie(moja zmora)...mam nadzieje ze choc troszk臋 Ci pomog艂am ;) pozdrowionka :)

Udost臋pnij ten post

Do Brzydki Chudzielec: zazdroszcz臋 Ci wzrostu ;( mi za miesi膮c stuknie dziewietnastka i mam 150 cm wzrostu ;( ale szczerze?jestem dumna z mojego p贸ltora metra :) nawet w zat艂oczonym autobusie znajdzie si臋 dla mnie miejsce :) i cho膰 cz臋sto s艂ysz臋 uk膮艣liwe s艂owa to mam to gdzie艣 bo ja uwa偶am m贸j wzrost za zalet臋 :) a co do paznokci to mia艂am to samo...nie mog艂am zapu艣ci膰 paznokci bo ledwo czego艣 dotkne艂am a ju偶 sie 艂ama艂 i rozdwaja艂...wi臋c kupi艂am wap艅 w musuj膮cych tabletkach...i wiesz co?pomog艂o!teraz mam mocne i nie rozdwajaj膮ce si臋 paznokcie :) polecam :)niewiele kosztuje a efekty moga by膰 du偶e :) pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DeFour
Dziewczyny no !! co Wy w og贸le m贸wicie !! natrafi艂em na t膮 strone nudz膮c si臋 i przeszukuj膮c internet... quasimodka kop w du** Ci sie nale偶y za ten temat ;> :) nie mozecie mowic tak o sobie wrr kazda kobieta JEST KOBIETA i nie mozna tu wyrozniac ...o Ty jestes ladna, a Ty za to brzydka... bo nie kazdy czlowiek uwaza tak jak ten, ktoremu akurat, ktoras z Was nie wpadla w oko... to wszystko jest rzecza gustu, a co cz艂owiek to i inne obyczaje i inny gust... ehh niby zartujecie w tym temacie na temat Waszego wygladu, ale tak naprawde przez taki topic zamartwiacie sie tym jeszcze bardziej, wyglad w zyciu nie jest najwazniejszy, jesli w ogole mozna tu mowic o czyms takim jak "brzydki wyglad", czlowiek nie chodzi po swiecie po to by byc pieknym, czlowiek chodzi po swiecie po to, aby wykorzystac swoje zycie w pelni, aby wypelnic je cudownymi chwilami, marzeniami, ktore w przyszlosci sie spelnia... Niby ten Wasz problem jesli chodzi o wyglad jest powazny, ale spojrzcie na ludzi chorych, nieuleczalnie chore dzieci, ktore wiedza, ze nie doazyja swojej 18-stki, swojej pierwszej dziewczyny, pierwszego pocalunku... :( to jest dopiero nieszczescie... :/ Z takim nastawieniem popadniecie, o ile juz nie popadlyscie w spore kompleksy, ktore z czasem bardzo mocno utrudnia Wam zwyczajne funkcjonowanie... to nie jest mile, kazdy czlowiek ma jakies wady, nikt nie jest idealny, a ten ktory tak twierdzi... jest jedynie mniej inteligentna czastka Naszego narodu/swiata. Tyczy sie to takze facetow, ktorzy tu oddali pare swoich slow... panowie do roboty, panowie do pracy, panowie dzialac i pomagac szczesciu, a nie czekac na gwiazdke z nieba, ktora wleci w Wasze dlonie! PROBUJAC - NIGDY NIC NIE STRACICIE, A MOZECIE JEDYNIE ZYSKAC (kazdy czlowiek czegos probuje i kazdemu raz sie uda, a raz nie) Pozdrawiam Wszystkich tu zgromadzonych ;> Jesli ktoras z pan chcialaby pogadac w przyszlosci - zapraszam na gg :) 3328489, zycze jak najdluzszych OFFTOPOW w tym temacie ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DeFour
Niby ten Wasz problem jesli chodzi o wyglad jest powazny - zle sie tu wyrazilem, powinno to brzmiec tak: Niby ten Wasz problem jesli chodzi o wyglad jest przez Was uwazany za sporej tresci nieszczescie... itd. ;p

Udost臋pnij ten post

Do DeFour: m膮dre s艂owa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marsilka
Jestem brzydka i - gdyby nie inni ludzie - by艂oby mi z tym dobrze. Ca艂y 艣wiat tr膮bi, 偶e najwa偶niejsze jest wn臋trze i bycie sob膮. Nie rozumiem tylko, dlaczego ludzie nie potrafi膮 zaakceptowa膰 tego, 偶e nie lubi臋 nosi膰 szpilek, mini i makija偶u, 偶e taki wizerunek nie odpowiada temu, kim si臋 czuj臋. Ludzie s膮 p艂ytcy i rozczarowuj膮 mnie na ka偶dym kroku, mimo to wierz臋 w nich. Wierz臋, 偶e jest kto艣, kto nie ulega tej zbiorowej psychozie. Tu kieruj臋 u艣miech w stron臋 Wi臋cej Wiary w Siebie i DeFour :) Pozdrawiam Was wszystkich wyj膮tkowo serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie martw sie
Marsilka nie przejmuj sie.Wi臋kszosc kobiet ktore nosza szpilki nie lubi ich nosic.Wiekszosc kobiet ktore uzywaja makijazu nie lubi si臋 malowac.Takze nie kazda lubi nisic mini ale je nosi.wiekszosc kobiet wiele rzeczy robi przeciw sobie aby tylko zaistniec np.na ulicy.Przygladnij sie ile kobiet naprawde umi chodzic w tych szpilkach,ile kobiet umi zrobic sobie bardzo dyskretny makijaz,ile kobiet ma piekne nogi w tych miniowkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 realnie i rozsadnie
zawsze uwazalem ze jestem brzydki jak kutas diabla w zwisie, zeby chociaz we wzwodzie, ale okazalo sie ze jestem w bledzie znalazla sie kobieta dla ktorej jestem piekny, czego wszystkim zycze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂a lolita
dokladnie,gdyby nie inni ludzie,to bym sie swoja brzydota nie przejmowala:) Ale niestety... jestem za wysoka, gruba, mam pe艂no rozstep贸w i w艂osy wszedzie.... a do tego mam brzydka twarz.... to jest najgorsze, bo jak dziewczyna jest gruba, czy jakas nieproporcjonalna,to jeszcze twarz jej zostaje,a ja ju偶 nic nie mam.... krzywy oblesny ryj,wiele razy sie zdarzylo ze jakis koles mnie zaczepil,a gdy sie do niego odwroci艂am,to parska艂 smiechem i ucieka艂,a lbo mowil"o kurwa ale pasztet/ryj"....i jak tu nie miec kompleks贸w, przez to boje sie facet贸w i jestem niesmiala

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marsilka
Nie Martw Si臋 - w艂a聹nie, do tylu kobiet to po prostu nie pasuje, a one na si艂臋 chc拧 by膰 takie, jak wszyscy, jak te shomegenizowane i bez wyrazu "idealne" dziewczyny z telewizji, billboard贸w... A tak naprawd臋 to w艂a聹nie, co r贸偶ni nas od innych, czyni nas pi臋knymi. Nie jest mi 艂atwo tak my聹le膰, bo mam wszystko, czego kobieta wsp贸艂czesna, bia艂a Europejka w 聹wietle obyczajowo聹ci mie膰 nie powinna. Prawda jest taka, 偶e oty艂o聹膰, nieogolone nogi, czy wygodny, aczkolwiek niekoniecznie wyj聹ciowy ubi贸r s拧 postrzegane jako okazanie innym braku kultury, niezale偶nie od tego, czy dana osoba choruje np. na cukrzyc臋, hirsutyzm (nadmierne ow艂osienie u kobiet), a w powyci拧ganej koszulce od Wietnamczyka zwyczajnie czuje si臋 swobodniej ni偶 w seksownym topie na rami拧czka... Cz艂owiek jest zwierz臋ciem i nic dziwnego, 偶e poszukuje pi臋knego partnera, bowiem w j臋zyku biologicznym uroda oznacza zdrowie, a ka偶dy pragnie mie膰 zdrowe potomstwo, kt贸re b臋dzie mia艂o zwi臋kszone szanse na prze偶ycie, a wi臋c przekazywanie jego gen贸w. Ale tragedia cz艂owieka polega na tym, 偶e jest tak偶e istot拧 my聹l拧c拧 i czuj拧c拧. Ka偶dy chce by膰 kochany i wtedy problem brzydoty staje si臋 bolesny i niezrozumia艂y. Ja wiem, 偶e 偶ycie to nie literatura, ani ameryka艅ska komedia romantyczna, 偶e nie zdarzy si臋 cud i ca艂e nasze 偶ycie w mgnieniu oka si臋 odmieni. To, 偶e jednak nie jeste聹my kiczowaci, jak reszta 聹wiata, nie jest bez znaczenia. Jeste聹my brzydalami, ale urzekaj拧cymi brzydalami :) Pozdrawiam :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marsilka
Wiecie co, powinni艣my si臋 pokaza膰. Mo偶e stworzymy portal internetowy dla takich, jak my?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Edka Kredka
Taka znowu brzydka to ja nie jestem raczej przeci臋tna. Ale mam garbaty nos i strasznie wielkie stopy. Aha i bardzo si臋 poce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 totylkopsychika
tak sie tu zab艂膮ka艂am przez przypadek, moze taki troche wyre偶yserowany przypadek:) bo zaraz przyjezdza m贸j ch艂opak(jest ca艂kiem normalny, studiuje na 5 roku, 180cm, nie brzydki i nie jakis super przystojny,a ja tylko dlatego tak go nazywam, bo on sie wkurza gdy m贸wie o nim moj przyjaciel:)jestem z nim bo wiem ze jest porzadny i wartosciowy w szalona milosc juz nie wierze bo raz przezylam i sie ostudzilam niezle)a do czego zmierzam? Zaczesa艂am w艂osy do g贸ry, za艂ozy艂am soczewki , zmylam make-up i pomysla艂am, ojej ale ja brzydka:) dziwne, patrze czasam na sibie i mysle ze nie ma piekniejszej kobiety(i to jest wtedy gdy czuje si臋 sp臋艂niona, np. gdy patrze zaraz po seksie z bliskim mi m臋偶czyzna w lusterko i widze siebie taka niesamowita i prawdziwe piekna w lustrze, albo gdy robie dobre rezczy, gdy pomagam innym i nie mysle tylko o tym jak wygl膮dam, wtedy czlowiek szlachetnieje) chce tylko powiedziec ze duzo zalezy od psychiki, ze warto sie wziasc w garsc, a problemy rozwiazywac i miec w sobie powera ch臋ci i du偶o sil witalnych Lud藕 taki jak ka偶dy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karap
ja tez jestem brzydka:(i przez to spotykam sie z przykrymi sytuacjami zwiazanymi z mym wygladem bardzo czesto:/ale co mam zrobic ze juz taka sie urodzilam tylko najgorsze ze bylam 艂adnym dzieckiem pozdrawiam:*i wiem co przezywacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moli 22
a ja zawsze my艣la艂am ze to jest nie sprawiedliwe, zawsze mia艂am 艂adne kole偶anki o idealnych figurach kiedy poznawa艂y艣my nowych ch艂opak贸w to one by艂y uwielbiane a ja po prostu by艂am dodatkiem przypadkowym, kt贸remu powtarzano ze jestem fajn膮 kumpel膮 i tak mi zosta艂o do tej pory.Do czego zmierzam nigdy nie podszed艂 do mnie ch艂opak i nie wzi膮艂 ode mnie numeru telefonu, nikt si臋 we mnie nie zakocha艂 od pierwszego wejrzenia, a w moich kole偶ankach tak, najgorsze jest to 偶e ja czu艂am si臋 gorsza. Nie wiem czy jestem brzydka, na pewno jestem gruba, nie dawno troch臋 schud艂am i pewnie mog艂abym jeszcze troch ale na razie nie mam czasu, ale mam 艂adne oczy, 艣liczny u艣miech w艂osy te偶 mog膮 by膰 wi臋c naprawd臋 chodzi tylko o figur臋? Ostatnio przydarzy艂o sie jednak co艣 co mnie pod budow艂o, pracowa艂am w szpitalu i mia艂am kilku pacjent贸w w podesz艂ym wieku, oni cz臋sto powtarzali mi " siostrzyczka jest taka 艣liczna, taka mi艂a i taka fajna'' a nawet moja siostrzenica powiedzia艂a mi kiedy j膮 ok艂ama艂am 偶e jak nie b臋dzie m贸wi膰 prawdy to b臋dzie brzydka jak ciocia bo ciocia jak by艂a ma艂a te偶 k艂ama艂a, to mi powiedzia艂a ze dla niej jestem pi臋kna. Zrozumia艂am ze dla tych wszystkich ludzi ja jestem pi臋kna w 艣rodku i oni w艂a艣nie dostrzegli to pi臋kno .Bardzo okrutni s膮 ludzie kt贸rzy wymagaj膮 od innych i od siebie doskona艂o艣膰i, sami nie b臋d膮c doskona艂ymi, oni nigdy nie b臋d膮 szcz臋sliwi. Pozdrawiam ;-}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moli 22
P.S fajna strona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moli 22
Zapomnia艂am napisa膰 kiedy艣 robi艂am sobie maseczk臋 i m贸j brat zapyta艂 co robi臋 jak mu odpowiedzia艂em to zapyta艂 po co przecie偶 i tak jestem gruba, rodzina nie ;-} . a za jaki艣 czas dosta艂 uczulenia na twarzy wygl膮da艂 jak potworek ca艂y spuchni臋ty i czerwony i trzeba by艂o z nim pojecha膰 do lekarza to mu za艣piewa艂am piosenk臋 Golcow " 偶e chod藕 by mu nawet makija偶 nie wyszed艂 to wsz臋dzie si臋 z Tob膮 pokarze " i zawioz艂am go i chyba zrozumia艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pumcia_07
ehhh...napisa艂am si臋 i pokasowa艂o mi:( chcia艂am wam powiedziec moje kochany Kobietki ,ze NIE MA LUDZI BRZYDKICH!!!!!!!!!!!!!!!! tacy nie istniej膮. Ja po podobnych osobistych doswiadczeniach kiedys przeczytalam zasade yogi ,ktora zapamietam chyba juz do konca moich dni. A mianowicie' jestes dokladnie taka ,jak膮 siebie stwarzasz we w艂asnych myslach. dlatego zwazaj co myslsisz o sobie' . Bardzo m膮dre:P jesli bedziecie sie do艂owa艂y i uwazaly o sobie ,偶e ejstescie brzydkie inni tez tak pomysl膮. i wiecie co :> ja bym wola艂a miec chlopaka przecietnej urody ale za to m膮drego z poczuciem humoru niz przystojnego a pustego. Fury i szmal tez nie robi膮 na mnie zadnego wrazenia. pozdrawiam i czekam na jakies kontakty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Brzydki_John
nazywam sie Grzegorz i jestem brzydki

Udost臋pnij ten post