Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_BeZDoMnA_NoC_

i to ma być życie..? wieczne awantury..dość!

Polecane posty

Byłeś dla mnie wszystkim: powietrzem i wodą Byłeś mym natchnieniem, rajem i nagrodą Byłeś mym kochankiem, przyjacielem, bratem Byłeś mą udręką, cierpieniem i katem Ciągle powtarzałeś, kto jest moim królem Ciągle oswajałeś z płaczem, strachem, bólem Za najmniejszy sprzeciw - bolesna nagana Karą za błąd każdy - była krwawa rana Sine ślady na ciele, wyrwane paznokcie Poszarpana skóra, poparzone łokcie Poniżona i zbita, leżałam skonana Ty mnie jeszcze gwałciłeś z uśmiechem szatana Ja prosiłam, błagałam - Ty się tylko śmiałeś Chciałam odejść od Ciebie - lecz mnie zatrzymałeś Obiecałeś poprawę, \"Kocham Cię\" - mówiłeś I tej samej nocy znowu \"to\" zrobiłeś Jak to mówią kochanie: miarka się przebrała W moim sercu jedynie nienawiść została Tak więc teraz cierpisz, tak jak ja cierpiałam Przywiązany kablem, który kiedyś znałam Byłeś mi wyrocznią przez ostatnie lata Dziś ja z przyjemnością pobawię się w kata Będę znakomita w mojej nowej roli Bo wiem doskonale, co najbardziej boli Stoję z nożem w dłoni, zakrwawiona cała I przyrzekam, że nigdy nie będę się bała A pamiątki po Tobie pogrzebę w popiele Pozostaną mi tylko szpetne blizny na ciele