Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoolopata

REKIN

Polecane posty

Gość Zoolopata

Mam problem z moim rekinem. :o Przestał jeść i wydaje się chory, w jaki sposób przetransportowac go do lecznicy? Czy wezwanie takiej taksówki dla inwalidów, takiej jakiej używa Norbert w M jak Miłość to dobre rozwiąznie?

Gość koalicyjkamala
nudzi Ci sie ? To od razu wsiadz do tej taksowki i jedz do psychiatryka

Gość Zoolopata
Nie, wydaje mi sie że może się ześlizgnac z sanek i wtedy jeszcze broń Boże przymarznąc do podłoża. Chyba, że go ownię w koc i sznurkiem, ale wtedy to się wkurwi na mnie już na amen :o

Gość jak wyzej
uzyj w tym celu lepiszczy:]

Gość Zoolopata
Kiedys gdy dal żartów zabrałem mu jedzenie sprzed nosa, to tak mnie chapnął :o, że nie mam serdecznego palca. Ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wszyło :D Mam wymówke przed małżonką, aby nie nosic obrączki :D Mój rekin to w głębi duszy dobra ryba, ale lepiej jej nie prowokować :D

Gość Zoolopata
To był tylko taki niewinny żarcik z jego strony, mający niby rozluźnić atmosferę :o Jednak gdy naprawde doprowadze go do szewskiej pasji to potrafi wyskoczyć z wanny na środek łazienki i pogryzc mi wszystkie ręczniki :o Podejrzewam, ze jego złe samopoczucie jest spowodowane, pzrze to ze zjadł mi ostatnio mydło Biały Jeleń :o

Nie mozesz sobie na to pozwolic. Z rekinem jak z dzieckiem, trzeba mu pokazac gdzie sa granice. Musisz go ukarac, jak bedzie podskakiwal!!

Gość Zoolopata
Stosuje wobec niego głęboko przemyślany systsem kar i nagród, ale teraz widzę, że byłem zbyt dobry :o Tak, to może być nosacizna, ale niekoniecznie. Zauważyłem wysypke na jego płetwie. A tyle razy mu mówiłem, żeby się nie spoufalał z suczką sąsiada, który pije denaturat :o

Jezeli spoufalal sie z suczka sasiada, to chyba raczej RZEZACZKA!! Idz z nim do urologa....

Gość Zoolopata
Problem z tym, że jest on dość wstydliwą rybą i nie będzie chciał się rozkraczac przed obcym mężczyzną :o Chyba jednak zapakuje go na te sanki, bo nie chce mi sie przepłacac za transport albo ryzykować otrucie Pawulonem.

Gość kocham takie osoby
Alexander Aleksandra Coctail Americano I Angel's Face Apotheke B & B Between The Sheets Black Russian Bloody Mary Brandy Flip Breakfast Egg-Nog Bronx Bull's Eye Champagnercocktail I Champagnercocktail II Cremé de Menthe Frappé Cuba Libre Daquiri French 75 French Connection I Frozen Daiquiri Gibson Dry Gin & French Gin & It Gin Fizz God Father God Mather Golden Cadilac Golden Fizz Grasshopper Harvey Wallbanger Horse's Neck I IBU Coctails John Collins Kir Kir Royal Mai Tai Manhattan Manhattan Perfekt Manhattan Sweet Martini Dry Martini Medium Martini Sweet Mint Julep Moscow Mule Negroni Ohio I Old Fashioned Bourbon Cocktail Panamac Pina Colada Pink Gin Pink Lady Planter's Cocktail I Planter's Punch I Planter's Punch II Planter's Punch III Planter's Punch IV Prairie Oyster Prince of Wales Rob Roy Rusty Nail Screw Driver Sherry Flip Side Car Sierra Margerita Singapore Sling Original Stinger Tom Collins Vodkatini Whiskey Sour White Lady White Russian Wodka Gimlet Wodka Sour Zombie

Hmmmmm.....no coz, nie chce byc zlosliwa, ale moze wdal sie w \"tatusia\"......takie cechy sa dziedziczne. A moze jest nadpobudliwy?? Pomyslales o tym??

Gość Zoolopata
Staram się być bezwzględnym wychowową, ale on ma swoje sztuczki, aby zmiekczyc moje dobre serce. Często gdy zachlapie mi łazienke, to za karę spuszczam mu cała wodę z wanny i zabieram radio tranzystorowe, ale on wtedy udaje, że zdycha i robi mi się go żal, więc odpuszczam. Jak powinieniem postępować z tą knąbrna, aczkolwiek inteligentą rybą? :o

Udaje, ze zdycha???? A niech udaje, i tak nic sobie nie zrobi....to tylko szantaz, zeby Cie urobic....

Gość Zoolopata
To niezły pomysł, ale narazie nie mam funduszy na małżeńską wannę :o W dotychczasowej się nie zmieszczą, biorąc jeszcze pod uwage, że ja też muszę się tam zmieścić aby się czasem wykąpać. I tak ostatnio idę mu na ustepstwo i myję się w miednicy :o

Gość nhrgmuykre
Wypluskaj sie w wodzie święconej w kościele.Co prawda ludzie mogą być zdziwieni jej kolorem ,ale co tam.

Gość Zoolopata
No, ba! Oczywiscie, że możiwy jest związek kobiety z rekinem! W końcu odbił mi kobiete, gdy pojechałem na delegacje, ale długo się na niego nie boczyłem, bo męska przyjaźń jest najwazniesza i nie chciałem jej niszczyc przez jedna cizię :o

Gość Zoolopata
Utrzymuje, że jest niby kawalerem, ale ja wiem że to cwany lis i prowadzi podwójne życie...

Gość Zoolopata
Kaczuszki to on lubi, ale... pożerać :o więc chyba zdziecinnienie mu nie grozi.

Gość no to lis czy rekin
?? hahaha ;)

Gość Zoolopata
Kompielowy/ kompielowa zawsze miel widziana :D

Gość Zoolopata
Jest REKINEM, ale... jest przebiegły jak wąż mądry jak borsuk zwinny jak osioł łagodny jak owczrarek niemiecki i głupi jak sowa, ot co!

Gość Zoolopata
Męska rozmowa już nie pomaga, już wczoraj rozmawialiśmy do późnej nocy przy Absolwencie ;). Niestety, szybko przepił mnie :o Ma mocny łeb cholernik jednen :o Mydło o zapachu murzyńskiego płetwonurka to strzał w dziesiątkę!

Gość Zoolopata
Ale nie pozwalam mu za często na upiajnie sie, bo na kacu wypija pół wanny i musze robic dolewkę :o Raz zostawiłem go pod opieką tego sąsiada od denaturatu :o Jak wróciłem był cały fioletowy :o Całe szczęście, że to był jednorazowy wybryk...

Gość ja to jest
A ja myślałem ,ze w rekiny zdychają w wodzie słodkowodnej i żyją tylko w słonej

Gość Zoolopata
Dlatego jeszcze musze wypywać mu jednorazowo pół kilo Soli Kłodawskiej :o