Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoolopata

REKIN

Polecane posty

Gość wreszcie madry topik
Co za sadystki :O Moj ptak nie lubi duzych zebow :( :classic_cool: :D

Gość Zoolopata
Uwab jak ubaw :o Po alkoholu rekin zaczyna się rozzuchwalac, a wtedy nie pozostaje mi nic innego jak ukryc sie w szafie, aby nie dopadł mnie gdy śpie nieprzytomny :o

Gość Zoolopata
Upsss...chyba wypaplałem rodzinne tajemnice :o Ehmm... po studencku zadrza się, ale on ostatnio gustuje w faji wodnej ( z wodą morską oczywiscie) :o

Gość Zoolopata
No to ja nie będę stał Waszemu szczęściu na przeszkodzie :D tylko pamietaj o mydełku o zapachu murzyńskiego płetwonurka ;)

Gość Zoolopata
Na moim osiedlu :classic_cool: Może nie pachnie tam różami, ale przynajmniej jest gdzie rozprostowac kości :D

Gość Zoolopata
Nie bój żaby, jak napada więcej deszczu to znajdzie się miejsce. Jesli moge Cie pocieszyc, to moja łazienka jest znacznie mniejsza, wiec zastanow sie dobrze nad ta funkcja kapielowej :o

Gość Zoolopata
W kanale jest fajna sceneria, są nawet fajne rury, gdzie można się fajnie pogimnastykować :D Aha, jak wyjdziemy z kanału to kąpiel rzeczywiście się przyda :o

Gość Zoolopata
Bo jest nasz. wiedza o nim tylko miejscowi żule, ale oni nie umieja pływać, więc mój rekin czasami ma wyżrekę :D

Gość Zoolopata
No to na co czekasz, przejdz się pod bramach i zwab kilku do tajemnej studzienki pod pretekstem wspólnego picia denturatu :D Wtedy ja z rekinem będziemy juz czatowali i jak którys się schyli to "cap" i będzie zupa :D

Gość Zoolopata
Tu nia ma co oglądać się na sentymenty. Sama zobacz, Ty im zafundujesz życie wieczne :classic_cool: a oni pełny żołądek mojemu rekinowi :D

no prosze zniknac na chwile a tutaj na jedzenie jakichs zuli sie umawiaja:) ja musialam wtedy spadac do mojej rekinicy,zalatwic jej jednego z moich bylych na przekaske.ale mowi ze twardy byl skubany.jak zawsze....oj zawsze:)

Gość Zoolopata
To co w koncu bedzie ta kąpielowa czy nie? Dzis plywalismy razem w kanale i teraz smród unosi się w całym domu, a mydło o zapachu bengalskiego linoskoczka się skończyło :o

chujnia ja sie na tym nie znam,nie obilam go i byl za twardy:( moja rekinica prawie polamala sobie zabki na tym skubancu. ty zoolopata no to co z kopulacja naszych podopiecznych?? bo ja mojej juz obiecalam i teraz krzywo na mnie patrzy,mowi,ze ja oklamalam:I

Gość Zoolopata
Ok, wpadaj z rekinicą, dziś mieliśmy pogadanke o antykoncepcji, więc nie masz się czym martwić :D

Gość akwarysta
I tak masz dobrze. Moj walen mysli tylko o waleniu. Nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie byl pedalem, bo jak podchodzi do mej orki metroseksualny pletwonurek to ona od razu dostaje erekcji. Zreszta zobaczcie sami http://www.djsdilemas.com/fans/whale_cock.jpg

no ok jak antykoncepcja to rzeczywiscie jestem juz spokojna o moja rekinice a ty chujnia nie boj nic,wode wymienimy,zreszta zoolopata cos wspominal o lozku,bo wanne ma mala,wiec wiesz,moze nawet tego klopotu z woda nie bedzie.tylko z przescieradlem:) no to jak mojej tylko skonczy sie owulacja to wpadamy do ciebie zoo:)

Gość to w koncu jak sie skonczyla
ta historia z rekinem? :o