Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoolopata

REKIN

Polecane posty

Gość Zoolopata
Ja swojemu dałem przekąsic kilku kolegów z firmy, którzy próbowali wygryźć mnie ze stanowiska. Od tamtej pory stale awansuję :) Ale na serio, to nie rozpieszczam go aż tak. Musi zadowolic się tradycyjnym schabowym, bo każde zwabiebie ofiary do naszego domu jest trochę kosztowne. Zwykle zapraszałem ich pod pretekstem wspólnego pijaństwa, stawiałem litra, a potem jak chłopcy zaczynali się przewracac z krzesłem, to proponowałem im kąpiel na przetrzeźwienie :classic_cool: :D

Gość Zoolopata
O takiej dużej muszli to moge sobie tylko pomarzyć :o

no to chyba trzeba go ostrzec carrie:) ja tez moge tylko pomarzyc o tak duzej muszli... hej zoolopata nie powiedziales czy twoj rekin jest agresywny w trakcie kopulacji?? czy zdarzyl mu sie juz ukapsic partnerke? albo odgryzc jej cos? bo nie wiem czy moge ryzykowac zdrowie,lub zycie (!) mojej rekinicy!!

Gość Zoolopata
Nie nalezy mylic wyrafinowanej gry miłosnej z agresją :o Czasami luibi delkikatnie przygryźć płetwe partnerce czy podroczyć się, ale jesli nic go nie rozzłości, to jest jak baranek :)

Gość Zoolopata
Nie, to nie ja :o Nie jestem piratem, ale przyznam sie szczerze, że zawsze marzyłem o takiej aparycji :)

moja nie lubi lego,wkurwia ja bo wchodzi jej w zeby:) aha zoolopata to spoko,w takim razie juz nie mam obaw.moja lubi jak ja partner delikatnie podgryza,byle nieza mocno,bo moze oddac:)ok to jak mozemy doprowadzic do skutku w/w kopulacje?

Gość Zoolopata
Chujnia :o :D bo zawsze marzyła mi sie kąpielowa :o Skoro nie ma przeciwskazan, to chętnie zaprosiłbym Twoja rekinice do mojego skromnego mieszkania, najlepiej jeszcze przed świetami. Wtedy nie musiałbym wykosztowywac się na prezent pod choinke dla niego :o

dobra,pasuje,ale wspomniales cos ze twoja wanna jest nie za duza...bo wiesz moja rekinica nie lubi ciasnych wanien.ma klustrofobie.i co teraz???

Gość Zoolopata
To najwyżej użyczę im w ostateczności swojego łoża :o a sam schowam się na ten czas do szafy jak przestrzegał mnie MRK :o

Gość Zoolopata
Widzę, że Twój sąsiad to istna kopalnia wiedzy o rekinach i prawdziwy przyjaciel zwierząt :classic_cool: Nie mniej jednak nie pozowolę mojemu reknopwi na wschodnie fanaberie (biorąc jeszcze pod uwage nasze stosunki z Rosją:o), więc będzie gwiazdkował razem ze mną :)

Gość Zoolopata
Chujnia, stanowisko kąpielowej wymaga elastyczności :o

hej chujnia no to przygotuj sie na jeszcze jedna rekinice do kapieli:) ale ona jest slodka,nie masz sie co obawiac.no i bardzo zadbana,niebedzie przy niej duzo roboty. ale zoolopata czy twoj rekin dysponuje kondomami?bo moja lubi sie pobzykac ale mamusia nie chce jeszcze zostac:) aha no i lozeczko-bardzo chetnie.a ty w szafie nie musisz sie chowac,moja nie lubi jak ktos slyszy kiedy uprawia milosc... mozemy wyskoczyc w tym czasie na browarka:) co ty na to??

Gość Zoolopata
Browarka i pacieża nigdy nie odmawiam, więc mogę wyskoczyć :) Jesli chodzi o kondomy to będzie ciężko, bo Durex zamknął linię produkcyjną z gumkami w rozmiarze Superfish :o

hmmm no to nieciekawie z tymi kondomkami...hmmm... a stosunek przerywany?czy twoj rekin ma to opanowane??

chujnia nie przejmuj sie moja rekinica,dla niej to tylko seks:) hmmm no mam nadzieje ze sie nie zakocha...

Gość Zoolopata
Ciiiii... o nic sie nie bój. Mój rekin to poligamista, chetnie upiecza 2 pieczenie na 1 ogniu :D Wystarczy, że dolejesz mi troche browara do wanny, a będzie ci oddany [po swój rybi grób :D Nie mam pojęcia, czy mój rekin odbywa stosunki przerywane i z jakim powodzeniem, bo nie zaglądam mu przecież pod kołdrę :o

no to moglbys sie tym zainteresowac,bo jak przyjdzie do placenia alimentow na rekiniatka to kto wtedy zabuli?????

Gość Zoolopata
Nikt nie zabuli, bo oddamy je do schroniska dla bezdomnych zwierząt i będzie po sprawie :classic_cool:

Gość Zoolopata
Po epitafium to nie pozwolę mu kopcic, bo mi zjara wyro :o Do tej pory jego płetwa ma problem z utrzymaniem peta w garści, ale jak tak bardzo sie upierasz, to mozecie przeciez palic po studencku :D

Gość Zoolopata
Tylko musisz uważać na jego zęby, bo troche ostre :D

Gość Zoolopata
No, ba! Trening czyni mistrza szczęki :D

Gość Zoolopata
Jaki pan taki kram :classic_cool: :D

Gość wreszcie madry topik
O tym mi nie mowilas 😡 :P :D

Gość Zoolopata
A co, znudził Ci się? :D

Gość wreszcie madry topik
Strach sie bac :classic_cool: :D:D Maila zapisala? :P

Gość Zoolopata
Nie ma to jak pobawić się ptakiem :D a potem oddać, bo sie przejadł :o ale spoko, przyjme tego ptaka, mój rekin będzie miał co pałaszować :D

Gość Zoolopata
Jak się nie ma co się lubi, to sie lubi co się ma :o Tak mi wczoraj powiedział przy wódce :o