Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaa

matko jak ja sie boje tego porodu!!!jeszcze nie cale 2 miesiace!!!!!

Polecane posty

Gość aaaaaaaa

coraz czesciej o tym mysle i coraz bardziej sie boje!!!!!!!!!!!

A KTÓRY TO TYDZIEN CIĄŻY??JA SIE ABSOLUTNIE PORODU NIE BOJE, ALE ZAŁOŻE SIE ŻE JAK PRZYJDZIE CO DO CZEGO BEDE PANIKOWAĆ!!!!:d:d

Gość dziewczyny nie bojcie sie
przezyjecie :)

Gość e tam...
a mi został jeszcze tylko 1 miesiąc (a może być przecież wcześniej) i nic się nie boję, bo już się nie mogę doczekać, kiedy będę mogła zobaczyć swojego dzieciaczka. A urodzić i tak muszę i tak.

Gość jumi28
Niestety musi bolec :( ale nagroda jaka wielka! Ja mam takie dwie.

POWIEM TAK BYLE DO PRZODU!!JA STARAM SIE NIE MYŚLEĆ I NIE CZYTAĆ WYZNAN DZIEWCZYN KTORE ZLE ZNIOSLY POROD;)POZDROWIONKA !

Gość ho
najwyzej ci dupe rozerwie

nie jest tak zle da sie wytrzymac to jak silne bole miesiaczkowe badz dobrej myusli dzidzia ci wszystko wynagrodzi ;-) powodzenia

Gość asia154
Nie jest tak zle da sie przezyc.Oddychaj i sluchaj poloznych.Zapewniam cie ze szybko ten bol sie zapomina

Chyba z ta miesiączką przesadzacie. Rodziłam dwa tygodnie temu i nie przypominało to bolu miesiączkowego a raczej 11 godzin totalnej masakry. Bolało jak cholera ale w takiej chwili dobry jest wspierający mąż(bardzo pomaga). no i może miła położna a nie taka jak w moim przypadku ( \" nie krzycz to poród, musi boleć!\"albo \" dziewczyno ty nie umiesz przeć\") dodam, że rodziłam pierwszy raz a przeć nie miaam już siły i miałam słabnące skurcze więc natura nie chciała pomagać. No i co ciekawe prawie przez te całe dwa tygodnie nie mogłam siedziec bo mnie zbyt ciasno zszyła. Na pocieszenie dodam, że i tak myśle o drugim dziecku bo ten skarb wszystko wynagradza. O bolu też można zapomnieć, serio. No i wbrew temu co krzyczałam w trakcie ( że niby umieram ) ŻYJE. Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.