Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duka

Pomóź - kolczyk w pępku .......masz ??

Polecane posty

no mam mam juz chyba od 4 lat jeszcze mi sie nieznudzil jestes z niego zadowolona mi przebijala kolezanka ... za madre to nie bylo ale jest bardzo szybko mi sie zzagoil.... pozdro :)

Ja mialam pepek przekuty 2 razy wypadl za pierwszym razem z mojej winy zle zakrecilam kulke.Mialam mala blizne po jakis 3 miesiacach [po wakacjach poniewaz kolczyk wypadl przed nimi..] zdecydowalam sie znowu na przebicie oczywiscie znowu przebijala mi kolezanka ;] Kolczyk mam juz z miesiac dobrze sie goi nie przeszkadza ani nic zadowolona jestem ;)

Gość aska94
Ja robilam sobie kolczyk wczoraj i narazie bardzo boli. samo przebicie nie bolalo, natomiast jest problem ze schylaniem sie.. ; / kolczyk robilam za mala igła, ktora kupilam w kioskui boje sie tez, ze nie wejdzie mi kolczyk z wieksza sztangą , ale cos sie wymysli. Blizny to z pewnoscia sprawa indywitualna. Zalezy tez od tego z czego nosilisiłysmy kolczyk ; d Pozdrawiam ; *

Gość aska94
igłe w aptece kupilam a nie w kiosku xD

Gość Gosia .
Hej wam . A też miałyscie tak ze wam to jakoś puchło czy coś ? Ja mam od 3 tyg i mam takie czerwone lekko spuchniete .;/

Gość gość
Dziewczyny. Ja mam takie cudo w pępku ponad 20 lat. Przekuła mi koleżanka na wakacjach czy jakoś tak miałam wtedy 15 może 16 lat. Zbuntowałyśmy się i przekułyśmy sobie wzajemnie. Do tej pory go noszę tylko zmieniam co jakiś czas. Daaaaawno temu ( to 16 lat ) urodziłam córkę nosiłam kolczyk do końca ciąży tylko musiałam wymienić na dłuższy w niczym mi nie przeszkadzał. Teraz moja córka ma 16 lat i tez jej przekułam pępek także obie mamy takie cuda i fajnie wygląda jak idziemy po plaży w bikini latem. Nikt dziwacznie nie patrzy ani nie komentuje. Także polecam. Pozdrawiam Ela 38l.