Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość pocztowy c.d.
Pensja najniższa + prowizje, jeśli wyrobisz plan. Praca i w placówce i poza nią. Oferują szkolenie i nic więcej nie wiem.

Gość praca w banku
Czy do kogoś z was odezwali się z jakiegoś banku po wysłaniu aplikacji mimo, że nie mieliście żadnego doświadczenia?

Gość maniana 11
moja koleżanka pracuje po studiach 3 lata ..za 1600 na rękę w dużym mieście dojazd, cały dzień poza domem , na bilety 250 pl ale i tak się cieszy i nic nie może za większa kasę znaleźć

Gość szukamszykam szukam
a ja szukam cały czas pracę w banku, ale nic z tego...nie mam doświadczenia,chyba nikt mnie nie zatrudni.. a na praktyki heh...fajnie macie, że w ogóle pracujecie, bądź pracowaliście w banku.

Gość 53143
szukamszykam szukam a dzwonili do ciebie przynajmniej z jakiegoś banku już czy nawet to nie?

Gość Yshia
Generalnie do Banków chętnie przyjmują osoby, które pracowały wcześniej w firmach telekomunikacyjnych jako konsultant (np w Orange, Play, Plus). Praca zbliżona, więc wiedzą iż masz jakąś podstawę. Próbuj może najpierw tam zatem.

Gość a _skąd _jesteś
Niekoniecznie, bo mnie kilka razy zaprosili na rozmowę, dwa razy dostałam pracę w jednym czasie w dwóch różnych bankach, ale odmówiłam, bo to nie dla mnie. Te plany sprzedaży mnie przerażają za bardzo.

Gość a _skąd _jesteś
Rzecz jasna nie mam żadnego doświadczenia w branży bankowej.

Gość Do Yshia
Ja bym polemizowała z Tobą. Wprawdzie nie pracowałam jako konsultantka w branży telekomunikacyjnej ale uważam iż znalezienie pracy w banku wcale nie jest takie proste, nawet dla osoby z doświadczeniem. Ja mam kilkunastoletnie doświadczenie pracy w banku, była to moja pierwsza praca , zwolniłam się z przyczyn osobistych. Od dłuższego czasu wysyłam aplikacje do banków i w 99 % pozostaje to bez odzewu.Pytanie dlaczego tak się dzieje ? Mam wyższe wykształcenie, znam angielski jestem dyspozycyjna, spełniam wszystkie wymagania z ogłoszenia o pracy i nic .... Pracuję owszem ale w zupełnie innej branży.

Gość AnnnaNowakowska
Do Miśka1411 I jak z Twoją pracą? Ja również staram się o pracę na stanowisku Doradca w banku. Wprawdzie mam pokończone różne kursy ekonomiczne ale ukończyłam studia z filozofii i to wszystkim przeszkadza;/ Aha i w jakim mieście szukasz? Ja jestem z Legnicy i tu jest masakra!

Anna ja nadal szukam pracy, byłam na rozmowach w różnych bankach, niestety nadal jestem bezrobotna. Posiadam doświadczenie w bankowości i mam ukończone studia ekonomiczne. Niestety rynek pracy zrobił się strasznie ciężki. Szukam pracy w lubuskim

Gość vbgjkki8898
kto byl na rozmowie w BGŻ?? Jak wyglada rekrutacja???

Gość POLBANK
Witam Jakie teraz sa pensje w polbanku na stanowisku Doradcy Kliena? 4500-5000 brutto ?czy to realne wiem ze w 2011 3500brutto było realne

Gość polbank
oj w Polbanku to nadal te 3000 - 3500 brutto :(

Gość POLBANK
NOWY ZAWSZE WIĘCEJ DOSTAWAŁ ,MOŻE I TERAZ TAK JEST DŁUGO PRACUJESZ? Z TEGO CO WIEM ILE SIE WYNEGOCJUJE TYLE DAJA

Gość rekrutacja pko
Witam, po jakim czasie od pierwszej rozmowy w PKO dostałyście odpowiedz i jak wygląda druga rozmowa??

Gość Doradca do nowego zespołu
Witam, Osoby chcące współpracować z klientem w obszarze doradzania i sprzedaży usług finansowych, zapraszam do przesłania CV na adres: katarzyna.eu@gmail.com. Uprzejmie informuję, że skontaktuję się tylko z wybranymi kandydatami. Pozdrawiam Katarzyna Buć

Gość bublo
Witam! Jakie sa Panstwa opinie nt.pracy w tzw.mini oddzialach bankowych na terenie centrow handlowych? Przewaznie jest to promocja kart kredytowych. Obowiazuje stala pensja,czy moze wszystko jest zalezne od realizacji planow? Pozdrawiam!

Gość bublo
Witam! Jakie sa Panstwa opinie nt.pracy w tzw.mini oddzialach bankowych na terenie centrow handlowych? Przewaznie jest to promocja kart kredytowych. Obowiazuje stala pensja,czy moze wszystko jest zalezne od realizacji planow? Pozdrawiam!

Gość szukamszszukammm
witam Was ponownie, mam pytanie jak osoby pracujące zaczeły ścieżkę kariery?poprzez staże?znajomych? wysłałam wiele cv nawet na staże i praktyki,niestety tel dalej milczy.juz myślałam zeby zahaczyć się w jakimś call center,albo w czymś podobym.może wtedy prędzej znajdę coś w banku. moja znajoma pracuje w banku spółdzielczym,na kierowniczym już stanowisku.ma pewną posadkę,nie mają tam planów sprzedażowych,niestety nie jest zbyt chętna żeby mnie tam wkręcić.ostatnio wiem że przyjmowali praktykantki.do mnie nie zadzwonili heh..

Gość pko rozmowa
Witam, orientuje się ktoś jak wygląda druga rozmowa rekrutacyjna w PKO

Gość Millenium Warszawa
Asystent klienta Millenium Warszawa Cześć, napiszcie proszę jaką realną kwotę zarobków można powiedzieć na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko asystent klienta w banku Millenium w Warszawie, żeby nie zostać odesłanym z kwitkiem? Ile można wywalczyć na tym stanowisku na początku? Dodam, że mam doświadczenie w bankowości. W internecie pełno opinie ale trochę przestarzałych a chciałabym wiedzieć jak to wygląda na chwilę obecną. Nie chcę powiedzieć za dużo ale nie chcę też przegapić szansy i dostać za mało w porównaniu do innych.

Gość novis
Witam, pracował ktoś w pko bp przy hipotekach? dostałem zaproszenie na rozmowę na stanowisko doradcy w dziale hipotek, mam doświadczenie z innych banków, ale może ktoś wiec orientacyjnie czy na tym stanowisku proponują etat czy działalność, jak z planami i atmosferą? Czego można się spodziewać na pierwszej rozmowie?

Gość PKO BP- Doradca Bankowości Oso
Witam, proszę o informację na temat pracy w PKO BP - Doradca Bankowości Osobistej. Jak przebiega rekrutacja- ile etapów, jakie zarobki ( miasto 60 tys).

Gość do vvmmkdfk
Brawo!!! W banku pracuję, ale wstyd mi jeśli ktoś taki również reprezentuje ten sektor...

Gość ffjjfjfjfjfldlddlzn
znalazla sie repezentantka sektora bankowego ja pracowalam w Eurobanku oraz w Kredyt Banku i nie mialma wyksztalcenia stosownego do tej branzy, mam wyzsze , ale sporo dziewczyn ma srednie zwlaszcza Santander przyjmuje puste lachony

Gość sarnajonazsadli7654
Witam Orientuje sie ktos moze czy na stanowisku Opiekun Klienta w Idea Bank trzeba otwierac wlasna dzialalnosc gospodarcza?

Gość agniesia1209
a ja mam takie pytanie: czy można pracować dodatkowo w banku - np. przy wprowadzaniu jakichś danych czy wydruków, przelewów itp. szukam czegoś dodatkowego bo mam nieprzewidziane wydatki - szukam dodatkowej pracy i tak myślę czy w banku by coś się znalazło. proszę o odpowiedź osoby które się coś orientują na ten temat.

Gość Miska1411
Ja nie słyszałam o dodatkowej pracy w banku.

Gość o pracy w bankach...
po co szukacie pracy w bankach? to zwykła akwizycja przecież. stres przez plany sprzedażowe do wyrobienia. gdy tylko przestajesz wyrabiac te plany - od razu cie zwalniaja. dawno temu minely czasy gdy praca jako bankowiec miala jakis prestiz. teraz nie ma roznicy czy sprzedajesz kredyty dla banku czy marchewke na targu - poza prowizja oczywiscie. ale jesli chcecie sie przekonac na wlasnej skorze - droga wolna. wystarczy, ze macie doswiadczenie w sprzedazy ale i to nie jest wymagane. przyjmuje sie tez ludzi z tzw bajera. doswiadczenie na infolinii tez mile widziane, wystarczy podkreslic, ze sprzedawalo sie miliony abonamentow, kart czy pierdol innego typu. jak juz was przyjma mozecie liczyc na: -parcie na sprzedaz, sprzedaz, sprzedaz -niekolezenska atmosfere w pracy - wszak konkurujecie o klientow, zeby wyrobic plany a najslabszy odpada