Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bankowiec ...

Praca w Banku

Polecane posty

Gość A35681
Pekao S.A To prawie wampiryzm. Babska zasiedziałe po 20 lat nic nie umieją w exelu z pocztą mają problemy, z wszystkim co wypuszczone po roku 2000 do oczu sobie skaczą przy klientach. Dostały bazę po byłym BPH-u i mielą na okrągło a a klienci to jak stoją są na poczekaniu (gdyby się np. zdażyło brak zdolności) rozwiedzani. Podstawa min. 3000 brutto ale premia to... kwartalna i co łaska bo mozna dostać np. za częste podawanie kartek koleżance z kserokopiarki a owa pani często i gęsto donosi dyrektorowi np. To nic, że plan trzeba wyrobić w 80% czli np .700tys jak i tak koleżanka mega życzliwa zgarnie ta kasę bo często chodzi na kawcie do odpowiednich drzwi. Systemy operacyjne to jakaś FARSA- DOS.i ścieżki dostępu zero pomocy samemu trzeba się uczyć niestety na biednych klientach.....ale atmosfera jest taka, że czy się stoi i czy leży to pensyjka się należy bo panie sąnie do RUSZENIA.

Gość Magda2013
chciałabym zapytać o warunki pracy w invest bank na stanowisku opiekun klienta? -tzn. jakie zarobki ( miasto na podkarpaciu 60 tyś mieszkańców ), - premie miesięczne czy kwartalne - szkolenia ( np czy nie ma umów lojalnościowych)

Gość gość
Pracowałam w Banku pocztowym i mogę powiedzieć tak, że pozyskanie klienta nie należy do łatwych. Na wyrabianie planów kładą duży nacisk. Praca jak praca nie jest zła, ale atmosfera nie zawsze jest fajna.

Gość gość
Szanowni Państwo, Szukam pracy w branży finansowej jako BANKIER lub DORADCA BANKOWY. Mam doświadczenie w pracy jako ANALITYK FINANSÓW OSOBISTYCH oraz dwuletnie doświadczenie w KSIĘGOWOŚCI, oraz jako SPECJALISTA ds. HIPOTEKI. Ukończyłem wyższe studia z tytułem magistra na kierunku EKONOMIA. Znam język ANGIELSKI i ROSYJSKI. Odbyłem liczne kursy z BANKOWOŚCI i FINANSÓW. Perfekcyjnie znam program EXCEL, programy księgowe oraz CRM. Czekam na konkretne propozycje. Interesuje mnie praca w Warszawie lub TRÓJMIEŚCIE. e-mail: pracabank.w@wp.pl

Gość gość
Poprawiam mail do ogłoszenia wyżej praca.bank.w@wp.pl

Gość hanysek
Witam. A moze ktos sie wybiera na szkolenie Banku Millennium do Wawy w terminie ok 19 sierpnia?

Gość OptimusPrime
witam, chciałam się podzielić stronką, którą znalazłam http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,10158,0,0,2 tam znajdziecie opinie pracowników Żagla.. teraz już chyba santandera?

Gość medoruki
Wychodzi niestety na to ze banki chcą zmienić pracowników z bankierów na nachalnych telemarketerów. Dobrze że powstały typowo internetowe. http://opinies.pl/

Gość gość
Witam, bardzo proszę o inf. na temat pracy w MBanku,szczególnie fakt czy prowizje o których tam pięknie jest mówione czy są wypłacane w całości,jakie plany i ogólnie o pracy, Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
...Przede wszystkim chodzi o Kraków

Gość opeeeen
Czy ktoś orientuje się jakie sa warunki zatrudnienia w Open Finance na stanowisku asystentki oddziału?

Gość zainteresowana2013
Witam Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca jako Doradca Klienta w Raiffeisenie??na jakie wynagrodzenie można liczyć z doświadczeniem na podobnym stanowisku jaka atmosfera panuje w placówkach??

Gość JANEK FRANEK
czy ktoś wybiera się na szkolenie raiffeisen polbank ?

Gość gość
hej, czy ktoś wie jak wygląda praca weryfikatora kredytowego w alior banku? Jakie są zarobki? W Krakowie. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam.

Gość gość
Praca doradcy klienta w każdym z banków wygląda bardzo podobnie. Oczywiście są inne stawki, produkty i zapewne ludzie w otoczeniu. Jakkolwiek by się to nie nazywało, pamiętaj, że jesteś sprzedawcą. Jak kobieta na targu chce sprzedać max towaru, tak i Ty musisz. Co więcej, niestety jak Ci nie wyjdzie - nie ma przebacz. Nikt po Tobie nie zapłacze. Współczesne korporacje maja problem z personelem - sprawdź jaka jest rotacja w tym banku..i wszystko jasne. W każdym jest to samo.

Gość nowicjuszka2004
hej wszystkim, chciałabym się dowiedzieć jak wygląda praca w BZ WBK, ubiegam się o posade doradcy klienta, jestem po pierwszej rozmowie z kierowniczka placówki w miescie do 25 tys mieszkancow, nie mam doświadczenia w banku.. zawolalam 2700-2800 brutto i na kierowniczce oddzialu nie zrobilo to większego wrazenia, z tego co czytałam gdzies na forum widelki w WBK sa 2500-3500 brutto czy możecie to potwierdzić?

Gość Bre bank
Czy ktos pracuje w bre banku w lodzi? Jakie zarobki na stanowisku specjalista ds obslugi klienta?

Gość gość
a jak wygląda sprawa w ING na stanowisku przedstawiciela? w Szczecinie

Gość gosc822
Hej, czy ktos sie wybiera na szkolenie do Wroclawia 18.11, z banku BZ WBK?

Gość gość
Witam! Czy ktoś wybiera się na szkolenie z Banku BPH do Warszawy w terminie od 18.11.2013? pozdrawiam

Gość gość
Do poprzednika - czy podpisywałeś lojalke?

Gość gość
w WBK lojalek nie ma, a kto wie gdzie jeszcze sa szkolenia z WBK?

Gość Pafcioooo
Moi mili gdzie teraz w Banku w Warszawie dostać się na można na staż albo stanowisko asystenckie? Bo ja biedak po studiach w wycenie, zarządzaniu i pośrednictwie nieruchomościami jestem. I się kręcę po ofertach jak bączek :D Będę wdzięczny za każde info bez trollingu bo zgłaszam!

Gość gość
Hej bankowcy. Czy ktoś ma doświadczenie w przewożeniu gotówki ?

Gość gość
czy ktoś wybiera się na szkolenie 2.12.2013 z banku BPH?

Gość gość
Jak się pracuje w tej chwili w Banku Mlillennium? Ile można zarobić podstawy na stanowisku Asystent Klienta w Placówce Detalicznej? Jakie plany, czy premie są realne?

Gość gość
Jaka stawka proponowana jest w INVEST Banku? Czy premie są do zrealizowania? Pomoże ktoś .

Gość gość alinowy
Czy ktoś z tu obecny pracuje w banku BPH na stanowisku Asystent ds. Telefonicznej Obsługi Klienta? Jak zarobki? Podstawa na cały etat? I jak wygląda syste premiowania?

Gość wiktoria741
Ja niedługo kończę studia i zastanawiam się nad pracą w Skoku Wołomin (http://skok.wolomin.pl/). Z tego co słyszałam chętnie zatrudniają młode osoby by pomóc im zdobyć doświadczenie zawodowe. Jednak jest jakieś światełko w tunelu dla mnie bo już się bałam że zaraz po studiach wyląduję na bezrobociu:/