Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

elma i tud

Czesc Kochani!

Polecane posty

jestesmy malzenstwem, ktore od pewnego czasu razem przeglada kafeterie. Jestesmy bardzo uradowani, ze znalezlismy takie super forum wymiany mysli i opinii, gdzie ludzie moga ze soba porozmawiac. Cieszymy sie, ze jest nas tu wszystkich tak duzo. pozdrawiamy Was pieszczochy 馃尲

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 natka pietruszki
hihi:):) naraszcie jakis fajny wpisek:) symaptycznie:* pozdrowki:)

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze to praktycznie nasze pierwsze tutaj wypowiedzi, a takie mile przyjecie. Jestesmy pozytywnie wami zaskoczeni i napewno zostanie tutaj dluzej. Cieszymy sie rowniez z tego, ze potrafilismy wprawic kogos w dobry nastroj, a przywitanie bylo do kazdego oczywiscie. pozdrawiamy kazdego 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 suprajs
ale ty jestes jednak jebni臋ta elma :o :P

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, zebym nie przejmowala sie brzydkimi tekstami, poniewaz nigdy mnie nie uderzyl, wiec tak byc nie moze. Zgadzamy sie, ze powinniscie sie usmiechac. pozdrawiamy kazdego, nawet tego pana ze zlymi nawykami 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .eIma i Tud
Chcialabym dodac ze niedawno wlasnie przezwyciezylismy kryzys w zwiazku ktory byl wynikiem mojej zdrady Tuda z mechanikiem od naprawy pralek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj proba a moze
kIotzem ci tez pachnie :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 .eIma i Tud
Tud mowi ze jednak nie przezwyciezylismy i chce sie ze mna rozwiesc , nie myslicie ze chce zachowac sie podle ?

Udost臋pnij ten post

moj maz wlasnie zaklal i prawie stlukl kubek, poniewaz tego nie przewidzial, a powienien byl. Trudno mamy nadzieje, ze nie bedzie to zle wykorzystane, a madrzy i rozsadni ludzie beda wiedziec, ze to sprytny podszywacz. pozdrawiamy cieplutko podszywacza 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wnuk jana
pierdolcie si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e po prostu
spierdalaj?

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze zna undertaker z kilku topikow i jest ona czasami nie mila. czemu kochani jestescie w sobotni wieczor w domu, jestescie mlodzi i powinniscie korzystac z tego. pozdrawiamy podszywacza :P馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elma i Tud i ich psychiatra
Nie przejmujcie sie nimi , to wszystko przez te nowe leki ....

Udost臋pnij ten post

moja 偶ona m贸wi 偶e podoba Jej si臋 stopka Undertaker :p ja nic w niej ciekawego nie widze 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elma i Tud i kochanek Tuda
Nie cierpie Elmy ....

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze undertaker tylko czasami jest nie mila, ale wiemy, ze nie lubi moderatorek, a szczegolnie moderii. Mamy nadzieje, ze My bedziemy sie lubic, poniewaz nie warto siac ziarna goryczy pomiedzy nami. pozdrawiamy underatker cieplutko 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elma i Smr贸d
M贸j m膮偶 m贸wi, 偶e nie mam w艂asnego zdania i dlatego musi si臋 za mnie wypowiada膰. :o

Udost臋pnij ten post

moja 偶ona m贸wi 偶e ten kochanek nie jest najlepszym wyj艣ciem w naszej sytuacji ale si臋 z tym pogodzi w najbli偶szym czasie pozdrawiamy kochanka 馃尲

Udost臋pnij ten post

undertaker jest czasem mi艂a inaczej, po prostu chce dziewczyna by膰 oryginalna, czy wszyscy musz膮 by膰 mili w ten sam sposob? m贸j psychiatra podpowiada, zerkaj膮c przez rami臋, 偶ebym szczeg贸lnie ciep艂o pozdrowil elm臋 i Tuda... m贸j psychiatra m贸wi, 偶e jest to im szczeg贸lnie potrzebne. pozdrawiam szczeg贸lnie cieplo elm臋 i Tuda

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze jestescie niezwykle kochani, troszczycie sie o nas i nasze zdrowie. Bardzo chetnie zaprosilabym wszystkich na ciasto jagodowe, ktore dopiero co wyjelam z piekarnika, a maz wlasnie przyniosl z piwnicy swieza butelke samogonu. Oczywiscie kocham swojego meza i nie mam zadnego kochanka i nigdy nie mialam, wiec prosze nie zachowywac sie tak wulgarnie. pozdrawiamy pozdrawiaczy 馃尲

Udost臋pnij ten post