Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elma i tud

Czesc Kochani!

Polecane posty

Gość elma i Tud oraz ich dzieci
Przez zdrade mamy i romans taty mamy problemy emocjonalne , chyba ich pozwiemy ....

moja żona twierdzi że psychiatra jest nam do niczego nie potrzebny dlatego w najbliższym czasie nie skusimy się na żadną wizyte pozdrawiam swoją żone która mnie bardzo kocha🌼

Gość elma i Tud i ich psychiatra
kazdy wariat twierdzi ze jest zdrowy 😴

moj maz mowi, ze nie potrzebujemy sie leczyc, poniewaz jestesmy zdrowi i dobrze sie trzymamy. Cieszymy sie, ze dyskusja sie rozwija i prosimy o nie atakowanie pani undertaker, poniewaz moze jej jest poprostu smutno i chce znalezc przyjaciol tylko niestety nie wie jak to wyrazic. pozdrawiamy undertaker 🌼

może i chrzanię farmazony, ale za to z jaką gracją:P mój psychiatra mówi, że to undertaker atakuje:O i też każe pozdrowić (łaj, oł, łaj?)

moj maz mowi, ze nie chcialby probowac nowych wyzwan erotycznych, poniewaz ja mu w zupelnosci wystarczam. Cieszy mnie ten fakt bardzo. pozdrawiamy Cie 🌼

Gość ogolnie wydajecie sie ok
ale dlaczego do jasnej cholery kazda wypowiedz zaczynacie od "moj moz mowi/moja zona mowi..."?!!?

Gość taki myk bejbe

Gość nie wiem czy wiecie
ale undertaker jest pojebana jak mało kto na tej kafeterii. Elma, nie gadajcie z nią, wszystkie topiki gdzie ona jest są pełne przekleństw, to tepa i wulgarna gówniara.

moj maz mowi, ze nie powinniscie sie obrazac tylko rozmawiac ze soba. Przeciez jest to forum wymiany mysli i opinii wiec kazdy powinien kulturalnie rozmawiac, a nie klocic sie. pozdrawiamy wszystkich 🌼

moj maz mowi, ze wymienic moze sie samogonem, a ja moge ofiarowac ciasto z jagodami, a co mozesz nam zaoferowac? pozdrawiamy Cie 🌼

undertaker, pytanie było oczywiście retoryczne:) mogę Cię jedynie zapewnić, że na żadnym topiku nie wymieniłam z Tobą opinii:) elma i Tud, pisałam - wymieniamy się opiniami;)

moj maz mowi, ze podszywacz wszedzie musi byc tam gdzie my. Trudno, nie damy sie, bedziemy silni. My mamy tylko jeden nick i nie boimy sie pisac to co naprawde myslimy. pozdrawiamy odwaznych 🌼

my? ależ nie! my nie pielęgnujemy, my wręcz oczekujemy rozpoznania a rozpoznanie jest takie, że undertaker zmusza nas do mówienia w licznie mnogiej:P znowu psychiatra...:O

a teraz serio, bo i temat robi się poważny - elma i Tud, nigdy nie byłam żadnym podszywaczem:) więc spokojnie:) mam tylko jeszcze jeden czarny nick. dobrej nocy życzę:) undertaker, no i dzięki Ci za zrozumienie moich chęci bycia anonimową, Ty pewnie tez masz jeszcze jakiś czarny, albo piszesz na pomarańczowo... a iwosią nie jestem, a fe! skoro Cię to mało zajmuje, to po co to dochodzenie od paru minut? koniec tematu, ok?:)

moja żona mówi że chętnie zaczęła by się podszywac na kafe tylko nie wie czy sie do tego nadaje pozdrawiam podszywaczy i tych którzy dopiero chcą zacząć przygode z podszywaniem 🌼

[czesc) Elma i Tud Nie przejmujcie sie takimi smarkaczami miedzy innymi podszyawczami...z glupimi haslami... Tutaj jest naprawde milo ale trzeba trafic na fajnych ludzi...ja juz was polubilam wiec jestem z wami :-) witajcie i nie zrazajcie sie !!! 🌼 Cieplutko pozdrawiam :-)

moja żona mówi że zwrot up up został w tym momencie źle użyty gdyż o tym topiku należy jak najszybciej zapomnieć pozdrawiam wszystkich podnoszących 🌼

Tud i elma -na wasze słodko pierdzace wypowiedzi zbiera mi sie na zyganie.cos wyczuwam ze mozna was tez spotkac na www.sex.anonse i takie tam.