Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

elma i tud

Czesc Kochani!

Polecane posty

Go艣膰 elma i Tud oraz ich dzieci
Przez zdrade mamy i romans taty mamy problemy emocjonalne , chyba ich pozwiemy ....

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
moja 偶ona twierdzi 偶e psychiatra jest nam do niczego nie potrzebny dlatego w najbli偶szym czasie nie skusimy si臋 na 偶adn膮 wizyte pozdrawiam swoj膮 偶one kt贸ra mnie bardzo kocha馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elma i Tud i ich psychiatra
kazdy wariat twierdzi ze jest zdrowy 馃槾

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze nie potrzebujemy sie leczyc, poniewaz jestesmy zdrowi i dobrze sie trzymamy. Cieszymy sie, ze dyskusja sie rozwija i prosimy o nie atakowanie pani undertaker, poniewaz moze jej jest poprostu smutno i chce znalezc przyjaciol tylko niestety nie wie jak to wyrazic. pozdrawiamy undertaker 馃尲

Udost臋pnij ten post

mo偶e i chrzani臋 farmazony, ale za to z jak膮 gracj膮:P m贸j psychiatra m贸wi, 偶e to undertaker atakuje:O i te偶 ka偶e pozdrowi膰 (艂aj, o艂, 艂aj?)

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze nie chcialby probowac nowych wyzwan erotycznych, poniewaz ja mu w zupelnosci wystarczam. Cieszy mnie ten fakt bardzo. pozdrawiamy Cie 馃尲

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogolnie wydajecie sie ok
ale dlaczego do jasnej cholery kazda wypowiedz zaczynacie od "moj moz mowi/moja zona mowi..."?!!?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki myk bejbe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiem czy wiecie
ale undertaker jest pojebana jak ma艂o kto na tej kafeterii. Elma, nie gadajcie z ni膮, wszystkie topiki gdzie ona jest s膮 pe艂ne przekle艅stw, to tepa i wulgarna g贸wniara.

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze nie powinniscie sie obrazac tylko rozmawiac ze soba. Przeciez jest to forum wymiany mysli i opinii wiec kazdy powinien kulturalnie rozmawiac, a nie klocic sie. pozdrawiamy wszystkich 馃尲

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze bardzo chetnie powymieniamy sie powaznymi opiniami bo My to lubimy. pozdrawiamy 馃尲

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze wymienic moze sie samogonem, a ja moge ofiarowac ciasto z jagodami, a co mozesz nam zaoferowac? pozdrawiamy Cie 馃尲

Udost臋pnij ten post

undertaker, pytanie by艂o oczywi艣cie retoryczne:) mog臋 Ci臋 jedynie zapewni膰, 偶e na 偶adnym topiku nie wymieni艂am z Tob膮 opinii:) elma i Tud, pisa艂am - wymieniamy si臋 opiniami;)

Udost臋pnij ten post

moj maz mowi, ze podszywacz wszedzie musi byc tam gdzie my. Trudno, nie damy sie, bedziemy silni. My mamy tylko jeden nick i nie boimy sie pisac to co naprawde myslimy. pozdrawiamy odwaznych 馃尲

Udost臋pnij ten post

my? ale偶 nie! my nie piel臋gnujemy, my wr臋cz oczekujemy rozpoznania a rozpoznanie jest takie, 偶e undertaker zmusza nas do m贸wienia w licznie mnogiej:P znowu psychiatra...:O

Udost臋pnij ten post

a teraz serio, bo i temat robi si臋 powa偶ny - elma i Tud, nigdy nie by艂am 偶adnym podszywaczem:) wi臋c spokojnie:) mam tylko jeszcze jeden czarny nick. dobrej nocy 偶ycz臋:) undertaker, no i dzi臋ki Ci za zrozumienie moich ch臋ci bycia anonimow膮, Ty pewnie tez masz jeszcze jaki艣 czarny, albo piszesz na pomara艅czowo... a iwosi膮 nie jestem, a fe! skoro Ci臋 to ma艂o zajmuje, to po co to dochodzenie od paru minut? koniec tematu, ok?:)

Udost臋pnij ten post

moja 偶ona m贸wi 偶e ch臋tnie zacz臋艂a by si臋 podszywac na kafe tylko nie wie czy sie do tego nadaje pozdrawiam podszywaczy i tych kt贸rzy dopiero chc膮 zacz膮膰 przygode z podszywaniem 馃尲

Udost臋pnij ten post

[czesc) Elma i Tud Nie przejmujcie sie takimi smarkaczami miedzy innymi podszyawczami...z glupimi haslami... Tutaj jest naprawde milo ale trzeba trafic na fajnych ludzi...ja juz was polubilam wiec jestem z wami :-) witajcie i nie zrazajcie sie !!! 馃尲 Cieplutko pozdrawiam :-)

Udost臋pnij ten post

moja 偶ona m贸wi 偶e zwrot up up zosta艂 w tym momencie 藕le u偶yty gdy偶 o tym topiku nale偶y jak najszybciej zapomnie膰 pozdrawiam wszystkich podnosz膮cych 馃尲

Udost臋pnij ten post

Tud i elma -na wasze s艂odko pierdzace wypowiedzi zbiera mi sie na zyganie.cos wyczuwam ze mozna was tez spotkac na www.sex.anonse i takie tam.

Udost臋pnij ten post