Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phderka

Ile razy w tygodniu się kąpiecie?

Polecane posty

Gość phderka

Napiszcie dziewczyny ile razy w tygodniu sie kąpiecie,bierzecie prysznic w zimie. Bo ja w lato codziennie a teraz 2 razy w tygodniu,bo jest zimno i sie nie poce.

Gość zadbana kobieta____
ok 10 razy w tygodniu.

codziennie rano biore prysznic, a wieczorkiem kąpie sie, uwielbiam!codziennie rano myje też głowe, strasznie mi sie włosy tłuszczą

Gość kolacyjka20
codziennie- rano podmywam sie i myje pod pachami, a wieczorem pelny prysznic

Gość Wlosy co 2 dzien
bo mam dlugfie a pozatym nie przetluszczaja mi sie.Ale prawie codziennie biore prysznic po pracy.

Gość to chyba żart
2 razy w tygodniu ????!!!! Nie sądziłam że to się jeszcze w Europie zdarza, ale jak widać niektóre opoinie o Polakach jednak są prawdziwe. ja się kąpię 2 razy dziennie, za minimum absolutne uważam codzienny prysznic.

Gość czyscioch
a ja sie nie myje nie biore prysznica nie kąpie sie nie myje zebow nie obcinam paznokci nie myje włosow powiedzcie mi czemu nie mam przyjaciol??

Gość phderka
Ale w zimie 2 razy w tyg wystarcza ,skoro nie smierdze po 3 dniach i nic mnie nie swedzi. A znam osoby ktore kapia sie raz w tygodniu lub raz na 2 tyg. To juz przesada.

Gość SIUSIARA
trzy razy w tygodniu wieczorem długa, ciepła kąpiel + mycie włosów, w resztę dni podmywanie lub szybki prysznic.

Gość hej hej hejo to ja
Kiedyś kąpałam się raz na miesiąc, cała, często myłam włosy, nie lubiałam się kąpać ;) teraz robie to rano i wieczorem (rano szybki prysznic, wieczorem dłuuuga kąpiel)

Gość Jan Nisko
Kąpię się wyłącznie w niedzielę kapielową :o

wcale się nie kąpie bo nie mam wody...odcieli mi:D

Gość ********
a ja sie kąpie tylko kiedy tata wraca z kontraktu bo wtedy przywozi ze sobą troszke $ i starcza na oplacenie 20l wody

A kiedyś zdarzały mi się trzygodzinne kąpiele. To były czasy :D Czytałam wtedy zawsze książki w wannie i jak woda robiła się chłodna, to dolewałam jeszcze i jeszcze ..... A teraz jak się przeprowadziłam mam tylko prysznic, ale jak mi się zechce poleżakować w wannie, to pójdę do babci ;)

Gość Ehhhh
14 razy prysznic , za mała wanna do pławienie się w wodzie. A pierwsza odpowiedź to dla mie prowokacja. Nie wierzę.

codziennie prysznic rano i wieczorem bo tez nie posiadam tu wanny a tesknie za polezakowaniem w wannie :):)

wieczorem leze sobie w wannie a rano szybki prysznic i ...codziennie musze myc wlosy bo mi sioe szybko przetłuszczaja

Gość rikitiki
tez nie wierze że mozna myc sie 2 razy na tydzień... ja biore przysznic 2 razy dziennie, a jak nie zdązam to w najgorszym wypadku sie rano tylko podmyje. włosy co drugi dzień bo mam długie i sie nie tłuszcza za bardzo. myje sie bezwzgledu na pore roku i pogode...

ja dwa razy dziennie prysznic i 2 razy wtygodniu wanienka :D :D a nie dziwie sie ze wam sie wszystkim wlosy przetluszczaja bo jak sie je codziennie myje to nie dziwne ze tak sie dzieje :P wszedzie jest napisane ze nie wolno myc wlosow za CZESTO czyli codziennie :P ja myje co 3 dni mimo ze po tych 3 dniach nie ma na nich ani sladu tluszczu ale myje bo lubie :D

Ale mi tak jakoś niewygodnie jak nie umyję codziennie włosów. Za to zawsze są świeże, pachnące i mięciutkie w dotyku :D

Normalnie to 7 razy w tygodniu prysznic, latem ok 10 razy w tygodniu, wlosy myje ok 3-4 razy na tydzien, chyba ze ide do knajpy i smierdza to czesciej, wiadomo :) A w wannie nie lubie siedziec, bo woda sie robi chlodna hehe.

Codziennie rano się podmywam, a wieczorem kąpię. Brałabym prysznic, ale mam rozregulowany ogrzewacz do wody, więc muszę się kąpać, bo z prysznica leci mi za gorąca woda... Ale jak można kąpać się tylko 2 razy w tydodniu??!! Nie wierzę, że nie śmierdzi od Ciebie... Ja gdy nie mam możliwości się wykąpać (jestem na jakimś wyjeździe, czy coś), to od razu czuję się, jakbym była cała oblepiona czymś i wszystko zaczyna mnie swędzieć i jest mi niedobrze...

Gość mysz12
ja biore prysznic(wanny nie posiadam:( ) codziennie a latem w upalne dni 2 razy dziennie

Gość myszka 18
kapie sie 7 razy w tygodniu cala i podmywam nieraz w ciagu dnia

Gość Elvira
A ja pierdolę i nie myję sie wcale.

Gość raz przy niedzieli
wielkanocnej i na boze narodzenie, i jak chlopa z woja na przepustke wypuszczo. Myjcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny