Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phderka

Ile razy w tygodniu się kąpiecie?

Polecane posty

Gość zdrowie pijmy za zdrowie
ja kąpię się wieczorem a rano tylko wtedy kiedy w nocy kochałam się z mężem. ale naprawdę nie wiem jak można nie myć się codziennie, kto tak robi?????

Przecierz kapac sie codziennie nie trzeba, ja np. kapie sie co drugi dzien... Choc wiadomo jak kazdy w ten dzien w ktory sie nie kapie wchodze pod prysznic i obmywam sie z potu etc ;) Ale tego niemozna nazwac kompiela ;)

Gość CCaaEEss
14 razy w tygodniu... prysznic obowiazkowo na dzien dobry by do pracki pojsc fresh po nocy.. bo wtedy organizm sie regeneruje itd i trzeba zmyc z siebie "noc" ze tak powiem poza tym to odprezenie na dzien dobry.. no i wieczorem kiedy wracam zmeczona czuje sie brudna.... wypada;] higiena..

Gość wystarczy mi kapiel wieczorem
w nocy nie przezucam gówna, wiec rano np moje stopy nie smierdzą...

Gość CCaaEEss
ktos tam pisal z eby nie zdazyl do pracy na 8.. BZDURA! nie musisz przeciez codzienni emyc wlosow.. to zalezy od tego czy Ci sie mocno przetluszczaja.. nie musisz tez szorowac sie 30 minut pod prysznicem.. wystarczy ze wejdziesz namydlisz sie machniesz 2 razy gobka w strategicznych miejscach i wsio!... wiecej czasu poswiecamy na zastanawianie sie.. "pauzowanie" tak zwane.. przerwy miedzy wykonywanymi czynnosciami;] z rana marnujemy czasami bardzo duzo czasu ktory mozna by wykorzystac inaczej.. wystarczy sie oplukac na szybkiego i odswiezyc;]

Gość astrolog zboczyslava
do autorki tematu zazenowana jestem twoja glupota."zimą sie nie poce"-ale nosisz grube ciuchy wiec spod twojego paszora wydobywa sie straszliwy smrod.wole nie wyobrazac sobie jakie zapaszki dochodza z twoich gaci. ubawilam sie.

7 lub więcej razy. tak samo włosy. jak można się nie myć? Chyba zacznę też brać prysznic rano bo to zawsze lepiej się człowiek czuje :)

Gość CCaaEEss
to niby indywiduwalna sprawa kazdego z nas.. ale nawet gdybym budzila sie pachnaca kwiatami to i tak wolala bym sie odświeżyć z rana...czyste ubrania wole zakladac na czyste ciało. Nasza skora w nocy pracuje.. chodzi tylko o to aby sie oplukac a nie szorowac... ludzie:O:O:O:O:

Gość trzeba sie myc a nie opłukiwac
a gebe pewnie opłukujesz dwoma palcami myjcie sie raz a porządnie...

Gość co to jest paszor
?

Gość czysta kobietaaaaa
ja biore prysznic 2 razy dziennie, włosy również 2 razy dziennie myje! a wstaje o 7 rano :)

Gość kaszankaaa2
w sobote będzie 2 tygodnie jak sie nie myłam, ani nóg ani geby i wcale mi to nie przeszkadza. Najdłużej było kiedyś 6 tygodni

Gość To ja Aniiia
Ja raz w tygodniu sie kompie w niedziela a prysznic co 2 dzień ;)

Gość gość
ile razy w tygodniu? 14 razy plus czasem dodatkowe 3 razy w ciągu dnia po treningu w siłowni :) oczywiście za każdym razem jest to prysznic

Gość Olciastyczna
Wiecie co brudno się myja a czyści się nie myja bo po co ...?;)

Gość gość
Potem nie ma co sie dziwic, ze w komunikacji miejskiej taki smród, jak smierdziele bez węchu się nie myją, zakładaja kilka dni tą samą bieliznę, bleeee. Na szczęcie mam auto, więc sporadycznie trafiam na ten smród.

Gość gość
Kurwa, ile można się myć was już do reszty pogięło bakterie trzeba mieć. Ja normalnie mieszkam w mieście chodzę do pracy i myję się raz na miesiąc włosy co 3-4 dni bo się przetłuszczają, raz na tydzień myję dupę, cipę i pachy. Reszta raz na miesiąc.