Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GDANSK

gdy wkladka jest mokra...

Polecane posty

Gość GDANSK

sluchajcie moja wkladka higieniczna jest od paru dni taka dosc wilgotna i ma zoltawy kolor (wiem, ze moze byc on spowodowany kropelkami moczu), jak myslicie dlaczego tak jest?? dodam, ze czekam na okres.... ktory mi sie juz duuuuzo czasu spoznia (tzn. zawsze mialam nieregularne cykle ale ten jest jakos tak szczegolnie :O )

Gość ja...
ja też tak mam, to są upławy i czym sie martwisz

Gość GDANSK
a no martwie sie poniewaz ja chce dostac okres!!!!!!!! boje sie bardzo :(

Gość od paru dni
to ją zmień bo ci pipka zgnije

Gość szczęka mi
opadła..... ????????????????????????/ Jedna wkładka noszona KILKA DNI ??????? Ło matko, lepiej byś się tu nie chwaliła takim "osiągnięciem".

Gość GDANSK
yyy zle napisalam :O oczywiscie, ze wkladke zmieniam codziennie!!!!

Gość od paru dni
eeeeeeeeeeee ..... no co ty angela .... naprawdę..? a ty jedyna bystra ...dzięki za oświecenie geniuszu ... hehehehehehehe

Gość avanta
hmm, upławami nalezy się martwić, bo to oznaka jakiejś infekcji najczęściej. owszem, są koboety, u których wydzielina z pochwy na codzien jest dosc obfita, ale to nie sa klasyczne upławy. upławy to stan chorobowy. może to być u Ciebie objaw przedokreswoy, a może to być znak, ze coś się dzieje. musiałabyś poobserwowoąc ta wydzielinę na "świeżo", np. podczas wizyty w WC, bo to, ze na wkładce jest żółta nie oznacza wcale, ze ona jest taka, bo może się po prostu utleniać. ale najlpiej będzie jak po okresie odwiedzisz gina, bo skoro masz to od niedawna, tzn, ze nie jest to normalny stan dla Ciebie. tak btw. ja mam normalnie dośc obfitą wydzielinę, ale przed okresem raczej ona mi sie zmniejsza.

Gość GDANSK
avanta dziekuje ci za odpowiedz 🌻 a czy myslisz, ze przez to, ze wystapila u mnie taka wydzielina moze spozniac sie okres??

Gość avanta
hmmm, tego już nie wiem :) ale jak nie dostaniesz na dniach okresu, to leć do gina, bo moze to np. jest wynik jakiegoś przeziebienia, np. jajników? ale ja tak tylko gdybam, bo takie przeziębienie nigdy mi sie nie zdarzyło. ale zdrzała mi sie bardziej obfita wydzielina trakcie chrób róznych. moze to z tym jest powiązane..... ale mówie, to tylko moje domysły, lekarzem nie jestem :)