Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnea26

SUWACZKI z wiekiem ciazy!!!

Polecane posty

Gość onnea26

hej, bylabym wdzeczna jezeli ktos by mi pomogl. Znam rozne strony na ktorych moge zrobic suwaczek, ale ja robie za kazdym razem kiedy chce wyslac. Co zrobic zeby to sie samo uaktualnialo?

Gość TERMIN LUTY
PRZEDOSTATNIA STRONA, POST ISABELLE.

Gość onnea26
Nie moge znalezc... Przepraszam, ale jestem tu pierwszy dzien i jeszcze sie nie lapie... ale tu sa jakies strony? Autor postu wyswietla sie tylko przy temacie glownym ... a nie wiem gdzie mam szukac ISABELLE. :O( Nie moge znalezc takiego tematu tez...

Gość TERMIN LUTY
CIKITA .... najpierw: http://lilypie.com/ potem: "create baby days" ... wpisujesz przewidywana date porodu... ... klikasz na te gify ktore cie interesuja, dzidziusie itp. ... możesz też wpisać jakiś tekst typu (imie dzidzi) w: "Text above the ticker ", ...potem kliknij na CREATE TICKER, bedziesz miec podgląd swego tickera,a potem wyskoczą ci 3 tabelki...i z tej 1 -wszej "HTML" w srodkowej linijce skopiuj to co jest w cudzysłowie http.... itd ... potem wklej to na kafeterii w preferencjach w swoją stópkę... dzięki temu twój ticker bedzie za kazdym razem przy twych wypowiedziach na forum powodzonka...

Gość o ludzie
slepi jestescie czy tacy nie kumaci??? powyzej instrukcja,step- by- step,a ktos tu mowi samo sie nie zmieni!!!!!!!no help!! zmieni sie bo na tym polega ten suwavzek by sam sie zmienial!!!

może robicie coś źle bo suwaczki same się zmieniają . Spróbujcie raz jeszcze i pozdrawiam

on powinien sie sam przesuwac :) Doberman - troche kultury, jak rozumku brak - dziewczyny podaly b.dobra instrukcje...

Dobra, zrobilam tak jak bylo przykazane :) Teraz proba generalna czy wszystko skopiowalam co trzeba

Nie zmienila mi sie tylko data :) No teraz powinno byc OK, dziekuje za rady i pozdrawiam serdecznie!!!

Przepraszam ze tak probuje, ale ze strona gaga nie moge sobie poradzic. OK, mam nadzieje ze to ostatnia proba

jak chcesz kogoś tymbardziej mnie poprawiac to daj sobie spokoj...bo to nie ten temat na forum;)

martw sie o siebie:) widocznie można ;) tymbardziej ty nie jesteś od poprawiania mnie !