Kocopoł 71 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwie inpostu tak napisał: Bo pokusia to taki twój hiszpan z yt ... klaczy takie rzeczy nie zrozumiesz Mi sie ten Hiszpan nie podoba, bekę mam z niego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 3 godziny temu Bzdury ta blondyna to nie ja, Madzia oszczędź tych oskarżeń, chlejusie. libed nie ma żadnych profili incognito i nie ma problemu z napisaniem komuś coś wprost. Chyba każdy to wie;) to stulejarze potrzebuje swoich multi. Wiec creamy, kolejny stulejarzu na multi- z laski swojej ferme ta gueule 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Kocopoł napisał: Mi sie ten Hiszpan nie podoba, bekę mam z niego. Pokuse dobrze kontrastuje wysmarowana pastom do butów z biały zylast duży penís Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
creamy 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwie inpostu tak napisał: Bo pokusia to taki twój hiszpan z yt ... klaczy takie rzeczy nie zrozumiesz Czyli sam też przyjmujesz rolę podnóżka, tylko na innym polu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Żałosna jedna z drugą. A jaką wypocinę mi wystosowała. Arogancka, bura dziewczyna. To nie ja! Wierz dalej babie która łoi fioletowe martini, zycze szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, creamy napisał: Czyli sam też przyjmujesz rolę podnóżka, tylko na innym polu. A ty przejmujesz role multi mikrofjuta wypisującego bzdury. Wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, creamy napisał: Bo podręczna to kobieta na utrzymaniu partnera, nie rodziców. Za spopularyzowanie tego określenia na forum to możesz "podziękować" tylko Libedowi, który wczoraj incognito pytał Hugha czy zarobił na podpaski dla rudej. Właściwie to sobie mogę podziękować, bo jako kobieta oczytana , wspomniałam kiedyś na forum o powieści Margaret Atwood i zostało to podchwycone. Można tego określenia używać, z dystansem, z przymrużeniem oka, nawet autoirocznie. A można jako hejt. Libed na pewno nie pytał z żadnych kont trollowskich o nic takiego, więc nie projektuj, tchórzu. Jest, jaki jest, ale niektóre rzeczy nie są w jego stylu. Bycie utrzymywaną przez męża, to usankcjonowana tradycja, a w sferach ludzi zamożnych dosyć norma. Utrzymywanie dorosłego dziecka przez rodziców, w żaden sposób tą normą nie jest. W związku z tym alkoholowa hejterka sama sobie strzeliła w stopę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, creamy napisał: Czyli sam też przyjmujesz rolę podnóżka, tylko na innym polu. Takim się płaci żeby ci zrobiły bdsm w drugą stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Właściwie to sobie mogę podziękować, bo jako kobieta oczytana , wspomniałam kiedyś na forum o powieści Margaret Atwood i zostało to podchwycone. Można tego określenia używać, z dystansem, z przymrużeniem oka, nawet autoirocznie. A można jako hejt. Libed na pewno nie pytał z żadnych kont trollowskich o nic takiego, więc nie projektuj, tchórzu. Jest, jaki jest, ale niektóre rzeczy nie są w jego stylu. Bycie utrzymywaną przez męża, to usankcjonowana tradycja, a w sferach ludzi zamożnych dosyć norma. Utrzymywanie dorosłego dziecka przez rodziców, w żaden sposób tą normą nie jest. W związku z tym alkoholowa hejterka sama sobie strzeliła w stopę Dzieki nie daj sie zwieść stulejom tchórzom z multi. Połowa z nich ma rozdwojenie jaźni. nie mam jak zerkać na biezaco a zerknęłam i od razu 2 bulshity upośledzi wyłapałam. zeby nie było - post o podpaskaxh widziałam wczorsj i na bank nie był to libed. Edytowano 3 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: Bzdury ta blondyna to nie ja, Madzia oszczędź tych oskarżeń, chlejusie. libed nie ma żadnych profili incognito i nie ma problemu z napisaniem komuś coś wprost. Chyba każdy to wie;) to stulejarze potrzebuje swoich multi. Wiec creamy, kolejny stulejarzu na multi- z laski swojej ferme ta gueule Pani szlaban doskonale wie, że to moon, ale alkoholowa madame ma fiksację na punkcie Twoim i moim, a moona w ogóle nie zna, więc salowa po wymyślonych wakacjach, uznała, że żeby podjudzić alkoholową matronę, lepsze będzie skierowanie podejrzenia na Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 2 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, Dwie inpostu tak napisał: Przecież libedowsky to podnoznik kobiet za darmo im instrukcje wklejal it Czyli biseks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Dzieki nie daj sie zwieść stulejom tchórzom z multi. Połowa z nich ma rozdwojenie jaźni. nie mam jak zerkać na biezaco a zerknęłam i od razu 2 bulshity upośledzi wyłapałam. Jasne, nie jesteśmy w LIbedem jakimiś kumplami forumowymi, ale znam go na tyle długo, żeby wiedzieć, czego on nie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
creamy 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Bzdury ta blondyna to nie ja, Madzia oszczędź tych oskarżeń, chlejusie. libed nie ma żadnych profili incognito i nie ma problemu z napisaniem komuś coś wprost. Chyba każdy to wie;) to stulejarze potrzebuje swoich multi. Wiec creamy, kolejny stulejarzu na multi- z laski swojej ferme ta gueule Ciekawe zatem kto i po co zakładałby jakiś nik typu "gnomee" i pisał dokładnie to samo co Libed o incelach czy podręcznych lub wmawiając jakiemuś x że jest z. Typowa gadka Libeda i tych co mu przyklaskują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 3 godziny temu W ogóle welcome back sradźka. Długo ci sie nie udało pobyć w krzokach. Czekam na rozkręcenie pijackiej machiny obsesji i hejtu w twoim wykonaniu, ‚ofiaro hejtu’. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, creamy napisał: Ciekawe zatem kto i po co zakładałby jakiś nik typu "gnomee" i pisał dokładnie to samo co Libed o incelach czy podręcznych lub wmawiając jakiemuś x że jest z. Typowa gadka Libeda i tych co mu przyklaskują. Ciekawe zatem kto qrva na forum pełnym schizofreników mógłby zakładać nick gnomee i to napisać. wez zakończ pjerdolenie Edytowano 3 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Pora się leczyć na głowę. I nie żartuję teraz, złotko. Jestem śmiertelnie poważna. Bardzo merytoryczna odpowiedź na podane konkretne fakty. 25 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: złotko Już to wspominałam, ale ponowię - zmodyfikuj ten starczy styl, bo serio coraz bardziej zaczynasz zalatywać 60-letnim trollem, który sobie odjął 30 lat (druga kitkowa). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, menelos69 napisał: Czyli biseks Nie wiem o czym myślisz ja na pewno nie straponie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 3 godziny temu Jak jakaś kobieta może się wcielic w domine to tylko pokusy inne bedom smieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, creamy napisał: Ciekawe zatem kto i po co zakładałby jakiś nik typu "gnomee" i pisał dokładnie to samo co Libed o incelach czy podręcznych lub wmawiając jakiemuś x że jest z. Typowa gadka Libeda i tych co mu przyklaskują. Gnomee to pravol, detektywie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 71 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Bardzo merytoryczna odpowiedź na podane konkretne fakty. Już to wspominałam, ale ponowię - zmodyfikuj ten starczy styl, bo serio coraz bardziej zaczynasz zalatywać 60-letnim trollem, który sobie odjął 30 lat (druga kitkowa). I bardzo dobrze, że tak wychodzi, zblazowana utrzymanko. Język się pielęgnuje, ale z czym ja tu rozmawiam. Jak dla mnie to komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 126 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Jasne, nie jesteśmy w LIbedem jakimiś kumplami forumowymi, ale znam go na tyle długo, żeby wiedzieć, czego on nie robi. Libed prócz tego ze by tego nie napisał przede wszystkim nie zakłada jakichś nickow żeby jakis wysryw popełnić jak tutejsi stulejarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 3 godziny temu Moon jest fajny. To najbardziej wyluzowany gość z forum, da się z nim pogadać o wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: I bardzo dobrze, że tak wychodzi, zblazowana utrzymanko. Język się pielęgnuje, ale z czym ja tu rozmawiam. Jak dla mnie to komplement. Chyba błędy językowe pielęgnujesz. Szczególnie, jak wjedzie brudne martini. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 2 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, draże korsarze napisał: Bzdury ta blondyna to nie ja, Madzia oszczędź tych oskarżeń, chlejusie. libed nie ma żadnych profili incognito i nie ma problemu z napisaniem komuś coś wprost. Chyba każdy to wie;) to stulejarze potrzebuje swoich multi. Wiec creamy, kolejny stulejarzu na multi- z laski swojej ferme ta gueule Czujesz miętę do niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 3 godziny temu Chociaż może taka ostro wymalowana blondynka też by dała radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 249 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: zeby nie było - post o podpaskaxh widziałam wczorsj i na bank nie był to libed. Nikt normalny tak nie pomyśli, bo wiadomo, że libedzik lubi pochamić bez przykrywki 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 74 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Libed prócz tego ze by tego nie napisał przede wszystkim nie zakłada jakichś nickow żeby jakis wysryw popełnić jak tutejsi stulejarze. Wiem, wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwie inpostu tak 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Moon jest fajny. To najbardziej wyluzowany gość z forum, da się z nim pogadać o wszystkim. Tak teraz som parom z elkom. Stara miłość nie rdzewieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
creamy 20 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, KróliczekZły napisał: Właściwie to sobie mogę podziękować, bo jako kobieta oczytana , wspomniałam kiedyś na forum o powieści Margaret Atwood i zostało to podchwycone. Można tego określenia używać, z dystansem, z przymrużeniem oka, nawet autoirocznie. A można jako hejt. Libed na pewno nie pytał z żadnych kont trollowskich o nic takiego, więc nie projektuj, tchórzu. Jest, jaki jest, ale niektóre rzeczy nie są w jego stylu. Bycie utrzymywaną przez męża, to usankcjonowana tradycja, a w sferach ludzi zamożnych dosyć norma. Utrzymywanie dorosłego dziecka przez rodziców, w żaden sposób tą normą nie jest. W związku z tym alkoholowa hejterka sama sobie strzeliła w stopę W dzisiejszych czasach wiele "norm" ulega zmianie. Ciekawa też definicja dorosłości/dojrzałości — sponsor może być, byle nie rodzic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 289 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Dwie inpostu tak napisał: Tak teraz som parom z elkom. Stara miłość nie rdzewieje. Serio? To by było dziwne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach