Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olo1111

Zakładam klub ciąż urojonych zwykle 2 tygodniowych

Polecane posty

Gość popcorn21
też tak miałam, wszystko minęło, kiedy dowiedziałam się, że jestem bezpłodna. stres z głowy przynajmniej...

Gość ja tak samo
Czekam na swoj okres juz 2 miesiac. Powoli sie wykanczam psychicznie. Trzy testy wykazały brak ciazy lekarz tez nie widzi ciazy a ja UMIERAM ze sterachu.

Gość panikuje do kwadratu
Przyłanczam się... Jestem w coraz większym stresie... Dostałam ostatnio okres, ale był bardziej skąpy i krótszy niż zwykle... teraz mam przeróżne objawy ciążowe a na teście wyszła jedna kreska a druga ledwo widoczna... ginekolog na urlopie a ja już panikuje. Mam mięsniaka macicy i coraz więcej obaw. Nawet chciałabym dziecka, ale boję się że mięśniak może mieć niekorzystny wpływ na przebieg ciąży...

Gość ocipcia
przyłączam się, ja jestem "w ciązy" co miesiąc, średnio tydzień przed okresem, za akzdym razem bo sotsunku z prezerwatywą i zawsze wtedy gdy czuje ból brzucha albo piersi...

Gość roxannne
przyłączam się... jestem na pierwszym listku diane, a właściwie to już po pierwszym, jest 4 dzień przerwy i nadal czekam na @... mimo że kochamy się z prezerwatywą, ale wydaje mi się, że ostatnim razem pękła;/

Gość pechowa_szcześciara
Tez sie przylaczam :P Jestem w ciazy bez stosunku, biegam po lekarzach, on mowi ze zaburzenia hormonalne a ja dalej mysle ze on sie pomylił :P bo zgage mam :P A po wczorajszym to juz wogole bo facet pare razy z gumką mi wlozyl, wogole sie nie spuscil ale i tak mysle ze zaszlam :P

Gość ktos20
ojej tez sie przylaczam :D czasem mam takie schizy ze w nocy nie spie

Gość to ja was pobije
tez tak mam :D:D:D:D tylko ze jestem dziewica i zero seksu dobre co?:D:D

Gość pechowa_szcześciara
Zero seksu czyli bez pettingu i wogóle ? czy bez stosunków ?:D

Gość ktos20
no to ja podobnie tylko milosc francuska i petting:D:D:Dserio!!

Gość to ja was pobije
bez zadnych takich ktore mogly by do ciazy do prowadzic :D

Gość ktos20
no ja to samo tylko milosc francuska i petting a schizy i tak :D:D:D serio obłęd jakis

Gość bellarossa
ja mam identycznie.. ciekawe skad to sie bierze.. w sumi ejest tysiace kobiet które jakos normalnie do tego podchodza.. ja mam teraz jeszcze bole w dolnej czesci brzucha i jakas dziwna czrwono brązoawa wydzieline i juz umieram ze sytrachu a srode ide do lekarza.. eh być kobieta.

Gość ktos20
najlepsze jest to ze ja juz od jakis 3 tyg odczuwam nudnosci i szlag mnie trafia postinor testy negatywne:D masakraaa

Gość to ja was pobije
no ja nawet i bez tego tak mam a zaczelo sie kilka miesiecy temu i tak trwa to nienormalane i do tego wydaje mi sie ze mi rosnie brzuch :D

Gość bellarossa
mi brzuch urosł ale to przez to ze sie objadam bo jestem strasznie tym wszytskim zestresowana..

Gość ktos20
teraz sie z tego smiejemy a za 9 miesiecy beeeeeeeeeee mamaaaa:D oh :D

Gość to ja was pobije
i nawet jak dostaje co miesiac okres to i tak zastanawiam sie czy przypadkiem nie jestem w ciazy bo przeciez okres mozna miesc na pocatku ciazy kilka razy mormalnie paranoja :D i dodaje zero mozliwosci zeby moglo dojsc do zaplodnienia nawet jak nie mialam faceta to czasem ale rzadko mialam takie schizy mysle ze to przypadek dla psychiatry:D

Gość to ja was pobije
ale przestalam juz czytac na kafe o ciazach bo to tylko poglebia moj stan i jest jakby troche lepiej

Gość ktos20
hehhhh fajnie ze masz okres to sie nie masz czego bac. mnie ostatnio postinor tak zjechal cyklk ze sama nie wiem czy w ogole kiedys go dostane :D:D

Gość to ja was pobije
az soie boje pomyslec jak to bedzie jak bedzie seks zeswiruje na maxa wtedy to dopiero bedzie sie dzialo w mojej glowie jestem przerazona

Gość ktos20
musisz po prostu miec i gumki i tabsy :D najlepiej jeszcze w dni nieplodne i cos tam jeszcze :D

Gość to ja was pobije
nie wiem kiedy mamnieplodne bo mam nieregularne :O

Gość pechowa_szcześciara
Wy sie nie smiejcie bo ja sie naprawde boje :( Badal mnie lekarz wczoraj ale moze przeoczyl zarodka ? Jutro ide na krew i boje sie ze wyjdzie jednak cos , tym bardziej ze wczoraj sie bawilam :P

Gość pechowa_szcześciara
A okresu nie mam od dawnaaaaaaaaa :(

Gość ktos20
nie mogl przeoczyc. mowil cos czy masz powiekszona macice? jak moj ostatnio robil mi usg powiedzial ze jest 3mm wieksza ale to przed okresem ponoc normalne

Gość bellarossa
a tak serio to słyszałyscie zeby kiedys ktos zaszedł w ciaze tylko przez petting? chyba to serio niemozliwe.. nie wiem czemu taks ie tego boje..

Gość to ja was pobije
ja sie boje ze zajde w ciaze przez ubranie to dopiero co?:D

Gość ktos20
bellarosa nie no osobiscie nie znam nikogo takiego ale jak sie poschizowalam to zaczelam czytac te wszystkie portale i niby jest jakas mozliwosc ale to musialby bys MEGAPECH :D ja was pobije a ja bralam postinor po francuskiej :D co ten stres robi z czlowiekiem:D

Gość pechowa_szcześciara
Nie mowil ze mam cos powiekszonego. Przyszlam, popytal, usiadlam TAM :P i porobil badania i powiedzial zaburzenia hormonalne i musze zrobic badanie krwi. Zapytalam czemu tak jest a ten że to wszystko od głowy idzie. Zapytalam tez czy bez stosunku mozna wpasc to ten poblazliwie sie usmiechnal i powiedzial ze tak :P - zaplodnienie in vitro. Ale to bylo przed wczorajszym zblizeniem, a jak wczoraj wpadlam ??? :P Hahaha a przepisali ci postinor po francuskiej ?? LOL