Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olo1111

Zakładam klub ciąż urojonych zwykle 2 tygodniowych

Polecane posty

Gość a-l-a
witam!! ja biore tabletki (novynette) i zabezpieczam sie prezerwatywa. ale mam ostatnio straszne mdłosci zwłaszcza rano i wieczoremi, bola mie piersi:/ wiem ze to moze byc od tabletek ale i tak sie boje:/ miałam krwawiewnie i zrobiłam test (negatywny) ale wariuje juz:( myslicie ze jest szansa na ciaze??

Gość pechowa_szcześciara
A ja dzis zrobilam badanie krwi i czekam na wyniki. Kupilam tez luteine, tylko martwie sie bo pojawiaja mi sie na skorze since. Skad to moze byc ??

Gość ehh24
hej j dołączam do was. Prawie nie upawiem seksu, bo mój chłopak jest w angli, ale przed wyjazde kochaliśmy się oczywiście zabezpieczamy się. Ponieważ cierpię na chroniczny lęk przed niechcianą ciążą kochaliśmy się na 2 i na dzień przed okresem ( a wiec okres niepłodny) z prezerwatywą ale jemu nie wolno było kończyć w środku. Okres miałam, ale przecież to jeszcze o niczym nie świadczy, bo robiliśmy to na dzień przed. A ja i tak się boję, bo po tym jak ściągał prezerwatywę a potem przecież tymi palcami jescze robił mi palcówkę..i taka paranoja mnie prześladuje. Teraz siedzę i czytam topik o pierwszych objawach ciąży..bo mam wilczy apetyt. Mam dość tak jest zawsze gdy tylko uprawiam seks. On też ma dość bo ja już wymyślam jakby połączyć seks w dni niepłodne + prezerwatywą + stosunek przerywany+ globułki. Czy tylko ja tak mam ?

witam w klubie.......jestem dopiero w 29 dniu cyklu, okres amm w 28, ale tez cierpie na ciąże urojoną--przynajmniej chciałabym zeby to były tylko urojenia:)

Gość ktos20
pechowa_szczesciara napisz potem ja wynik.

Gość pechowa_szcześciara
napisze :)

Gość 25Kicia
witam, ja też od 3 dni się stresuję bo to już 31 dzien cyklu a okresu brak.A zwykle jest w 29 dniu. W 14 dniu uprawialiśmy petting, a w 28 i 27 dniu był seks najpierw bez gumki ale i bez wytrysku a potem z gumką. Mam takie lekkie bóle w podbrzuszu od 3 dni, ale krwawienia nie ma.Innych objawów ciązy nie widzę, ale się boję jak cholera :( Mam nadzieję, że okres wreszcie przyjdzie

Gość pechowa_szcześciara
Zaczynam od dzis brac luteine, przez 6 dni mam brac :]

Gość ehh24
urojenia ciąg dalszy: wczoraj wstając z fotela zawróciło mi się w głowie , apetyt mam straszny dalej..ja wiem że to prawie niemożliwe..ale prawie robi różnicę :P, najgorzej że ja mam długie sykle około 40 dni, teraz jest 22 dzień cyklu wiec do okresu poczekam jeszcze z 2 tyg :(

Gość ktos20
hehh a ja dzisiaj kupilam sobie nowy test robie jutro rano trzymajcie kciuki :]

Gość pechowa_szcześciara
Ja biore drugi dzien luteine, dzis w nocy snilo mi sie ze jestem w ciazy. Psychika chyba juz mi szwankuje i po nocach juz nawet mi sie sni jedno.

Gość ktos20
jejq mnie tez dzisiaj sie dzisiaj snilo ze robilam test krwi :P masakra

Gość pechowa_szcześciara
ta panika nas do tego doprowadza :P

Gość Evinea
Dołączę do Was... Okres mam dostac 20tego, więc czekać już długo nie będę ale... ale mam już naprawdę sporo objawów takich jak na ciążę i strasznie się tym wszystkim stresuję Nie mam sensu robić dzisiaj testu - poczekam do poniedziałku jakby co...

Gość pechowa_szcześciara
Ta mi sie spoznia juz miesiac i ogolnie zle sie czuje a PODOBNO mam zaburzenia hormonalne jak mnie badano :/

Gość ktos20
mnie sie juz spoznia 2 tyg. glupi postinor nigdy wiecej;/

Gość pechowa_szcześciara
A mi miesiac:/