Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olo1111

Zakładam klub ciąż urojonych zwykle 2 tygodniowych

Polecane posty

Gość ktos20
mysle ze jakby cos wycieklo to facet by tak spanikowal ze od razu bylabys pierwsza w kolejce po postinor. nie martw sie na pewno jest ok

Gość roxannne
a czy to możliwe, że on tego nie zauważył?

Gość pechowa_szcześciara
Ja mysle ze zauwazyłby. A powiedzcie mi czy z gumką mozna wpasc ? I jesli nie ma wytrysku w kobiecie :P

Gość ktos20
na pewno nie :] bo z czego :P od śliny chyba nie:D

Gość pechowa_szcześciara
a ten plyn przed ? :P

Gość roxannne
jesteśmy oboje początkujący jeśli chodzi o prezerwatywy, stąd te wszystkie wątpliwości... ja jestem jego pierwszą partnerką, a poprzednio używałam tylko tabletek i nie miałam takich schizów, to od niego się "zaraziłam" ;/

Gość ktos20
hmmm w sumie to nie wiem jak do końca jest z tym plynem. Powiem szczerze, że sama schizuje z jego powodu. Na jednej stronie bylo napisane, ze ABSOLUTNIE nie ma plemnikow natomiast na wszystkich innych, że zawiera śladowe ilosci. Czy wystarczające aby zajść w ciąże>teoretycznie nawet 1 plemnik może zaplodnic kobiete, ale nie zapominajmy ze miliony ich gina w drodze. Plemnik to nie komandos, a mimo wszystko zaplodnic nie jest tak latwo. Zalezy od organizmu. Wiadomo tez ze im mlodszy partner tym plemniki sa bardziej ruchliwe. Wracajac do zaplodnienia przez ten plyn, teoretycznie chyba tak, ale praktycznie szanse sa minimalne. Slyszalas kiedys o dziecku poczetym w ten sposob, bo ja osobiscie nie.

Gość roxannne
apropos "płynu przed" - dziś na jakimś forum wyczytałam - chyba jakiś ginekolog to pisał - że tak go demonizują a w praktyce prawdopodobieństwo zapłodnienia w takiej sytuacji jest naprawdę znikome

Gość ktos20
roxane tez to czytalam :]

Gość pechowa_szcześciara
Oo znajdzcie to a chetnie tez poczytam :P ja nie znam takiej osoby przez plyn zaplodnione, zresztą nie pytam kobiet w ciazy przez co zostaly zaplodnione bo dla mnie to oczywiste zawsze bylo ze przez seks i spermę :| A ja dzis znowu schizuje bo wczoraj sie bawilam z facetem i probowal mi pare razy troche wlozyc ale z gumką i znowu mam obsesję. Na szczęscie jest starszy i wie co robi jak mowi, umie kontrolowac i szybko tez nie dochodzi.

Gość pechowa_szcześciara
Nie wchodzi mi to drugie, a w to pierwsze nie wierzę. Dwoch lekarzy profesorow sie pytalam i w praktyce nie mozna przez palec zajsc. Chyba ze ktos specjalnie go wymacza w spermie ale to i tak ciezko bo w normalnym srodowisku plemniki zaraz umierają. A jak ja mowilam lekarzowi ze wyczytalam cos takiego w necie to powiedzial ze internet oglupia i skad moge wiedziec kto naprawde pisze tam.

Gość ktos20
hmmm ja przed chwila przeczylalam taka wypowiedz Oczywiscie ze jest mozliwosc, jesli palce mialy kontakt ze sperma, lub sluzem przed sperma, i potem nieumyte wlozymy do cipki to mozna byc pewnym w 90% iz ciaza sie pojawi. Za 8 mieisiecy bede tatusiem wiec wiem. ;/;/;/;/

Gość pechowa_szcześciara
I wierzysz w to ? bo ja nie :]

Gość roxannne
boże... faktycznie można oszaleć czytając takie rzeczy w internecie

Gość pechowa_szcześciara
to nie czytajcie tego :|

Gość ktos20
nooo masakra .. ludzie dziwni sa.

Gość roxannne
niestety, jak się szuka cały dzień tak jak ja odpowiedzi na swoje dziwne pytania to i na takie rzeczy chcąc niechcąc można się natknąć... a potem stres i stres

Gość pechowa_szcześciara
ale ludzie rozne rzeczy piszą czesto dla prowokacji.

Gość roxannne
dziewczyny a nie macie przypadkiem jakiejś stronki, gdzie można zadać pytanie ginekologowi i w miarę szybko dostać odpowiedź? bo ja dziś szukałam i nic ;/ ten na wizażu to chyba tam rzadko zagląda

Gość pechowa_szcześciara
Strona mi sie nie otwiera :/ ale mi powiedziano ze skad wiemy ze to lekarz :] w necie kazdy kazdym moze byc!

Gość pechowa_szcześciara
zreszta ja juz nie wiem.

Gość ktos20
kurde nie wiem czemu ten link po wklejeniu tutaj nie dziala

Gość ktos20

Gość ktos20

Gość ktos20

Gość roxannne
dziewczyny jestem zdesperowana poradźcie mi prosze - iść jutro z rana na badanie krwi na beta HCG czy kupic dwa testy quick vue (wykrywaja ciaze po 6 dniu od zaplodnienia) i zrobic je w odstepie kilkudniowym? czy te testy sa wystarczajaco pewne, tak ze jak wyjdzie mi dwa razy ujemny to moge byc spokojna? czy lepiej jednak badac krew?

Gość roxannne
dziewczyny!!! ale sie ciesze!!!! doczekalam sie krwawienia:))))))) alarm odwolany, bede miec teraz nauczke na przyszlosc pozdrawiam i trzymam za wszystkie czekajace kciuki