Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olo1111

Zakładam klub ciąż urojonych zwykle 2 tygodniowych

Polecane posty

Gość plastry zawiodly
jak ja bym chciala zeby moja ciaza byla urojona...

Gość ktos20
nooo mowie Ci jak sie poschizowalam ze mi cos sprzedal kurde nadal nie mam pewnosci heh:D

Gość pechowa_szcześciara
I mam ciagle zgage a czytalam ze to objaw moze byc:(

Gość ktos20
moze zjadlas cos niedobrego:P mialas juz zgage kiedys wczesniej?

Gość pechowa_szcześciara
I boli mnie w podbrzuszu a to tez objaw :( I ide sie polozyc bo slaba jestem to tez objaw :P O dzizassssssss oszaleje !!!

Gość pechowa_szcześciara
Mialam ale sporadycznie, teraz wlasciwie codziennie, a jak to ciaza pozamaciczna ? myslisz ze tez by ja bylo widac na USG ?

Gość roxannne
zazdroszczę, że potraficie tak lekko do tego podchodzić, mnie się już żarty wcale nie trzymają:( mija 4 dzień przerwy i nie mam @, przy poprzednich tabletkach(brałam je jakiś rok temu) miałam zawsze w 4 dniu rano;/

Gość bellarossa
zakładam ,ze wszystkie mamy ok 20 wiec moze jak troche dojrzejemy to nam minie.. rozwazałam, zeby zaczac brac tabletki ale kurcze ja nie chce jeszcze uprawiac seksu i nie wiem czy jest sens brac tylko dla francuskiej i pettingu..

Gość ktos20
mysle ze tak...mimo o zrob sobie test krwi i sie juz nie zadreczas roxanne mysle ze to spowodowane duzym stresem a on moze bardzo opoznic okres, wyluzuj sie a jak za tydzien nie bedzie okresu zrob test albo jak chcesz zrob go juz teraz ballarosa ja wlasnie chyba sie nauczylam ze trzeba brac tabsy zawsze poniewaz zawsze pojawiaja sie schizy!

Gość pechowa_szcześciara
a jak na tescie krwi wyjdzie ciaza ? :P

Gość bellarossa
jesli wydzie ciaza to juz nic nie poradzisz lepiej byc pewnym i jakos stawic temu czoło.. ktos20 chyba masz racje, tylko one sa podobno bardzo niezdrowe..

Gość pechowa_szcześciara
no ale ciaza chyba wyszlaby juz na badaniu na kozle i na usg :|

Gość ktos20
pechowa_szczesciara nie wiem dziewczyny mowia ze jest taki test i on daje 100% pewnosci ja go osobiscie nigdy nie robilam wiec Ci nic wiecej na ten temat nie powiem. Na usg widac ja dopiero w 4 tgodniu

Gość mamusia_23
to ja chyba założe klub ciąż nie urojonych zwykle 9-miesięcznych (corocznych) :)

Gość ktos20
bellarosa w sumie to nie wiem co jest bardziej niezdrowe tabletki czy stale zadreczanie sie i wmawianie sobie ciazy, i niszczenie sobie psychiki

Gość bellarossa
no własnie.. ja przez to wszytsko całokowicie sie zatraciłam.. nie przygotowywawłam sie do matury, kompletnie odciełam sie od swiata..

Gość pechowa_szcześciara
O bosz , to jest psychicznie chore. A kiedy powieksza sie macica ? W sumie wtedy bylo ponad 2 tygodnie od zdarzenia...

Gość ktos20
mysle ze juz w 3 tyg, ale to nie jest na poczatku wiarygodne bo powieksza sie tez przed miesiaczka

Gość pechowa_szcześciara
Po co my zblizamy sie do facetów jak tak szalejemy ? :P Aha no to mi nic nie powiedzial ze mam powiekszone , a moze to zataił ? :P

Gość plastry zawiodly
KONIEC!!! juz nie chce zeby moja ciaza byla urojona!!!

Gość ktos20
jestem pewna ze by ci powiedzial

Gość roxannne
ja sie tak zastanawiam tylko jak długo mogę czekać, bo na ulotce tabletek pisze, żeby ich nie brać jeśli nie wystąpiło krwawienie w przerwie i istnieje podejrzenie ciąży:(

Gość roxannne
przy okazji mam do was pytanie: po czym poznać, że prezerwatywa pękła? bo mi się to nigdy wcześniej nie zdarzyło i nie wiem czego się spodziewać, jak to wygląda...

Gość pechowa_szcześciara
No cos chyba kapie wtedy :P

Gość roxannne
czyli pęknięcie jest na tyle duże, że sperma wycieka? i to pęknięcie jest na czubku prezerwatywy? czy może pęknąć w innym miejscu? wiem, że te pytania mogą wam się wydać głupie ale dla mnie to bardzo ważne:(

Gość pechowa_szcześciara
Ja niestety nie wiem, ja mialam tylko raz kontakt z gumką i nie bylo nawet stosunku. Facet zna sie na rzeczy, dobrze zalozyl i bylo ok. A czemu pytasz ?

Gość roxannne
pytam dlatego, że nie jestem pewna czy przy ostatnim razie nam nie pękła.. mój chłopak jest strasznym panikarzem jeśli chodzi o takie rzeczy, naprawdę ogromnym dlatego nie chciałam nic mówić przy nim ani nic sugerować, bo byłby sajgon nieziemski, ale teraz sama nie wiem czy to się nie stało. po 'wyciągnięciu' prezerwatywa wyglądała jakoś dziwnie pusto, ale nie zauważyłam, żeby coś wyciekało. potem po kryjomu sprawdziłam czubek - był cały, ale reszty już niestety nie obejrzałam i nie mam pewności, czy nie pękła w innym miejscu a teraz mam schizę niesamowitą, dalej czekam na krwawienie z odstawienia:((((

Gość pechowa_szcześciara
Ale to chyba On powinien wiedziec i czuc ze cos peka. A jak to pusta ? Zero spermy ??

Gość roxannne
nie całkiem pusta, ale mało tego było dlatego się martwię, że coś wypłynęło nic mi nie mówił, że coś czuł, a ja nie zapytałam bo on by się od razu zaczął martwić i zastanawiać, wolę się z tym męczyć sama póki co:(