Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przy kawie

obrączka -to dla mnie znak stopu!!!!!

Polecane posty

Gość przy kawie

zawsze tak było!!!! dlatego nigdy nie byłam kochanką!!! i nigdy nie będę!!! a bajki o ,,złych żonach" niech biedni mężowie schowają na półkę!! BASTA!!

Gość nigdy nie mów nigdy

Gość przy kawie
miałam wiele okazji ale mam swoje Zasady i dzięki nim mogę spojrzeć ,,sobie w twarz"!!

Gość wolnoscdlakochanek
a może zwyczajnie czasami coś sie kończy i nie powstrzyma tego nawet obrączka?

Gość mało nas tu

Gość przy kawie
inaczej jest być z kimś kto nieudany związak już od jakiegoś czasu ma poza sobą-również formalnie_ a inna sprawa wejść między dwoje

Gość jeśli miałaś wiele okazji
to znaczy że jakoś się prowokacyjnie zachowujesz. Facet nie "staruje" do kobiety, która nie wysyła mu sygnałów, że da się z nią coś zdziałać. Nie masz się więc czym chwalić, że mężczyźni cię biorą za łatwą :D

Gość Bajońska suma
Kotku, to miło, bo niedługo mój miły założy obrączkę... STOp!!!;-P

Gość a Ty myślisz że każdy
chwali się obrączką, kiedy idzie na podryw?:D:D:D

Gość przy kawie
pisząc tak mam na myśli , że zajęci mężczyźni ciągle pródują i my musimy podjąć decyzję co z tym zrobić , pracuję mam ciągle kontakt z ludźmi, więc okazje by były nie korzystam!!! więc jakim prawem!! nazywasz mnie łatwą ?? zakłuta pało!!

Gość przy kawie
Bajońska suma---przez mnie nigdy nie zapłaczesz-wiele radości życzę:-)

Gość ekonomia
jest popyt będzie i podaż - pewnych praw się się przeskoczy. Gdyby mążczyżni nie szukali okazji do zdrady, to te okazje nie marzłyby przy drogach i autostradach.

Gość taka prawda
jak ktoś chce zdradzić to zdradzi i nie ma po co szukać winnych w tej trzeciej osobie, bo to nie ona przysięgała wierność

Gość jeśli miałaś wiele okazji
"więc jakim prawem!! nazywasz mnie łatwą ?? zakłuta pało!!" Nie nazywam cię łatwą, tylko napisałam ( na podstawie tego, co o sobie powiedziałaś) że mężczyźni cię biorą za łatwą. Widzisz różnicę? Ja nie obrzucam epitetami nieznanych ludzi w necie. Czego, jak widać we wklejonym cytacie, o tobie nie można powiedzieć.

Gość taka prawda
a ty myślisz, że jeżeli nie masz powodzenia to dlatego, że jesteś taka "trudna":D:D:D

Gość przy kawie
a nie przyszło ci do głowy kulturalna rodaczko, że po prostu jestem ładna i miła i dlatego tak się dzieje? oburzyło mnie to , że mnie osobę uczciwą! nazywasz łatwą jakim prawem co ?

Gość przy kawie
to było oczywiście do ,,jeśli miałaś wiele okazji"

Gość Bajońska suma
przy kawie---> w takich sytuacjach winni są mężczyźni. Wlaściwie zdradzający, odnosząc się do ogółu. Pokus nigdy na świecie nie brakowało, ale czy winić mamy narkotyki za to, żeśmy narkomani?

Gość ekonomia
a zastanawiałyście się, czemu prostytutki zawsze były są i będą, a "męskie prostytutki" - to całkiem nowe pojęcie? odpowiedź jest prosta: fizyczność i biologia - tego tez sie nie przeskoczy. Wem, że nie tylko mężczyźni zdradzają, ale niestety głównie - cóż tak zostali skonstruowani, możnaby rzec przekornie - Bóg takimi ich stworzył:D

Gość wierutne brednie
A dlaczego mężczyźni rozwijali się naukowo lub artystycznie częściej niż kobiety? Bo taka natura, że są mądrzejsi? Brednie. Nasza kultura zawsze stawiała kobietę w roli matki, żony, kochanki, podnóżka męskiego. Kobieta odczuwa taką samą radość z seksu jak mężczyzna, ale kobiety mają od małej dziewczynki wpajane, że "chłopcu wypada a jej nie". Stąd silniejsze zahamowania. Ot, cała filozofia.

Gość przy kawie
ja już idę spać MIŁEJ NOCY WSZYSTKIM ŻYCZĘ :-)

Gość wierutne brednie
Dodam jeszcze, że fakt, iż pojawiły się "męskie prostytutki" to raczej dowód na wyrywanie się kobiet ryzów tej kulturowej nakładki. Gdyby nie było w naturze żeńskiej owej potrzeby seksu dla tylko fizycznej przyjemności, to pojęcia i zawodu "męskiej prostytutki" nie byłoby nadal. Według Twojej teorii Bóg musiałby dość radykalnie zmienić plany wprowadzając znienacka taką zmianę... :D

Gość ekonomia
kultura kulturą -ale to ludzie ją kształtują, a fizyczności i pewnych popędów nie da się zmienić, można je tylko kontrolować, ale w tym celu trzeba posługiwać się rozumem, a nie tym co jest między nogami

Gość Bajońska suma
Jeśli kobiety odczuwają taką sama radość jak mężczyźni, to dlaczego nigdy nie widziałam topiku o tytule - ONA ma orgazm, a ja nie = pomocy?

Gość wierutne brednie
do bajońskiej sumy bo kobiety są troszkę bardziej skopmlikowaną maszynerią do osiągania orgazmu. poza tym mają przecież możliwość "wyprodukowania" tego orgazmu.:) trzeba je tylko umieć obsługiwać... a to nowa moda. wieki całe nikt nie troszczył się o babskie przyjemności. ja tam nie narzekam na swoje pożycie. gdybym narzekała, to pewnie szukałabym rozwiązania tego problemu. tak, jak zapewne robią to mężczyźni z problemem impotencji... do ekonomii owszem, trzeba umieć kontrolować swoje popędy. kobiety tego zawsze uczono. nawet ganiono albo i palono na stosach. mężczyzna zaś, który miał wiele partnerek seksualnych był "ogierem". tak, to ludzie kształtują kulturę. no i...? np. boją się czarnych kotów, stawiania torebki na podłodze, kupowania ubranek nienarodzonemu jeszcze dziecku... jest wiele nieracjonalnych elementów tej układanki, którą możemy nazywać naszą kulturą...

Gość ekonomia
mówcie co chcecie, ale prawda jest taka, że ludzie to przede wszystkim ssaki! a mężczyzna to samiec i musi zdobyć samicę, żeby jego gatunek przetrwał - tak jest w świecie zwierząt, samica nie wybiera sobie partnera, tylka samce o nią walczą. My mamy jeszcze rozum, ale nie zawsze się nim posługujemy, zwłaszcza w "tych" sprawach.

Gość wierutne brednie
np. ssaki wyższego rzędu - gibbony są z natury dożywotnio monogamiczne. szympansy np. mają system krzyżowania promiskuityczny, ale to szympansica w fazie rui ma wielu partnerów.

Gość wierutne brednie
jeszcze mi się przypomniało, że przecież w Afryce funkcjonują plemiona poliandryczne (kobieta+"męski harem")

Gość czyli koniec dyskusji
?