Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Balance600

ZODIAKALNE WAGI ZAPRASZAM...

Polecane posty

Również jestem wygodna, lubię luksus i piękne rzeczy... Poza tym jestem wybuchowa :P I uparta ;)

Gość madziuśka szalona
też jestem wagą potrafie cieszyć sie jak dziecko ale jednym słowem można doprowadzić mnie do płaczu ;)czasem zbyt długo analizuję, za długo trwa zanim podejmę decyzję, jeśli jest to poważna sprawa,trochę dziecięca i spontaniczna, lubie sie wygłupiać, czasem despotyczna,pamiętliwa,chciałabym wszystkim w miarę możności dogodzić, co jak wiadomo, jest niemożliwe. Wynikają z tego później komplikacje,uciekajaca od problemow,potrafie pójść na kompromis,jestem leniwa ale lubie sport taniec, najlepiej odnajduje sie w swoim pokoju jak mam totalny bałagan(co nie podoba sie mamuśce), jestem oderwana od rzeczywistośći,szczera, lojalna.Jeśli ktoś mi zajdzie za skóre to potrafie być okrótna,wredna,pamiśtliwa i stać nagorszym snem.Mam w sobie dużo sprzeczności i jestem z tego dumna ;) pozdrwiam wszystkie wagi ;)

Gość madziuśka szalona
jestem z 20 pażdziernika ktoś jeszcze jest ?

:p jam waga . moja przyjaciółka i dobra kumpela też są wagą xD każda z nas jest inna, ale świetnie się dogadujemy :P