Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bąk złośnik

Krwawienie po odstawieniu tabletek-proszę o odpowiedź

Polecane posty

Gość bąk złośnik

Witam kobietki! mam pytanie: lekarz zalecił mi przerwe od tabletek antykoncepcyjnych. Pierwsze krwawienie (czyli to ktore mialam tak jakby w 7dniowej przerwie-tylko ze po 7 dniach juz nie bralam tabletek) mialam normalnie a teraz czekam na kolejne i nic....Chcialam zapytac po jakim czasie u was występowało krwawienie po odstawieniu tabletek?tzn powrót do normalnych cyklów. Proszę o odpowiedź bo martie sie że tabletki mogly zaszkodzic moim jajniczkom :/ Zaznaczam ze na pewn nie jestem w ciazy....Pozdrawiam!

Gość oooooooooooooo
ja też czekam, bo ja wiem może po 3 tyg. sie doczekamy

Gość Patka21
Cześc dziewczyny,ja po ostatnim opakowaniu tak jak to zwykle powinno być dostałam okres,a gdy mi sie skończył nie brałam już więcej tabletek,tydzień później znów go dostałam.Czyli od wzięcia ostatniej tabletki dostałam go po 2i pół tygodnia.Nie martwcie się,napewno sie pojawi. Pozdrawiam.

Gość bąk złośnik
Czekam...minęlo 29 dni od ostatniego i nic.....Powinnam się martwić??

Gość Patka21
Wiesz co nie znam się,ale powiem Ci co ja bym zrobiła,poczekałabym jeszcze troche a jesli nie dostałabym dalej miesiączki to wybrałabym sie do ginekologa,byc może masz jakieś zaburzenia hormonalne,ale oby nie;)

Gość kobieetkaa
mój pierwszy cykl po odstawieniu trwał 32 dni.. (czyli licząc te dni z krwawieniem z odstawienia) kolejny trwał 30 dni ciekawe ile ten potrwa:)

Gość bąk złośnik
Kto jeszcze? No kto jeszcze napisze.....?

Gość lornetka
było pare topików na ten temat, poszukaj. z tym krwawieniem to jest tak ze u każdego jest inaczej. ja miałam po 28 dniach, niektóre po 40 a inne wcale i musiały brac leki.

Gość skljfglkjsd
ja strasznie sie stresuje.... czekam na okres a tu nic..:!!?? odstawilam piguly po polrocznym braniu, powinnam go chyba miec we wtorek a dzis juz piatek... boje sie ze to moze byc ciaza...