Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rrryfka

mikrodermabrazja loreala czy erisa ?? czy jeszcze inna?

Polecane posty

co polecacie?? Byle nie za drogo! I czy to można używać jeśli ma się troche krost? czy trzeba poczekać?? Mi głównie chodzi o trądzik i blizny po nim.!!

Gość ijeszcze
dzis widzialam jeszcze z eveline za 25 zł! ciekawe czy dobra, 2 tuby-piling + krem "po".

Gość AA Ocanic
Ja uzywałam AA Oceanic - niezły, ale bez rewelacji. Taki odrobinkę lepszy, mocniejszy peeling. Efekt też nie dłuższy niż 2 dni.

Gość z avonu
rewelka

a jak mam takie podskórne krostki albo plamy albo krosty ale nie ropne ?? TO można uzywać??

Jesli nie ma zmian ropnych, można stosować. Polecam zestaw Mary Kay. Kosztuje ok 200 zł ale za to bardzo wydajny. Efekty widać od razu i jest przeznaczony również do częstego stosowania.

Gość zastanawiam się.
mam paskudną cerę, blizny po trądziku, zwłaszcza w dolnej części twarzy, rozszerzone pory, podskórne krostki i grudki chciałam wypróbować zestaw lirene eris, koszuje ok. 40zł i ma wystarczyć na 10 zabiegów, tylko, że słyszałam, że to tylko taki mocniejszy pilling, co myślicie?

Gość Lancomeee
polecam - rewelacja !!! Tylko drogi jak cholera..ponad pieć stów. Ale czego sie nie robi dla urody :)