Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASKA 1234

TESCIOWA

Polecane posty

To Ci zazdroszcze moja pracuje tylko 4 godz.dziennie i jak wraca z pracy to juz slysze te jej marudzenia jaka to ona jest zmeczona i od godz.11 do wieczora siedzi non stop przed telewizorem,i ciagle zrzedzi.

Gość horyzont
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Gość Dopa
Nie gódźcie sie nigdy zostać teściowa.Oczywiscie twoja mamusia jest OK, tylko mąż coś z kolei bluźni na nia ...

Gość oj...
Te nasze tesciowe to chore kobiety.... Ale musimy byc twarde kobitki i nie dac sie !!! Pozdrawiam wszystkie Synowe!

Gość ania fr
a moja to jest tak pierdolnieta ze szok ona chce robic za mamuske i zone,myslala malpa ze da sie mnie przeskoczyc!

Gość hehehekakaka
a moja teściowa jest kochaną osobą...nic sie nie wtrąca;)jeszcze czasem staje po mojej stronie:)Pozdrowionka

Gość betif
hmm u mnie wyglada to nieco naczej , moj narzyczony ma troszeczke inaczej myslaca mame , zawsze narzuca mu swoje zdanie , ma wykonywac polecenia , nie slyszalam zeby kiedys go poprosila o cos , mieszkamy juz ze soba ponad pol roku i w marcu zamierzamy sie pobrac, problemy zaczely sie jakies 3 mc temu , kobieta mnie w ogole nie akceptuje , pomija , swojemu synowi ciagle mowi ze jest wazniejsza i do tego wszytskiego zawsze dzwoni do niego i odwiedza go w pracy czyli tam gdzie jest pewna ze mnie nie bedzie , nie zdaje sobie sprawy ze w efekcie straci syna , ostatnio jak chcial z nia porozmawiac o tym co sie dzieje , rzucila mu sluchawka w telefonie i sie znowu obrazila, wczesniej obrazila sie na swieta tzn. 3 mc wczesniej wiedziala ze nie bedziem u niej na wigili tylko na 1 dzien swiat to jej nie pasowalo i caly czas robia synowi mobbing ze mamy byc na wigilje ( na wigili nie moglismy byc poniewaz jezt z innego miasta a z racji tego ze w zeszlym roku w swieta bylam w szpitalu w bardzo ciezkim stanie , chcialam mojej mamie wynagrodzic wszytskie wylane lzy przy lozku szpitalnym ) oczywiscie rozmawiala z nim tylko w pracy tak zeby nie bylo mnie przez 3 tyg sie nie odzywala a 2 dni przed swietami stwierdzila zebysmy robili co chcemy wiec nie pojechalismy , liczylam na zrozumienie z jej strony jakis odruch ludzki ale sie pomylilam , moja mama proponowala wspolna wigilie z jego rodzina , szkoda ze jego mama nie wpadla na ten pomysl , a teraz jest znowu obrazona . Syn jej zwrocil uwage ze nie ma czasu w pracy na rozmowy z nia i zabawianie jej jak przyjezdza i poprosil zeby nas uprzedzala pare dni wczesniej jak ma zamiar przyjechac , o to tez sie obrazila . Pytanie : co ja mam w tej sytuacji zrobc ?

rozumiem Cię doskonale! Co prawda nie mam już teściowej od kilku lat ale nadal mieszkam z teściem.(oboje wpieprzali się od samego początku) Ostatnio usłyszałam od niego \"wypierd..............\"

Gość LWICZKA 123
CZESC DZIEWCZYNAY PIERWSZY RAZ JESTEM TUTAJ MAM CHYBA TAKI SAM PROBLEM JAK WY MAIESZKAM SAM Z TESCIOWA BO MOJ MAZ JEZDZI PO KRAJU TRIEM I JEST TYLKO W WEEKENDY ALE DOBRZE ZE MAM W NIM WSPARCIE CHOC TROSZKE BO NIE RAZ NIE CHCE MI SLUCHAL BO MOWI ZE W KONCU JEST JEGO MATKA ,WTRAZA SIE W WYCHOWANIE CORKI NIE DA NIC POWIEDZ BO ONA ZAWSZE MA RACJE ALBO MOWI ZE WSZYSTKO TU JEST NASZ ZE MAMY ROBIC CO CHCEMY I JAK CHCEMY ALE W TAK NAPRAWDE NIC NIE MOZEMY WKURZA MNIE TO BO NIE CZUJE SIE JAK U SIEBIE ALE JAK BYM BYLA U KOGOS ODCEGO .NIERAZ CHCIALAM BYM SIE SPAKOWAC I POJSC PRZED SIEBIE .NIENAWIDZE MOJEJ TESCIOWEJ

Gość yerozy
ja nie mieszkam ztesciowa, ale mam jej dosc po wizytach u niej, a główa przyczyna kłótni miedzy mna a mezem to ona, jak ja jej nie znosze, nigdy nie usłyszałam od niej dobrego słowa ciągle tylko narzekała i krytykowała