Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gasdik

boję się zakochać w tej dziewczynie bo ona nic nie ma i kiepsko zarabia

Polecane posty

Gość gasdik

a we współczesnym świecie liczy się co kto ma. Jak wychować dzieci jeśli się nie ma dostatecznie dużo kaski ? Czy żona zarabiająca 1000 złotych może być matką ? Dręczą mnie takie pytania ... Uroda, urok to za mało by zbudować udany i trwały związek. Tak myślę ale kusi mnie ...

A ile ty zarabiasz? Bo tys. to za mało na utrzymanie dzieci, siebie - męża-nieroba. a wogle to od takich jak ty wolałabym sie trzymac z daleka.

chyba żartujesz, prawda?? co to za różnica ile kto zarabia, ja wlasnie mysle ze MIŁOŚĆ jest najważniejsza... jesli jest milosc to sobi dacie rade, a poza tym skoro ona narazie Cie tylko kusi, to znaczy ze nawet nie byles z nia na randce... to znaczy ze nie wiesz czy w ogole bedziesz chcial z nia cokolwiek zakladac

Gość nvug
prowokacja :-))

Gość gasdik
zarabiam 3 tysiące i zakładam, że kobieta aby być materiałem na żonę musi zarabiać tak ze 2 tysiące. Sorry, wiem jak to brzmi ale life is brutal ....

Gość fajnaa
a co jeśli zarabiałaby 4 tys?? tez by mogła być??

Gość fajnaa
co - zatkał? męska duma co? hhahahhhaahh

Gość gasdik
no nie za bardzo bo życie jest niebezpieczne i lepiej aby obie strony zarabiały jak najwięcej. Wtedy w wypadku choroby faceta jakoś można jeszcze ciągnąć. Ewentualnie gdyby miała duże wiano - powiedzmy trzypokojowe mieszkanie - można by pomyśleć o pewnym zluzowaniu w sprawie wysokości jej zarobków.

Gość szkiełkoo
A ja zarabiam 6 tys i wiesz nie chciałabym takiego jak ty nie mówiąc już o twojej głupocie.

Gość gasdik
Nie zatkało mnie, tylko akurat posuwał mnie od tyłu mój szef - Zenek, który płaci mi te 3 tysiące lirów za wylizywanie pisuarów w spagheterii "Vecchio" niedaleko Neapolu. :classic_cool:

Gość A NIE...
PRZYSZŁO CI GO GŁOWY,ŻE TO FACET MA UTRZYMAĆ RODZINĘ????? COŚ CI SIĘ CHYBA POPIEPRZYŁO,WCALE SIĘ NIE ZDZIWIĘ JAK CIĘ KOPNIE W D.... NA SAMYM POCZĄTKU.jA ZARABIAM 2 X TYLE CO MÓJ MĄŻ A JEDNAK NIGDY NIE PORUSZAMY TEGO TEMATU-KTO KOGO UTRZYMUJE!!!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jej, nie mogłam sie powstrzymać. Jesteś chyba zadufanym w sobie, egoistycznym palantem. W miłości nie patrzy się na dobra materialne, a gdybyś np. pomógł jej? tysiąc zł. to jeszcze nie ejst tak mało. Inni faceci chca zarabiac dużo pieniedzy by móc założyc rodzine i miec na jej utrzymanie, a Ty jestes jakimś wygodnisiem. Zreszta szkoda słów....................

Gość kaminsky
racja, one powinny nam płacić za bycie z nimi ! Kto musi wytrzymać z babskimi humorami ten wie jakie to trudne. Rekompensata się należy. Za seks też - ostatecznie to ciężka robota, jak cholera.

Gość gasdik
a feministki ju rozpoczynają podszywanie się pod mojego nicka. Pewnie zaraz go zeczernią. Prawda jest zawsze trudna do zaakceptowania dla kobiet.

Gość jaka prawda...
że nie pokochasz jej tylko jej zarobki??? Puknij się dobrze!!!

Gość jaka prawda
ze jestes niedojdą nie potrafiącym zarobić na rodzine??? tak jak powinien prawdziwy facet?

Gość jestes beznadziejny
mam nadzieje ze ona cie nie bedzie chciala...

Gość Fakt_pl
Rózne rzeczy się słyszy, czasy sie zmieniają , poglądy również.... Ale kryteria (materialne) , jakimi się kierujesz przy doborze partnerki są chyba "z lekka" przesadzone. Należy Tobie wspólczuć, a jeszcze bardziej - partnerce, która na Ciebie trafi :((((

Nie martw się zawczasu. Może ci powie, żebys spadał, bo facet powinien zarabiac conajmniej 5 tysięcy.

Gość Plumciaaa
Boze... Jak czytam Twoje wypowiedzi robi mi sie niedobrze! "Uroda, urok to za mało by zbudować udany i trwały związek" Ty chyba mylisz pojecia! Zwiazek, aby byl udany, musi byc zbudowany na wzajemnej milosci i oddaniu, a nie urodzie, a tym bardziej pieniadzach! Uroda przemija, majatek bardzo latwo stracic... tylko prawdziwa milosc nigdy nie zginie! Wiesz co?! Zostaw ta dziewczyne w spokoju!!! Nie jestes jej wart! Nie jestes wart zadnej kobiety!

Gość ja wiem --------____
według mnie -założyciel topiku ma "małego" , dlatego skupia się na kasie, bo co ma z życia biedaczysko, kobiety zadowolić nie może, więc sobie nie użyje.... :D

Gość łooooooo mamo
prowokacja :) albo debilizm;)

Gość taki jeden facet ehh
"Prawda jest zawsze trudna do zaakceptowania dla kobiet." I to ma byc prawda niby :D :D heheheheheh prawda jest taka ze ty nawet nie jestes w stanie rodziny swojej utrzymac,bo jestes pewnie taki glupi i tepy,albo jeszcze najchetniej bys chcial zeby zona cie utrzymala :D A takie wlasnie pustaki z mezczyzn robia......PUSTYCH :D :D

Gość dobra prowokacja
hahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość Facet a co Ci mowi ze
jutro tez bedziesz tyle zarabiac, moze ona znajdzie lepsza prace i bedzie miec wiecej "kaski" anizeli Ty? NIe wiem, troche sarkazmu przeze mnie przemawia, wiec poczekaj na nia, albo "zabierz" sie za nia jak bedzie bogatsza, co tutaj poradzic;)

a ja myślę, że swiadczy to o jego przewidywalności, niepotrzebnie się czepiacie. to że ktoś mało zarabia moze świadczyc o jego braku zaradności, a mało to panienek tylko czekających na wyrwanie tzw. bogatego męża, który będzie je utrzymywał, podczas gdy one będa ciągnąć kasę i nic nie robić? co wychodzą za mąż, zeby uciec od biedy? poza tym - gdyby takie rozważania miała kobieta, to przyznalibyście jej racje - bo ona poważnie mysli o tym, czy facet będzie w stanie utrzymać ją i dzieci... a gdzie jest równouporawnienie pytam? Facet chce wiedziec, czy dziewczyna będzie dla niego partrnerką czy zwykłym garotłukiem

Gość juleczka26 czy ty cos
brałas??????????? gadasz takie farmazony,ze az strach sie bac :)

Gość Dziecko drogie .....
Szukaj sobie takiej która tobie odpowiada, bo nas to gówno obchodzi i po cholerę jasna piszesz takie androny. Co za kretyn Robi

Gość Jak to jest że
głupich nie sieją, a ciagle są ...

Gość Ciebie akurat ...
żadna nie będzie chciała, bo kto by wytrzymał z taka złotówą ????????????? Juz nie mowię o tym, że twój mózg jest wielkości ziarnka maku