Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chochelka

Vic08, Niedopieszczony, bratnia, czytaczek, tancerka CO temat roboczy

Polecane posty

Chochliczka hehe juz odebralem :P prosz [_D , ale to juz chyba ostatnia kafka ktorra Ci serwuje ;) malutka 🌻 , kochanka 🌻

Chochelka!👄 tylko tak szybko powiedz jak idzie??? są efekty? ale migiem... już mam w ręku jednego buta:P nie wiem czy zdąze...

Chochliczka nie podoba mi sie ;) idz na poczte :P ehh dzis bedzie piekny i pelen wrazen dzien :)

Gość motyl Emanuel
makowa panienko, może byśmy coś tego....

Viki, gorraca wyslalem :P Viki w mailu jest blad, nie wkurzaj sie ;) jestem zapracowany 👄 ;)

Chochliczka .. cos tam zachowawczo w mailach pisalas... :P dziwne jak na swoja profesje, gdzie sie podziala wtedy pewnosc siebie i umiejetnosc sprzedania doslownie wszystkiego ? ;P :D

Gość altera natura
Chochla, tak na marginesie, to chyba nie jest dobra literatura....

Chochliczka tyle ze nie pisalem nic do goracej by wyslala mi Twoje foto :p

Gość mow do mnie ładnie -P
chochlik badz twarda, niech skamle :-P cala nasza rodzina po obejrzeniu "m jak milosc" czyta ten topik i trzyma za ciebie kciuki

Gość muszki w groszki
to nie ja, tak na wszelki wypadek mówię - zawsze mam nick podatny na dedukcyjne wnioskowanie.

heh z wywieszonym jezorem ? :D dobre sobie ;) czy przypadkiem nie pisalem wysylajac na poczatku fotki na ktorych malo widac by sie z Toba droczyc ? ;) czy to nie Ty (z wywieszonym jezorem :p ) meczylas mnie o fotke na ktorej wiecej widac ? ;) masz racje ze nie whatever. zachowujesz sie calkiem inaczej .. tylko niewiem z jakiego powodu. ale mnie to w tej chwili juz ani grzeje ani ziebi.

Gość mow do mnie ładnie
zazdrosc mnie przygnala :-P obowiazki wygnaly pa

Gość mow do mnie ładnie
ale sie bratnia czerwony zrobil :-) :-) :-) cie panna zalatwila brawooooooooo

Gość mow do mnie ładnie
bratnia cieniasie :-) my jestesmy przyjaciolki z chochlikiem przyjaciolki i wierz mi ze jakbym byla facetem to bym na nia poleciala :-)

Gość mow do mnie ładnie
chochliczek wiesz ze ja chetnie :-P taka jestem

gorrrąca jest teraz niedostępna na gg - do chochlika. a ja grzeję drugiego bronxa i mam w dupie robotę. buhahahahaha! nie podniecajcie się tak tymi fotami! ludzie - buhhahahaha. chochlik klientów ubywa cena spada ale bez pozwoleństwa nie wysyłam . pozdro kobity pozdro chopy!!!

kurde cały czas jeżdże po mieście i załatwiam 100 spraw:( gg mam tylko w domu chochliku:( po 21 zaraz robie 2 trasę wracam koło 13-14 primi tęsknie i całuję...😘 bratnia - wreszcie jakieś fotki zzobaczyłam;) a chochlikjest śliczna:P

mow - ja nie przecze ze laska niezla, zdarza sie, szkoda tylko ze Jej gonienie kroliczkow w glowie, brak pomyslu na wykozystanie tego juz zlapanego :P moglbym napisac ze po co mi jezdzenie do innego miasta, skoro na miejscu jest duzo goracych Kobiet, ale nie napisze, bo takie wyjazdy tez maja swoj urok ;) jak to sie mowi: gol strzelony \"na wyjezdzie\" liczy sie podwojnie :P

heh krawaty - przeciwnik mnie odeslal do naroznika :P gorraca - ktos tak kiedys podczas pivka chlapnal przed \"zarywaniem\" panien z sasiedniego stolika ;) (bylismy w innym miescie) :D