Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strchorzylam

za 2 tyg wyjezdzam do Anglii o czym nikt nie wie..uciekam...

Polecane posty

Gość strchorzylam

Zlozylam w pracy rezygnacje. Dlaczego uciekam? mam prace, studiuje bardzo dobry kierunek ale zaczynam sie gubic. Uciekam od szarosci mego miasta, mego zycia, od smutku. Nie potrafie juz tutaj zyc. Czuje sie nieszczesliwa. Tam bede miala prace. Zawiodlam tez sie na kims. Bardzo kocham ale jestem juz niezauwazona przez niego. Czy sadze ze on sie okresli i przybiegnie za mna do Anglii? Nie, na to nie licze. Chce byc juz sama. Zostaie tylko list rodzicom aby sprobowali mnie zrozumiec. Nikt nie wie o moim wyjezdzie i tak chyba bedzie najlepiej.

Gość trzymam za Ciebie kciuki
dobrze robisz, poznasz tam fajniejszych ludzi i może kogoś kto Cię pokocha. nie martw sie niczym głowa do góry! pozdrawiam 🖐️

Gdzie bedziesz mieszkac? Znam tam kogos, kto ci na poczatku pomoze? Co bedziesz robic? Chcesz kiedys wrocic do Polski, czy masz nadzieje tam zostac na stale?

Gość strchorzylam
na poczatek bede pracowala w barze a potem nie wiem. Moze poszukam czegos lepszego. Nie mam jus sily tutaj byc:( Nie zyje od roku, wegetacja Wlasciwie uciekam przed swoim uczuciem do niego;(

Czy nie prosciej rozstac sie z nim? Wiesz, mozesz sie rozczarowac... Ja wyjechalam kilka lat temu do Niemiec. Wprawdzie tylko jako aupairka, ale wiele sobie obiecywalam (myslalam, ze bedzie cudownie), a w sumie po kilku miesiacach zaczelam miec doly. Tez pracowalam w barze- od rana do wieczora. Ciagle te same geby, nuda, zadnych przyjaciol, ani perspektyw na poprawe. Tylko liczylam dni do powrotu, bo mi tak zle bylo. MOze wiec ta twoja decyzja jest zbyt pochopna? Piszesz, ze studiujesz. A mozna wiedziec co? I jaka prace rzucilas? Chodzi mi o to, ze byc moze nigdy sie z tego baru nie wyrwiesz. A przeciez glupia nie jestes. Ktoregos dnia bedziesz miec dola, ze pracujesz \"tylko\" w barze. MOja mama przed laty zrezygnowala z dobrej pracy w biurze, zeby przeczekac czas, kiedy ja i moje rodzenstwo bylismy mali. Zatrudnila sie w kuchni naszego przedszkola, zeby byc przy nas. .... I pracuje tam do tej pory...... Uciekasz przed problemami, ale byc moze wychodzic z jednej beznadziei w druga? Powiedz szczerze, masz tam jakies perspektywy, czy po prostu masz nadzieje, ze wszystko sie ulozy?

Gość x box
Pieniadze to nie wszystko, nie zorientowales sie jeszcze wisnio ?

Gość sister
Jedź.... wszystko rozumiem i popieram, tylko rodzicom powiedz teraz, na pewno zrozumieją...a nawet jak bedą robic problemy to po czasie jak zatesknią za tobą to wszystko się ułozy, wiem z własnego doświadczenia.

Gość czy naprawdę twoi rodzice
zasłużyli tylko na informacyjne pisemko??? :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość stchorzylam
studiuje anglistyke, pracuje w szkole prywatnej, zarabiam ...niby wszystko dobrze ale jednak...

Gość chlop123
ale sluchaj myslisz ze tam jest eldorado? .....+masz za to ze umiesz dobrze jezyk,ale to nie jest wyjscie -ucieczka,uciekasz przed sama soba ,naprawde przemysl ,skoncz studia i jedz gdzie chcesz ,nieuciekaj bo bedziesz cale zycie uciekac przed problemami

Gość chlop123
jezeli moge sie spytac z jakiego miasta pochodzisz?

Gość stchorzylam
Lublin

Gość chlop123
wiesz ja tez jestem z lbl:) i tez studiuje i jakos probuje isc do przodu ,pozdrawiam trzymaj sie i nie pisz ze bedziesz sama!!!!!!!!