Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przepraszam ze pytam

do kobiec w ciazy

Polecane posty

biore tabletki, Logest a dodatkowo zabezpieczamy sie jeszcze perzerwatywą kiedy jestem na poczatku opakowania, poza tym nigdy nie konczy we mnie ale od pewnego czasu, od paru dni piersi zrobily mi sie straznie wrazliwe, sutki pracie ciagle twarde a nigdy w zyciu tak wczesniej nie mialam czy to moze byc oznaka ciąży? a jak nie to na co moge tak reagowac? wkurza mnie to strasznie

Gość zrozpaczona i to bardzo
zrob sobie test i nie bedziesz musiala sie zamartwiac

Skoro zabezpieczasz się dodatkowo to nie masz się czym martwić! A zmiany w piersiach mogą być spowodowane tabletkami. Była jakaś sytuacja, że obawiasz się ciąży, zapomniana tabletka?

nie, zawsze biorę o tej samej porze, najwieksze wahania to pol godziny pozniej albo wczesniej jeszcze zostalo mi kilka tabletek do konca opakowania wiec na razie testu nie ma sensu robic :( ale tak mnie te piersi draznią ze juz nie wiem co robic, nawet nie noszę koronkowych stanikow bo bym oszalala

Gość tarantulka
matko jedyna.... dziewczyno już sam fakt że bierzesz tabletki w pełni cię zabezpiecza!!!!!! nie musisz stosować gumek!!!!! Piersi bolą od tabletek, niestety. To częsty skutek uboczny i może świadczyć o tym że te tabletki ci nie pasują. Chyba że to pierwsze 3 cykle to poczekaj. A może zmień na inne tabletki? Ja na przykład musiałam zmienić Logest na Harmonet z powodu bolów głowy, mimo że one mają identyczny skład to byłam widocznie wrażliwa na jakąś substancję pomocniczą w Logeście. Przy Harmonecie nie mam żadnych skutków ubocznych.

dziękuję to jest moje drugie opakowanie logestu po kilkumiesiecznej przerwie, wczesniej bralam harmonet i nic takiego sie nie dzialo, dlatego sie przestraszylam dzięki, ze chcialo Wam się odpowiedziec :)

To w takim razie już na pewno ciążą nie musisz się martwić! A bolące piersi to oznaka, że niedługo okres będzie :) Jak długo bierzesz tabletki? Ja miałam takie bolesne piersi na początku stosowania.

w sumie już biorę jakieś 3 lata ale z przerwami kilkumiesięcznymi. Tylko zawsze wczesniej brałam Harmonet, teraz zmieniłam na Logest i to drugie opakowanie. Przy pierwszym mialam krwawienia miedzy okresami ale przy harmonecie tez tak zawsze było wiec myslalam ze wszystkie ewenualne objawy będą takie same

Gość tarantulka
Nie, te tabletki (Harmonet i Logest) są niby takie same ale niestety mają inne substancje pomocnicze i takie tam....no i ja koszmarnie się czułam na Logeście, a przy Harmonecie wszystko super. Aha, z tego co pamiętam podczas stosowania Logestu też mnie piersi bolały. Piersi, głowa, no i zawroty głowy miałam. Ale generalnie i Logest, i Harmonet są leciutkie i można je stosować latami. O ile się dobrze toleruje...

jestescie kochane :) ja sie balam ze sie dowiem ze jestem durna itd i ze powinnam pomyslec a nie pytac o takie rzeczy ;) ale wiecie jak to jest, latwo komus doradzac a jak sie samemu cos przytrafia to sie zaczyna panikowac ... :) bardzo dziękuję za zyczliwość