Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość help me help me

WEJDZ PROSZE MAM PROBLEM .... CHYBA Z ANTYKONCEPCJĄ

Polecane posty

Gość help me help me

Od 6 dni biore Diane35- zawsze o 21. Gdzies od 3 tabletki zaczęłam czuć kilkanascie minut po jej zazyciu zawroty głowy i chęć wymiotowania. Dziś jednak bardzo niedobrze jest mi cały dzien, boli głowa i mam lekką gorączke. Wiem ze moze to nie od tabletek, w koncu miałam robione wszystkie badania u dobrego ginekologa...ale jednak troche sie obawiam.. Poradzicie mi cos?

Gość justaaaa
To raczej nie ma zwiazku z tabletkami ale dla pewnosci skonsultuj sie ze swoim lekarzem. To nic nie kosztuje, a po co sie meczyc :-)

to na pewno od tabletek.Ja tez sie tak kiepsko czulam .niedługo Ci przejdzie zobaczysz

No ja tez od paru dni biorę DIANE35... Biorę codziennie o 22 i wszystko jest ok.. Tylko dzisiaj od rana jakoś nie mam na nic ochoty, jest mi słabo i niedobrze... Chyba mamy to samo.. Oj ale chyba przejdzie.. Damy rade, nie??? Musimy :)

Ja też biorę Dianę i na początku po kilku pierwszych tabletkach też czułam chęć wymiotowania, jednak wszystko się unormowało i czuję się bardzo dobrze, jeśli nie przejdzie Wam po miesiącu to lećcie zmienić tabletki, nie każdy reaguje tak samo!

Gość pewnie sama się wkręcasz
a jak masz temperaturę ok. 37 stopni albo wyższą, to chyba po prostu jesteś chora:O teraz szaleje grypa żołądkowa i to taki hardcore, ze niektórzy rzygają az mdleją:O

przejdzie Ci po kilku dniach a jesli nie to odstaw je i pojdz do ginrkologa - tak z reszta asz napisane na ulotce od tabletek

Gość leeenaa
Witaj. No moze byc spowodowane tabletkami. ja pare razy musialam zmieniac tabletki, gdyz ni kazda dawka hormonalna pasowala do mojego organizmu. Zaczynalam od Microginon, ale one byly dla mnie okropne. Teraz biore Logest i jestem zadowolona. Jedynie co jest najgorsze w antykoncepji za pomoca pigulek, to fakt, ze obniza sie libido kobiety...U mnie tak bylo i wogole nie miala ohoty na jakiekolwiek kontakty z moim mezczyzna...Ale po jakis 3 miesiacach wszystko sie ustabilizuje:)