Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem Ci

Tu rozmawiamy o piwie

Polecane posty

Gość ja powiem Ci
rozmowy w tłoku mam włączone, ale nie słuchałam.. teraz zacznę... ;)

Gość ja powiem Ci
żadne weselicho... to był na razie cywilny... Byliśmy my, świadkowie, jeden gość i jeden fotoreporter (moja siostra, żeby nie było, że prawdziwy)... Nawet starych nie było... A ślub był teraz, bo chciałam się zameldować na nowym miejscu i w ogóle załatwić te sprawy :). Co z tymi rozmowami?

Gość ja powiem Ci
eh... niezłe.... biedne ludzie, te komorniki.... tyle powiem... praca jak praca, przecież, to nie oni decydują, tylko wykonują. Z tą lodówką, to jeszcze ale kuchenka mikrofalowa? litości....A przyjątko, tak... wzieliśmy wszystkich na obiadek do knajpy i rozgoniliśmy towarzystwo. A szykujemy się na kościelny.. oczywiście bez przesady.. zwykłe przyjęcie dla najbliżeszej rodziny.

Gość ja powiem Ci
a dziękuję ślicznie :).... a właściwie, my dziękujemy:)

długo się znacie? Ja nadal jestem wolny:) ale było raz w moim życiu tak, że o mało już bym nie był :) ale pewnie gdyby nawet wtedy, to dziś byłbym już wolny, tylko papiery zasrane rozwodem ;) ale może kiedyś... :)

no to za slub kolezanki i za przyszla niedoszla Sexo... :D chlup

chlup a co do tego gościa w tv co leci po komornikach - to krzyczy dużo, a nie nie wiadomo o co mu chodzi :) chyba mu komornik chce wejsc do domu :) bo krzyczeć na komornika jest łatwo, gdy właśnie zajęcie komuś grozi :) ciekawe, czy gdyby ten gość stracił 300 000 i nikt nie kwapiłsię do oddania, to gdzie by poszedł? Pod sklep z żulami by za wino poszli odebrać???????

Gość ja powiem Ci
znamy się rok i miesiące prawie dwa. Ale o rękę poprosił mnie po trzech tygodniach znajomości... To taka miłość od pierwszego wejrzenia :). Mieszkamy ze sobą od roku i jest naprawdę dobrze a nawet z każdym dniem lepiej... Im bardziej się poznajemy tym bardziej jesteśmy sobą zafascynowani :). A już myślałam, że zostanę starą panną, bo faceci nigdy mi nie pasowali, nawet chłopaka nie miałam nigdy, bo jak nie kochałam, to ni epotrafiłam się związać a tu bach, bach, miesiąc a ja już z nim jak mąż z żoną...a ten ślub to bylko potwierdzenie tego.

wlaśnie, ludie zapominają że komornik, tylko pośredniczy. Nie trzeba było długów zaciągać, a nie skakac potem po niewinnych ludziach!!!

Gość ja powiem Ci
haha, ale niezłe z tym jamnikiem. ża kopnięcie jamnika rok więzienia a za uderzenie komornika zawieszenie.. A jakaś kobita "ale piesek przecież jest niewinny" hahahaha... a komornikowi się należy? Mnie też raz komornik wkurzył.. zaprosił mnie na rozmowę i chciał dać 500 zł za pełny etat... a jego pytania na spotkaniu o pracę, to czy pani jest mężatką? a czy ma zamiar zmienić stan cywilny? Powiedziałam mu do słuchu wtedy

Gość ja powiem Ci
wiadomo.. komornik.. niewdzięczna praca i może są oni takimi czarnymi charakterami.. Bo czasami muszą przegonić naprawdę potrzebujących..ale podejrzewam, że są ludzie, których bardzo słusznie nachodzą. A to , że nie mają "serca" do tych ludzi.. Też to potrafię zrozumieć.Ja pracowałam w dziale reklamacji i na początku to przejmowałam się każdym kto był skrzywdzony a im dłużej tam siedziałam, tym bardziej mechanicznie ich traktowałam.. mimo tego, ze nie pokazywałam tego po sobie, to już mniej mi ich było szkoda a wręcz zaczęli mnie denerwować :). RUtyna zgubi każdego, czy to komornik, czy zamiatacz ulic czy dziennikarz.

no wiadomo, różnie bywa, ale gdby wcześniej realnie ocenił swoje mozłiwości finansowe - to by dziś żył, nie musiał się zabijać.

Gość ja powiem Ci
a to jak ludzie są czasami bezmyślni, to aż strach.... I to dorośli wydawało by się ludzie... I dlatego też nie jest ich pewnie tak żal... Jest pewnie taki procent ludzi, którzy nie mieli wyjścia.. nie wiem.. jakaś choroba, czy jakieś inne wypadki.. ale to pewnie jednostki...

o jakie chłodne fajne :) muszę się pochwalić, od ostatnich porządków, drogich jak cholera i męczących - nie nabałaganiłem :)

Gość ja powiem Ci
a widzisz?? teraz od czasu do czasu walniesz sobie takie.. i zupełnie pedantem się zrobisz :). A teraz świąteczne trzeba będzie :). Ja nie mogę mojego starego po choinkę zagonić od dwóch tygodni... Bu a chciałam wcześniej ją ubrać...

Gość ja powiem Ci
zimne piwko..mm.. ja wypilam i to niestety ostatnie... zdradzam sama siebie i pociągam wino czerwone półwytrawne mołdawskie... ehh.. i marzę o piwku...

:) nie, przed świętami jeszcze nabałaganie, ale tak mi szkod, bo pamiętam te męki gdy sprzątłem :) imprez też nie robię teraz, bo czasu brak, ajak już to inni robią impezki :) i tak jakoś utrzymał się porządeczek :) przejdę tylko po domu, naczynia zbiorę, ciuchy do pralki i odkurzaczem raz na jkiś czas :) tak, to ja mogę sprzątać :) zuzia nam zginęła

Gość ja powiem Ci
hehe, pięknie:).. Ziuzia!!!! Napij się z nami !!

jestem jestem :D pijhemy swoja droga to dosc ciekawe,ze Twoj mezczyzna oswiadzcyl Ci sie po 3 tyg znajomosci ....niezle :) to rzeczywiscie musi byc to....

Gość ja powiem Ci
niop..a jaki jest cudowny i kochany :) sami przyznacie jak się dowiecie co zrobił.... pojechał po piwo :)))

:D:D:D a to kochany chlopak no.to wypijmy razem z nim . :D Sexo natomiast udziela sie na topiku o,,,,, Dodzie :D:D:D ale ,ze z niego taki amator poezji,,,no no...

już nie chodzi o poezje, ale o te mądrosći doszukiwane się w wogóle niskiego lotu tekstach, ale: Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami. Ernest Hemingway :D więc napijmy się tego piwa :)

no widzisz,,, to dlatego wiekszosc artystow cpala, upilaja sie,, zwyczajnie nie mogli znalezc zrozumienia wsrod tlumu :D:D:D no i oczywiscie po upojeniu sie polot do pisania itp lepszy :D