Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem Ci

Tu rozmawiamy o piwie

Polecane posty

kurka wodna,,,chyba rzeczywiscie za duzo tego piwa :D:D:D:D wpisac sie nie potrafie.... hehehehhehe p.s. My bedziemy w hotelu....

Sexo,,,coz Ty insynuujesz? ;) polej lepiej..... jeszcze mi w uszach dzwoni :classic_cool:

nie, ja nic, ja tylko.... eeee... no .... tak tylko... :D polewam browara :D czekam na kumpla, szykuje sie na wyjscie jak panienka :)

:D:D:D: no wiesz, tzreba elegancko wygladac w klubo-kawiarni :D a to na dancing idziesz tak? :classic_cool: Warsaw by night good? yes? :D:D:

nie, no ja ide na piwo:) a kolega nie wiem :) gdzie dancingi, no cos TY:) nie :D a gdzie ty zuzia mieszkasz na codzien serce:?

ja...ja daleko...ja mieszkam w Londynie :( a w Polsce mam wielki domek (wo.kujawsko-pomorskie)

odwiedzic mnie mozna :D:D:D hmm,,jak sie zyje,,,ciezko,ale to chyba wszedzie sie tak zyje,,, problem polega na tym,ze jest sie tutaj samemu tzn bez rodziny... chociaz czasem to i na dobre wychodzi :D ogolnie to juz mam sie ku temu, by sie stad wyniesc,,sadze,ze to kwestia czasu....

ja mam prce tutaj wiec jestem zadowolony i n dlugo to bm nie jechal. DObrze mi tu. A nie masz przyjacio tam?

witam, zdóko. Jak zaraz kumpel nie przyjdzie to zasypiam :) coz on obi tak dlugo???? Juz pewnie czekaja na nas w barze, a ten co/

przyjaciol mam ;) i ich mi bedzie lwasnie brakowac jak wybede stad.. ale to nie o to chodzi.... Wiesz, tutaj czlowiek dostaje w kosc, bo do wszystkiego musi sam dochodzic, sa osoby, ktore pomagaja,ale wiesz,,jest to niezla szkola zycia.Albo sie odpada z braku sil albo brnie dalej ...Przychodzi taki czas, kiedy juz sie czlowiek przyzwyczaja do tej walki (nie chce by mnie zrozumianom,ze tu jest jakas dzugnla, w ktorej walczy sie o przetrwanie). Zwyczajnie wszystko sie robi samemu...wszystko i tylko od wlasnej zaradnosci zalezy czy sobie z czyms damy rade czy nie..Mi sie juz nie chce.Poza tym tu jest chyba dobre miejsce dla ludzi po studiach lub w trakcie albo w wieku 20-25.....

o, jak dla mnie blisko. W poniedzialek zalożmy wóce na chate. No moze wtoek - to mam jeden dzien by wytrzezwiec i sprzatnac balagan... i swieta :) kiedy ja choinke ubiore??? zaprosze jakas dupe chyba i mi ubierze :) ale mi juz wchodzi piwko :)

:D:D::D:D:D: Sexo..Ty sie udales...no babki Ci ewidentnie brakuje :classic_cool:

ale ty wiesz jakie zycie kobity musi byc ciezkie???ja podziwiam moja matke teraz. Pieze, sprzata, gotuje, dom prowadzi i jeszcze miala czas na dzieci , meza i prace :) no nie wiem jak to zrobila :) a ja jeszcze jej podrzucam moje prranie. no brak mi kobiety, ale takiej wiesz, takiej jedyniej,

no wiesz Sexo,,nie posadzalabym Cie o zwiazanie sie na powaznie z byle jaka panna tzn taka , ktorej bys nie uwaal za te jedyna..... zrestza chyba nikt by tak nie chcial.....:)

no wlasnie. Gdzies taka jest, ale kto to wie? Gdzie siedzi? Spokojnie, bedzie. A Ty masz kogos?