Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cilest21

dzuiewczyny pomozcie- zaraz chce isc na zakupy i niewiem jaki antyperspirant kup

Polecane posty

Gość cilest21

kupic:( ostatnio kupilam nivea pure , ogolnie bardzo fajny ale zaczela mnie po nim swedziec skore. jaki mozecie polecic antyperspirant w miare skuteczny ale takze delikatny zzeby nie podrazial skory

Gość cilest21
eh:/ nikt mi nie pomoze , co myslicie o nivea sensitive albo rexona sensitive?

Gość wewewe
ja uzywam tylko secret platinum - kremowy, lagodny, skuteczny

Gość cilest21
secret- zapomniane juz antyperspiranty, a pozostawia on biale slady na ubraniach?kurcze , kiedys uczulil moja mame:/

Gość fishka
zdecydowanie rexona activ z aloesem.. taka jak napisala wyżej Epitafium:)

Gość wewewe
secret platinum to nie to co jego "pudrowi" poprzednicy - ma kremowa konsystencje, bardzo delikatny zapach i jest na prawde skuteczny w dzialaniu

Ja uzywam antidral ale to jest dla \"prawdziwych spoceńców\" :) Jeśli jednak nie masz kłopotów z nadmierną potliwością to najlepsza moim zdaniem jest rexona.

Gość cilest21
no wlasnie problem w tym ze mam problem z nadmiernym poceniem, uzywam antidralu, myslalam ze te podraznienia to jego wina, ale od dwoch tygodniu go nie uzywam a na noc skore smaruje alantanem plus , na dzien wlasnie stosuje nivea pur a podraznienia jak byly tak sa- dlatego szukam jakiegos delikatnego, a skoro uzywam juz andidrala nie musi swietnie sobie radzic z poceniem,

To najlepszy w takim razie będzie deo w kulce HERBINA:) Jest delikatny, ma ładne zapachy i nie podrażnia skóry.

ja tez jeszcze jakies 2 lata temu bardzo sie pocilam i tez uzywalam antidralu ale on bardzo podraznial mi skore.Uzywalam juz wszystkiego ale nic nie pomagalo.Az Moja bratowa polecila mi Lumene do skory wrazliwej.jest zapachowy albo bezapachowy.Ja przewaznie kupuje bezapachowy.Jest naprawde rewelacyjny nawet gdy wroce z aerobicu pachy mam naprawde suche.Wyprubuj a zobaczysz jest naprawde rewelacyjny.Kosztuje okolo 26 zl.

Gość cilest21
a gdzie mozna go kupic?

Gość cilest21
aha a ten lumene to jest w sztyfcie , kulce sprayu?

w kulce.Niebieski to jest bezapachowy a bodajze zielony to zapachowy

Gość cilest21
sprobuje go znalexc, chociaz nigdy nie slyszalam o takiej drogerii jestem z katowic i wlasnie wybieram sie do tej nowo otwartej silesia cc, moze znajde tam jakas wieksza drogerie:)

Gość wewewe
berecik - po lekturze twoich roznych wypowiedzi, nie tylko w tym temacie, musze przyznac ze nick'a dobralas na prawde trafnie; szczerze gratuluje wyboru, wspolczuje pustki pod berecikiem

Gość cilest21
niestety tego lumene nie potrafilam znalexc, a niechcialo mi sie po calych katowiach jezdzic ,. kupilam secret mam nadzieje ze nie zrobi krzywdy moim paszka;)

Gość buuu tzrba było kupić
Dove silk w sztyfcie- tak samo skutczeny jak Secret platinium, bo ma te same składniki, duuuużo mniej brudzi i jest delikatniejszy:p