Gość magcola Napisano Listopad 7, 2012 Dziewczyny z reka na sercu polecam kolagen naturalny. Tez mam obsesje na punkcie ladnej cery. Wydalam fortune na rozne kremy ale szczerze powiem, ze efektow zadnych az do momentu gdy przypadkowo trafilam na czysty kolagen naturalny. stosuje go i jestem mega zadowolona. Wreszcie jest cos co pomaga nie tylko na zmarszczki ale na gestosc i sprezystosc skory oraz co dla mnie niezwykle wazne wyrownanie kolorytu. Moge smialo wychodzic bez podkladu. Zostalam menadzerka w firmie colway, zeby miec dostep do kolagenu po nizszej cenie. Cala moja rodzina i kolezanki uzywaja kolagen. Nie wszyscy na zmarszczki. Niektorzy na rozstepy inni na tradzik a jeszcze inni na celulit, bole stawow i kosci, przebarwienia posloneczne itd. Szczerze polecam. Nie mam ani jednej niezadowolonej klientki i nikt nie zaluje wydanych pieniedzy. Polecam nie tylko czysty kolagen pod postacia zelu ale rowniez kapsulki, kremy eliksir pod oczy... W zaleznosci jaki efekt jest oczekiwany. Jezeli chcesz kupic produkty colway po dobrej cenie to napisz na moj e-mail. leonda1@wp.pl a dla osob ktore chce zostac dystrybutorkami lub menadzerkami w firmie Colway chetnie pomoge. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Afrodyta... 0 Napisano Listopad 7, 2012 A ja polecam kremy firmy CLARENA :-) bardzo fajne :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdzxc Napisano Listopad 7, 2012 krem przeciwzmarszczkowy a może zupełnie coś innego, ja proponuję złoto koloidalne, jest w płynie i można go stosować jak tonik. ja jakiś czas temu wypróbowałam maseczki ze złotem koloidalnym i zauważyłam ze to działa no ale poczytałam w necie ze jednak samo czyste złoto działa rewelacyjne i faktycznie, mam piękną skórę , kupuję go niestety w necie bo w zwykłych aptekach nie mogę tego nabyć. http://vitamarket.pl/p8736-Nano-zloto-koloidalne-Au-100-300ml-tylko-za-9999-zl.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teściowa49 Napisano Grudzień 14, 2012 Ja ostatnio kupiłam krem przeciwzmarszczkowy ze składnikiem bisabobol jestem na etapie testowania. Krem zawiera również chryzyne, która ma przywracać skórze naturalny kolor. Wchłania się dosyć dobrze i nie jest za tłusty http://nazmarszczki.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heeeehhhhe Napisano Grudzień 14, 2012 bisabobol nie jest składnikiem przeciwstarzeniowym, głupia spamerko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość glarakas Napisano Grudzień 19, 2012 Dobry krem przeciwzmarszczkowy ma skincode - http://www.i-apteka.pl/pol_m_Kosmetyki-Pielegnacja_SKINCODE-663.html Z tych produktów, które sprawdzałam zdecydowanie najbardziej mi podpasował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość megi be Napisano Marzec 29, 2013 Ja uwielbiam i polecam kremy z YVES ROCHER są fantastyczne. Panie w sklepie zawsze służą radą jaki krem i do jakiej cery. Teraz wyszła nowa seria z komórkami macierzystymi -rewelacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jaka- To Napisano Marzec 30, 2013 Polecam najnowsze swje odkrycie - od niedawna w Polsce : Caviar of Switzerland . Krem zawiera naturalny wyciąg z kawioru, kwas hialuronowy oraz inne peptydy odmłądzające skórę i walczące z wolnymi rodnikami. GENIALNY! Cudownie odmładza skórę i nadaje jej blask . Dla mnie odkrycie roku! Do kupienia na www. e-cosmeceuticals .pl lub w najlepszych SPA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolacjadladwojga66 Napisano Marzec 30, 2013 Osobiscie wypróbowałam serię ReVITA C 45+ od flosleku Przyznam, że początkowo dosyc sceptycznie podchodziłam do tego kosmetyku, bo nigdy wczesniej nie używałam preparatów oferoanych przez tę firmę. Ale teraz jestem nim (kremem) zachwycona - skóra jędrniejsza, odżywiona i jakby nabrała blasku...? Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aleczego???? Napisano Marzec 30, 2013 Na starość nie ma lekarstwa ani żadnego specyfiku . Żadne kremiki nie usuna zmarszczek kropka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maria-rok Napisano Kwiecień 2, 2013 Tylko i wyłącznie Bio-serum relaksujące HB kosmetik. Bardzo silnie działa przeciwzmarszczkowo. Jest troszkę droższy ale warto zainwestować w porządny produkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elwiraczarna 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Siedemdziesiąt złotych to przyznam trochę mało na dobrej jakości krem. Nieco droższy (około 100zł na http://krempodoczy.com.pl/) jest podobno bardzo dobry Viterol.A - Eyes and Corners of Mouth, który stosuje moja ciocia. Służy do redukcji zmarszczek wokół oczu oraz w okolicy ust. Z tego co wiem, jest z niego zadowolona. Minusem jest jednak to, ze skóra po nim staje się dość delikatna i trzeba bardziej uważać na słońce, by jej nie podrażnić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość spaaaaammmm Napisano Kwiecień 17, 2013 Durne spamerki, WON! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karrola_678 0 Napisano Kwiecień 19, 2013 a ja na twoim miejscu kupiłabym mamie krem Soraya Art& Diamonds 40+. Sama go używam i naprawdę widzę efekty! Cena jest bardzo korzystna, bo ok. 25 zł, więc będziesz mogła dokupić jeszcze jakiś dodatek z tej serii Soraya i piękny zestaw na prezent dla mamy gotowy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 28, 2013 Koniecznie zajrzyj tutaj http://bioarea.com.pl/kremy-do-twarzy.php#title Ja ostatnio kupiłam mamie tutaj taki własnie krem i moja mama jest strasznie zadowolona, wiec spokojnie sama mozesz równiez wypróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 13, 2013 Oczywiście nie dodałam że sklep który sprzedaje produkt DEBA BIO VITAL to sklep internetowy BIOMANIA. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2013 Najnowszym odkryciem przeciwzmarszczkowym są peptydy biomimetyczne. Na razie mają je kremy Arkana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2013 jak wy odkrywacie ten spam już nic nie mozna napisac, ja bym sie wypowiedziala, ale szczerze mowiac sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2013 Tak na prawde nikt juz nie moze napisac jaki krem wg niego jest dobry, bo od razu moze byc posądzony o spamowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2013 Ależ spam od normalnych wypowiedzi odróżnia się na pierwszy rzut oka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2013 Od dluzszego czasu uzywam krem z krzemem i wszystkim polecam. http://www.b2c.thalgo.pl/produkt/pielegnacja-twarzy/1981/silicium_cream_50_ml.aspx Zanim go kupilam mialam oczywiscie probke do testowania, bo do tanich on nie nalezy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 22, 2013 Ja mam liftingujący krem na dzień Dermika Mesotherapist - w czarno - złotym słoiczku i służy mi bez zarzutów. To prawda, że trzeba na niego wydać trochę więcej kasy, ale czego się nie robi dla zatrzymania młodości :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anja987 Napisano Lipiec 26, 2013 Jestem straszną alergiczką i pomimo tego moja skóra toleruje krem przeciwzmarszczkowy pod oczy La Roche Posay -Redermic. Inne z tej serii mogą zapychać i powstają zaskórniki, ale działają.Ceny dosyć wysokie jednak kremy bardzo wydajne.Mój kosztował 90 zł. ten pod oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malka121 0 Napisano Lipiec 30, 2013 Moja mama od 2 lat używa kremu kolagenowego HB kosmetik i jest bardzo zadowolona. Wygładza zmarszczki, ale i super nawilża! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 30, 2013 Moja mama zaczeła używać kosmetyków firmt "Genoscope" i jest bardzo zadowolona. Mają fantastyczne serum na noc "Serum2H". Jest bez konserwantów co w naszych czasach jest chyba bradzo ważne, prawda ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 12, 2013 Witam ja proponuje orginalny krem firmy Malak BIO z Maroka jest super zakupiłam go w www.tanisklepik.eego.pl naprawdę rewelacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Reniaa1 Napisano Wrzesień 13, 2013 Ja od kilku lat stosuję taki kosmetyk na zmarszczki http://www.dslaboratories.pl/4,viterol.a-face.html . Kurze łapki, które miałam dość widoczne wygładziły się, a skóra nabrała bardziej młodzieńczego wyglądu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2013 Dla 45-latki idealny krem to dermika gold 45+. Używam go od dwóch lat i nie zamieniam nigdy na żaden inny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2013 17.09.13 gość Jak używasz go od dwóch lat, to znaczy że nie znasz auktalnych nowości. Teraz na czasie są kremy z peptydami biomimetycznymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 17, 2013 Ale parada spamerów :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach