HrabiaZenHorst 0 Napisano Grudzień 11, 2005 Polin :) jezeli uwielbiasz J\'adore to kup sobie ich kopie :) nic prostszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Grudzień 12, 2005 czy Julcia 25 juz sie nie pokaże ? szkoda... tak bywa. Jakby co zapraszam na aukcje - wystawilam 8 różnych zapachów :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jtfk Napisano Grudzień 12, 2005 Witam! Trafiłam na ten temat zupełnie przypadkowo :) Powiedzcie mi, proszę jak to w końcu jest trwałością zapachów FM, bo aż trudno uwierzyć, że utrzymują się na skórze przez 12 (?) godzin... Szukam jakiegoś męskiego zapachu. Które z nich są najtrwalsze i jak długo utrzymują się na skórze? Pozdrawiam ciepło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Grudzień 12, 2005 Polecam 52 :) boss - hugo boss :) sam uzywam , są baarrrrdzo trwałe :) proszę spytac osob , które kupiłu go odemnie na allegro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julcia25 Napisano Grudzień 12, 2005 Kobietko25 czyli Anetko bardzo bardzo Cię przepraszam że nie byłam w galerii i że do tej pory nie odpisaywalam mam zapalenie oskrzeli nie byłam na uczelni nie miałam jak odpisać dziś wróciłam do domu wcześniejnie byłąm w stanie:/. Jeśli bedziesz się chciała ze mną jeszce umówić to super a jeśli nie może przyslesz mi do domku? Pozdrawiam i przepraszam raz jeszcze że czekałaś naprawde mi głupio:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Grudzień 12, 2005 jtfk --> to prawda ze perfumy FM trzymają sie na skorze wlasnie tak dłuuuugo ... Producent podaje 12 godzin, a ja powiem szczerze nie liczyłam co do godziny...ale jesli poperfumuje sie rano przed pracą, to po 8 - 9 godzinach , moj meżczyzna nadal mowi ze ladnie pachnę :-) co do męskich zapachów FM - Hrabia ma rację, Boss - Hugo Bossa jest najbardziej popularny wsród panów. A zaraz potem szary Lacoste, oraz Allure Homme Sport Chanela. Panowie najczesciej wlasnie to wybieraja. Zapachy jak oryginały i bardzo trwałe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Grudzień 12, 2005 Julcia25, nie obraziłam się... w sumie to tak wlasnie pomyslalam ze cos sie stalo... A ja przy okazji zrobilam zakupy w Galerii . Życze Ci duzo zdrowka , oby choroba szybko minęła :-) A co do perfumek to mozemy sie umowic na inny dzien gdy juz wyzdrowiejesz. Wysyłka pocztą bedzie kosztowac 3 -4 zł więc nie wiem...jak wolisz :-) papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julcia25 Napisano Grudzień 12, 2005 cieszę się że odpisałaś, wracam spowrotem do łóżka jak poczuję się lepiej to się umówimy w sumie chciałam powąchac wiecej próbek:). Pozdrawiam i dzięki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Grudzień 14, 2005 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madzia.W Napisano Grudzień 30, 2005 Czy jest ktoś kto sprzedaje te perfumki w Warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Grudzień 30, 2005 a ja mam nr46. In Love Again - Yves Saint Laurent i sobie chwale:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez używam Napisano Grudzień 31, 2005 i najpierw byłam trochę nieufna w stosunku do nich, wydawało mi się, że to niemożliwe żeby tak długo pachniały, a jednak to fakt. Obecnie używam nr 24 Jungle Kenzo i jest na prawdę baaardzo trwały. W święta przed wyjściem do pracy na godzinę 14 psiknęłam sie tym zapachem 2 razy, a wieczorem po 8 godzinach kiedy mój mąż przyszedł po mnie do pracy, zapytał co się tak wyperfumowałam? a w ciągu dnia nie psikałam się już! mówi, że jak wchodze do domu to najpierw czuć mój zapach, a potem widać mnie. Moja koleżanka ma nr 33 Light Blue i ma taką samą pozytywną opinię na ich temat. Polecam wszystkim, bo nawet gdyby się nie zostało wierną perfumą FM to warto spróbować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka_krk Napisano Grudzień 31, 2005 A czy jest ktoś kto sprzedaje te perfumy w Kraku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 1, 2006 Ulka, ja sprzedaję te perfumy na Allegro wiec jesli interesuje Cię jakis konkretny zapach to moge wystawic aukcję, a potem dostałabyś je pocztą. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka_krk Napisano Styczeń 2, 2006 Witam ponownie ;) Interesuje mnie Jadore Diora, a takze jakies 2 probki lzejszych zapachow (takich odpowiednich na lato). Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 2, 2006 czesc :-) Oczywiście mogę wystawic na aukcji Jadore - w numeracji FM są to perfumy nr 10. Tak więc jesli jestes zainteresowana - nie ma sprawy. Jesli chodzi o inne, świeże zapachy na lato, to przychodzi mi na mysl kilka zapachów: Tommy Girl - Tommy\'ego Hilfigera DKNY Be Delicious Woman - Donny Karan L\'eau par Kenzo True Star - T. Hilfigera Mexx Woman - Mexx Light Blue - Dolce & Gabbana Pierwsze dwa zapachy są świeżo-owocowe, Kenzo to głównie wodne akordy, a pozostałe zapachy bazują na nutach cytrusowych. Light Blue wogóle nie jest słodki i taki trochę \"suchy\". O wszystkich zapachach mozna poczytac na stronce www.perfumy.fm i generalnie nie różnią sie od oryginałów. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka_krk Napisano Styczeń 2, 2006 Tak, jestem zainteresowana :) a próbki proszę nr 99 i nr 77. Z góry dziękuję, pozdrawiam serdecznie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 2, 2006 Juz wystawiłam aukcję z perfumami nr 10 czyli J\'adore:-) Jedną próbkę perfum daję gratis, ale w tym wypadku dam dwie :-) W sumie to nawet nie zapytałam czy jestes zarejestrowana na allegro...ale jakby co, to rejestracja trwa chwilę. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 2, 2006 zapomnialam dodac, że link do moich aukcji jest w \"stopce\" poniżej :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka_krk Napisano Styczeń 2, 2006 Juz kupilam ;) Dziekuję bardzo... przelew juz poszedl ;) Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justynka24 Napisano Styczeń 2, 2006 Ulka chciałabyś może kupić tylko raz użyte 77:):)?? Ja dostałam ale niestety nie za bardzo mi pasuje:/. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka_krk Napisano Styczeń 2, 2006 Nie mam pojecia jak one pachna :( zreszta na zime wystarczy mi j'adore. Tak wiec dziekuje ale nie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 2, 2006 Ula, w takim razie gdy tylko pieniążki wpłyną, idę na pocztę wyslać perfumy. Co za szybka transakcja, to mi sie podoba :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka_krk Napisano Styczeń 2, 2006 No coz... szybka decyzja dobra decyzja :) a J'adore po prostu uwielbiam. Taki mały prezencik na poprawienie sobie nastroju! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Styczeń 2, 2006 :) grunt to dobry nastrój :) zapraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulka_krk Napisano Styczeń 7, 2006 Perfumki już mam, przeszły już próbę i... jestem w nich zakochana tak samo jak w orginale ;) Dziekuję bardzo i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HrabiaZenHorst 0 Napisano Styczeń 7, 2006 Bo perfumy Federico Mahora naprawde sa swietne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja czekam na Napisano Styczeń 11, 2006 Mexx Woman :) chyba do piątku wytrzymam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uasia Napisano Styczeń 11, 2006 a mozecie mi polecic tych perfum jakis zapach podobny do Lacoste - Touch of pink, lub versace Crystal noir....a moze cos innego- lubie zapach słodkie (ale nie do przesady), czasem nawet lekko jak to mówią cukierkowe,podobają mi sie tez naomagic- chce by były one w miare młodzieżowe (mam 20latek)...z góry dziękuje i czekam na odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobietka25 0 Napisano Styczeń 11, 2006 droga uasiu :-) Jeśli jesteś fanką Lacoste - touch of pink - to w werji FM również występuje i są to perfumy wyjątkowo trwałe i intensywne. Bo szczerze mówiąc, są zapachy które trzymają się krócej - bo sa delikatniejsze z natury, i są takie ktore trzymają sie baaardzo długo (np ten Lacoste). Jesli chodzi o inne słodkie zapachy, to na 1 miejscu poleciłabym Very Valentino - jest wlasnie w typie Touch of pink ale ciut bardziej kwiatowy. Bardzo sexy i słodki :-) Z innych słodkawych ... Givenchy - Very Irresistible - cudna kompzycja na bazie kilku odmian róż (nie mylic z olejkiem różanym) ktora podoba sie chyba kazdej kobiecie. DKNY Be Delicious Woman - zapach kwiatowo-owocowy, cudnie slodki ale nie mdły dzieki dodatkowi jabłka, ogórka i grejpfruta. Ultraviolet - Paco Rabanne - w wersji FM, nie do odróżnienia od oryginału. Kompozycja kwiatowa z domieszką nutki orientalnej, ale generalnie zmysłowo słodkie. J\'adore Diora, równiez kompozycja kwiatowa, słodka, z czyms niepokojąco kuszącym w tle. Żaden z w.w. zapachów nie jest pudrowy ani duszący, bo rozumiem ze takie sa raczej niepożadane :-) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach