TuRQoUiS 0 Napisano Grudzień 2, 2005 dobry ten tusz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość opjojj Napisano Grudzień 2, 2005 Dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hoksa Napisano Grudzień 5, 2005 Dla mnie beznadzieja...nie umiem malowac sie tym grzebykiem, za duzo tuszu na nim jest i skleja potwornie rzesy :( ponoc jest dobry jak podeschnie, ale ja nie czekalam na to i oddalam go kolezance Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona20* Napisano Grudzień 5, 2005 super tusz najlepszy obecnie na rynku polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość drazliwy problem Napisano Grudzień 5, 2005 fajny moja kol go a mnie obecmie na niego nie stac jestem bezrobotna ale jak mam okazje to chetnie go pozyczam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniabb Napisano Grudzień 14, 2005 Kto go jeszcze uzywa?Lub uzywała? Naprawde pogrubia 12x ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 14, 2005 Double Extension jest zdecydowanie lepszy, zagęszcze rzęsy, czego nie można powiedzieć o Volume Shocking. Tusze do rzęs z grzebykiem mają to do tego, że rozdzielają rzęsy, wydłużają przy czym kompletnie nie zagęszczają. Już dwa razy w życiu przejechałam się na tuszach z grzebykiem i powiedziałam sobie JUŻ NIGDY WIĘCEJ!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiniabb Napisano Grudzień 15, 2005 Magda 19 dziekuje Ci za rade!:) Moze jeszcze ktos mi cos powie co sadzi na temata tuszu Duble Extanscio i Volume Shoking?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ęł Napisano Grudzień 24, 2005 Witam. Mam ten tusz dopiero od kilku dni uważam, że jest dobry tyle że trzeba się najpierw posługiwać grzebykiem. Im lepiej mi idzie tym ładniej moje rzęsy wyglądają. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ęł Napisano Grudzień 24, 2005 Heh zapomniałam dopisać że trzeba najpierw NAUCZYĆ się posługiwać grzebykiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lolkaaaaa Napisano Styczeń 2, 2006 a ile kosztuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalllka Napisano Styczeń 3, 2006 ok.55 zllotych. ja mam tera nowy bourjoisa z a50zl i tez jest dobry:) tylko co zrobic zeypotem ten bialy tusz tak nie przeswiatywal?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasztanowiec Napisano Styczeń 3, 2006 porządnie pomalować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bejbeP Napisano Styczeń 4, 2006 pomaluj tylko 1 warstwa bilaym i jedna czarnym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laura Diaz 0 Napisano Styczeń 5, 2006 Jest fantastyczny, jest super, jest rewelacyjny!!! 54 zł wywalone w błoto, więc będę sobie wmawiać tak długo, aż uwierzę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wytuszowana rzesa Napisano Styczeń 5, 2006 moja siostra ma ten tusz ; jak pomalowala nim rzesy to wygladaly okropnie: posklejane i nierownomiernie sie ten tusz jej rozprowadzil niewiem .....albo tusz jest nie jest taki rewelacyjny albo ona zle sie nim umalowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalllka Napisano Styczeń 5, 2006 moze zle rozprowadzil bo ja mam ten bourjois to jak pomalowalam za grubo i przed wyschnieciem tej bialej warstwy tez ise troche posklejaly... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Napisano Styczeń 7, 2006 strasznie skleja rzęsy, i strasznie niewygodny...beznadzieja moim zdaniem i to za 55 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sylvia20 Napisano Styczeń 7, 2006 REWELACJA! ten tusz jest naprawde świetny! to prawda, ze wymaga umiejętności malowania się tuszem z grzebykiem, ale tę sprawność nabywa sie naprawde szybko. ja mam ten tusz, używam, efekt niepodważalnie najlepszy spośród wsyztkich tuszy jakie miałam, a było ich wiele i zawsze dobre:-) POLECAM BARDZO! jak ktoś lubi długie, bardzo czarne i niezwykle wyraziste rzęsy to jak dla mnie nic lepszego aktualnie nie ma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paulinka123 0 Napisano Styczeń 19, 2006 JeSli ktos chcialby kupic ten tusz po cenie nizszej niz w sklepie to prosze o wiadomosc...mam 5 takich tuszow z niemiec i moge sprzedac za 35 zl...mam tez ten tusz i jest naprawde super...ale rzeczywiscie najpierw trzeba sie nauczyc poslugiwac tym grzebyczkiem...ale po kilku probach rzesy wygladaja naprawde super...zapraszam...moj mali...paukaa@o2.pl...a jesli ktos jest zainteresowany to posiadam tez perfumy...puma, cienie do oczu oraz inne tusze...zapraszam i pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczekkkkkkk Napisano Luty 21, 2006 co wy wogóle mówicie? Te ktore polecają ten tusz to tylko te co chca go sprzedac. On jest beznajdzieny! Maluje sie od wieeelu lat, potrafie uzywac kosmetyków.. a Ten tusz koszmarnie skleja rzęsy! Myslałam moze , ze nie potrafie grzebyka dobrze uzywac. 4 dni pod rząd próbowałam sie pomalowac tym grzebykiem w rózny sposób ( to normalnie, to zdejmowałam troche tuszu z grzebyka ) ale i tak cąły czas sklejał strasznie rzęsy! NIe kupujcie go, szkoda kasy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubię Loreal Napisano Luty 22, 2006 Jedni go zachwalają, drudzy zjeżdżają. Ja uwielbiam Double Extension, za efekt firan, a nam osoby, które tego tuszu nie lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość raina2 Napisano Luty 22, 2006 Tusz jest naprawde dobry tyle tylko, ze trzeba nauczyc sie nim malowac bo w przeciwnym razie skleja rzesy i sie marze.....ale jak kilka razy poprobuje sie malowania grzebykiem to tusz jest godny polecenia i daje fajny efekt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzen 0 Napisano Luty 22, 2006 tusz do którego trudno było mnie przekonać. Myslę sobie kolejny produkt z serii tych, które robią \"błoto\" na oczach! Jakże mile byłam zaskoczona, gdy po przetestowaniu go w domu na kilka dni przed wielkim wyjściem mogłam z wielką radością stwierdzić, jak bardzo się myliłam i że, co najważniejsze, właśnie takiego tuszu szukałam! Oczy nabrałay wyrazu, rzesy długości i gęstości a co ważne nie skleiły się dzieki innowacyjnej formule dwufazowej-( pierwsza to wydłużenie i odżywienie, druga to gęstość i rozdzielenie) Po prostu super, ale nie dla Pań preferujacych dzienny,dyskretny makijaż! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miiriii Napisano Luty 23, 2006 a jak malujecie tym tuszem dolne rzesy, to tez nakladacie najpierw baze? Bo musze przyznac, ze nieco sie rozmazuje tuz przy dolnej linii rzes :( Czekam na Wasze opinie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miiriii Napisano Luty 23, 2006 czy zanim nalozycie tusz czekacie za baza wyschnie, czy nakladacie od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esente 0 Napisano Luty 23, 2006 Dla mnie rewelacja! Wydłuża,pogrubia,podkręca! Heh...pamiętam,że chyba ze 3 dni zajęło mi opanowanie wprawnego posługiwania się krótkim (przykrótkim) grzebyczkiem, bo \"wysięgnik\" niewątpliwie do takich należy. Początkowo też ,z racji przywyknięcia do \"smukłych\",odpowiednio wyprofilowanych części chwytających -miałam maleńki problem z dość szerokim, trójkątnym \"chwytakiem\" VOLUME SHOCKING Trening czyni mistrza,he! Dziś z pełną opowiedzialnością mogę polecić wyżej wymieniony tusz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Esente 0 Napisano Luty 23, 2006 ==> miiriii -maluję górne i dolne rzęsy białą bazą. Odczekuję kilka minut aż wyschną i dopiero grzebyczek idzie w ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie polecam Napisano Luty 23, 2006 strasznie skleja rzesy jest drogi rzadna rewelacja odpowiednik to M. Astor . ja maluje rzesy baza i nstp. wkładam szczoteczke od innego tuszu i jakos sobie radze ,grzebykiem nie potrafie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach