Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jumber

Jestem z dziewczyną której nie kocham i nic do niej nie czuje. Boje się odejść.

Polecane posty

Gość gagagaga
podszywaczu wyrazaj sie nie wydaje mi sie ze pani na lekcjach jezyka polskiego uczy slowek typu "spier....." bo jak uczy to zmien szkole bo z takimi wiadomociami to naprawde bedziesz musial chodzic w przyszlosci po smietnikach i zjadac przezute skorki od chleba nikt takiego prymitywa i glaba nawet na mieciarza nie przyjmie

Gość Jubmer
Nie ułoży się już między mną i nią. Nie ma szans. Mineło to co było. Ja teraz.... eh nie chciałem o tym pisać..... sytuacja wygląda tak że mam już kogoś innego i wydaje mi się że tą osobę kocham. Chce się od niej jak najszybciej uwolnić bo nie w smak mi ukrywanie tego faktu i jej okłamywanie.

Gość historia...
skoro tak piszesz...:D to uwalniaj się szybko, poki ta nowa nic o tym nie wie :P

Gość gagagaga
ale czy jestes dobrym pracownikie czy naprawde on cie trzyma tylko ze wzgledu na jego corke? przeciez zawsze mozna sie rozstac polubownie i ona wcale ni musi reagowac tak ze naskarzy sie tatusiowi a moze jej to nie bedzie przeszkadzlo moze z nia porozmawiaj bo jak wszystko sie wyda o tej drugiej to dopiero moga byc jaja. jezeli to jest male miasteczko a jej ojciec ma troche znajomosci i jak juz pisales do tych najmilszych nie nalezy to mozesz wcale nie znalezc pracy w tym miescie ale to sa tylko moje rozwazania bo tak naprawde nikogo z was nie znam

Gość skolowana maja
W pracy robię to co wszyscy. Pracuję tam tylko ze względu na córkę szefa. Miasto nie jest małe i szybko to się nie wyda. Nowa dziewczyna nie wie o mojej sytuacji, ale najważniejsze że się kochamy i mam nadziej że będzie dobrze. Mam nadzieje znaleść szybko pracę bo niestety mam teraz mało na nią czasu. Nie chce żeby moja stara dziewczyna cos podejrzewała i przez to spotkania z moją obecna są ograniczone. No nic jutro będzie poniedziałek i może uda mi się coś znaleść!

Gość gagagaga
a przepraszam ze pytam ile macie lat?