Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MOJE ZDANIE

KAZDA KOBIETA W WIEKU DO 20 LAT POWINNA MOC ZROBIC ABORCJE!

Polecane posty

Gość MOJE ZDANIE

Gość MOJE ZDANIE
JAK WIDZE 16 LATKE W CIAZY TO MI SIE ZERCE KROI JAKA PRZYSZLOSC ONA MU ZAPEWNI ZADNA

Gość znowu jakaś marna
prowaokacja.bleeeeeeeeee

Gość pomaranczowsza
kazda kobieta w kazdym wieku powinna miec prawo do wykonania aborcji, ale NAJWAZNIEJSZE jest to, by wpajac w ludzi od najmlodszych lat, zeby sie do diaska zabezpieczali!! niestety jest wielu nierozgarnietych rodzicow, ktorzy zamiast zrobic dziecku szczegolowy wyklad o metodach antykoncepcji i stworzyc warunki do swobodnych rozmow i porad na ten temat wola schowac glowe w piasek i zastapic wyzej wymieniony objaw zdrowego rozsadku jednym przykazaniem: nie wolno ci uprawiac seksu :P a ze kazde prawie dziecko seks predzej czy pozniej uprawi, niestety sa wpadki i ... dalej wszyscu wiemy :(

Gość pomaranczowsza
prawo w tym kraju tworzone jest przez wyznawcow zabobonow, ale niech bedzie zgnile, co komu mile :P

Gość porucznikowa
A co gówniarzeria w ogóle siepcha do seksu ? Tak , powinni byćświadomi , jak sięnależy zabezpieczać , ale moim zdaniem jak się jest za młodym na ciążę , to jest się też za młodym na seks

Gość pomaranczowsza
nie koniecznie, czlowiek to w koncu nie zwykly zwierz, ktory seks musi koniecznie wiazac z prokreacja. czy to ze wzgl. na wiek, czy cokolwiek innego (np. niechec do posiadania potomstwa). w 21 wieku naprawde nie powinno byc czegos takiego jak wpadki, a to, ze niektorzy ludzie uprawiaja seks za mlodu bylo, jest i bedzie faktem, wiec na nic zabranianie ... aletluc do glowy o antykoncepcji - tak, tak i jeszcze raz tak.

Gość co wy gadaccie
Niektóre 16-latki zachowują się jak skończone idiotki. Moja kuzynka zaszła w ciążę przed 16-nastymi urodzinami. Młodociany partner spiepszył gdy się tylko o tym dowiedział. Rodzice próbowali nakłonić nastolatkę by usunęła ciąże, ona obstawała przy swoim i chciała urodzić dziecko. Po porodzie wszystko było w porządku, ale młoda mamusia zaczęła się bawić, dyskoteki i te sprawy, teraz jej rodzice zajmują się dzieckiem, do którego muszą opłacać opiekunką, ponieważ oboje pracują, mamusia traktuje synka jak powietrze. Wśród dalszych znajomych znam przypadek,, gdzie 17-latka usunęła ciążę i teraz jest szczęśliwa.

Gość dziewczyno uspokój się
ten topik owinien brzmieć:KAŻDA KOBIETA W WIEKU DO 20 LAT POWINNA TRZYMAĆ DUĘ NA KŁÓDKĘ!!!albo się zabezpieczać idiotko!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dziewczyno uspokój się
DUPĘ miało być:P

Gość popieramdziewczyno

Gość Bardzo jestem ciekawa
jak ta rozkrzyczana pro-aborcyjna dzieciarnia będzie się wypowiadać w przyszłości i doradzać swoim dzieciom, pewnie postępowe mamuśki będą do śniadaniówki wkładać tabletki anty swoim 15-letnim córkom, a w razie czego zawiozą na zabieg. Oj zmienia się punkt widzenia moi mili, jak się ma w domu takiego podlotka. Przynajmniej mi się zmienił...

Gość lkjh
każda kobieta powinna mieć prawo do aborcji i to w dowolnym wieku

każda dziewczyna powinna mieć więcej rozumu i sięzabezpieczeć a nie potem ryczeć

Gość midian
niech pomysla zanim zmajstruja ale aborcja niech w takim razie bedzie osstateczna decyzja ale tylko w krytycznych przypadkach, gdy np ciaza zagraza zyciu kobiety, lub gdy mloda dziewczyna zostala wygnana z domu bo rodzice sie jej wyrzekli i teraz nie ma srodkow na utrzymanie ... takie dziecko nawet po porodzie trafi do domu dziecka a tam nie wiadomo jakie zapanuja warunki i moze bedzie gwalcone przez swojego starszego kolege wychowanka. no tutaj jest ciezko podjac decyzje, jest ona naprawde indywidualna sprawa ...

Gość kazda kobieta
po 1 sprawa watpliwa jest nazywac dziewczyne 19letnia kobieta:P po2 jak kazda DZIEWCZYNA np 19 letnia umie rozlozyc nogi i uwaza sie za wystarczajaco dorosla by to zrobic powinna znac konsekwencje.. i albo nie rozkladac tych nog albo sie zabezpieczyc:P po 3 laska jak ma obrosnieta cipke, okres, wlosy pod pachami i stracila cnote i ma te 19 lat to nie czyni jej kobieta:P dziekuje jestem :P

Gość lilinka19
Cóż za zróżnicowanie poglądów🌼 Na dyskusji ogólnej 19-letnia dziewica jest uważana za gatunek na wymarciu, ludzie wręcz śmieją się z niej. Dziewica w wieku 19 lat często jest traktowana jak brzydula, która nie potrafi sobie znaleźć chłopaka, którą ją rozdziewiczy. Na tym forum jest wręcz odwrotnie, dziewczyna 19-letnia jest stanowczo za młoda na sex. Ja mam nieco inne zdanie, uważam, że każdy ma prawo do swobodnego dostępu do sexu, o ile do niego dorósł. Jeśli 16-latka z pełną świadomością jest gotowa na współżycie, będąc świadomą z zagorżeń, zabezpieczając się w najlepszy sposób jak dla mnie nie powinna być szykanowana z tego powodu, że ma ochotę na sex. Gorzej jeśli dziewczyna wpadnie stosując środki anty. Przez kafe wielokrotnie przewinęły się tematy odnośnie wpadek podczas brania pigułek. Wpadające dziewczyny często miały 19 lat... Co do aborcji. Jestem jak najbardziej za!! To moje ciało, moja macica i moje dziecko mam prawo powołać je do życia, jak i unicestwić kiedy nie czuję się gotowa na to by przyjąć je na świat...:D

Gość kazda kobieta
to sie nie dziw jak matka kiedys "cie unicestwi" w koncu dala Ci zycie.. a na marginesie.. jak laska nie bierze tabletek jak powinna to ma wpade.. czyli nie dojrzala do tego zeby uprawiac ten sex

Gość kasztanowiec
Oo, a to antykoncepcja daje 100 procent pewności i wpadają tylko spontaniczne dusze;-)?:D Oj, naiwności ludzka...

Ludzie nie wiem w ogole jak mozna mowic tak o aborcji...ze do pewnego wieku powinno sie miec prawo....co moze takanapalona 16-stka nie wie czym jest seks...jesli sie \"kocha\" w tak mlodym wieku to niech ponosi za to odpowiedzialnośc...Czy dla was aborcja jest czyms normalnym??

Gość kasztanowiec
Ta dyskusja nie ma końca, więc chyba nie ma sensu jej znowu zaczynać.