Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JaMorfeusz

Faceci do towarzystwa..

Polecane posty

I otóż to! Masz racje. To co inne, nowe, niepoznane musi być odrazu gorsze. Z miejsca skazujemy go na przegranie. troszkę filozofii mi się wkradło-taka tam słabość. Znalazłeś juz coś? Szukasz w ogóle?

Gość RUP
Moze w niektorych przypadkach seks wchodzi w rachube.. sam tak powiedziales-- a za co za pieniadze-- a jak nazywamy osobe uprawiającą sex za pieniądze--- DZIWKA PROSTYTUTKA KURWA..itp. nie uraz sie po prostu to logiczny ciąg twej wypowiedzi :)

do ja będę: Jeszcze nie szukałem może spróbuje do RUP: dobrze mówisz ale nie jest powiedziane że skorzystałbym z tej propozycji... to było tylko przypószczenie

Gość a moze na drutach
przeciez to jego ciało i jego sprawa jak nim rozporządza !! jak nie chcecie nie korzystajcie :) a ja lubie sexownych facetów trzesacych tyleczkami mmm.. i fajnie im sie wsadza pieniązki za slipki mm szczególnie jak mają apetyczne ciałka Mi na to pieniędzy nie szkoda :)

Gość ADA03
a możecie podać jakiś cennik swoich usług ?

Morfeuszu:) może spróbuje??? To Ty chcesz się w końcu tym zająć czy nie? Czy może czekasz aż Panie zaczną pukać do Twych drzwi?:)

Gość seba 69
a może ja !!! wysoki przystojny błondyn o niebieskich ślepkach czy skisi się choć jedna pani ?

Gość pytaja
JaMorfeusz, ja mieszkam 40 km od Wrocka! Ustaliles juz ceny? Tylko mam nadzieje ze nie wygladasz jak zniewiescialy Maciej Moleda..tylko nie to!

Ceny? Nawet o tym nie myślałem. Sam jestem ciekaw np. na ile wycenicie towarzystwo faceta na jakimś spotkaniu czy wyjeździe. Nie mówie tu o pójściu do łóżka.

do Pytaja Ponąć jestem podobny do Tomka Makowieckiego hehe (opinia znajomych) ale nie przesadzajmy.

Gość plaskota
a do gęby bierzesz?

Gość cennik
w jednym z kolorowych tygodników dla pań przeprowadzono wywiad z takim żigolakiem, stale świadczył sługi sexualne dla 5 kobiet w wieku 50-60 lat, wszystkie bogate, wdowy,rozwódki, za numer brał 150-200 zł. robił to raz-dwa razy w tygodniu z każdą, panie były zazdrosne o jego inne klientki i chciały go sobie kupić "na wyłączność" ale na to nie przystał.

Gość taliSman
Juz wiem .......na dzisiejszy wieczór wynajmę sobie faceta .pewnie tartner się zgodzi...........??? Co o tym sadzicie..............?

Gość po co wynajmowac
lepiej z kolega wyjsc na piwo, w dodtku nie trzeba za to placic:P

Gość Goly ale wesoly
chetnei wybajalbym sie, ale jestem brzydal i niesmaily

Gość gg4590836szczecin
witam ja sie tym trudnie i naprawde nie jest zle:) fascynujace przygody sie trafiaja naprawde zarobic tez mozna

Gość facet do wynajęcia
Witam Jestem młodym przystojnym dziewietnastolatkiem. Chętnia po toważysze jakiejś pani na imprezie studniówce weselu itp. oraz spełnie każde jej życzenie. Pytania i oferty prosze kierować na maciek065@onet.pl

Gość SexiMan
Zapewniam towarzystwo dla Singielki.Wspólna noc,wyjazdy w plener.wspólne wczasy itp.Spotkania u ciebie lub w Hotelu. Seximenforyou@o2.pl

Gość PanDlaPani - Szczecin
Witam, temat ten odwiedza sporo Kobiet, które nie biorą udziału w dyskusji, ale czytają, także zapraszam jeżeli jesteś zainteresowana, odwiedź moją wizytówkę: www.pandlapani.szczecin.pl Jeżeli masz jakieś pytania, wątpliwości, odpowiem na mail.