Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PitMaster

JAKA WADA/CECHA CIAŁA DZIEWCZYNY ODRAZU WAS CHLOPACY ODRZUCA?

Polecane posty

Gość magnum32
kobieto, ty się lecz z kompleksów, zamiast pluć jadem przed kompem, bo monitor zepsujesz :classic_cool:

Gość waginometr-ona
o dzieki. ale i tak mysle,ze powinnam zrzucic ze 4kg zeby tyłeczek zgrabniej wygladał w nowych diesel'kach :classic_cool:

Gość waginometr-ona
cipolina??? cooo??? od jutra nic nie jem!

Gość waginometr-ona
żartowałam! :classic_cool: a co do czyjejś tam wagi 49kg przy 171cm to tez jestem troszke zaniepokojona,czy aby na pewno wsjo w pariadkie ;-)

Gość magnum32
Waginometr jest normalna. myślę, że dobrze wygląda. Jedyne kobiety, jakich nie lubię, to te zakompleksione z tłustym dupskiem, żrace fistaszki przed kompem, zamiast się ruszyć i pobiegać.

Gość waginometr-ona
ooo, nawet 172,nie 1 tak sobie myśle,że musi być "troszkę" za drobniutka owa panienka 😴

Gość waginometr-ona
Powiem Wam tak: najwazniejsze jest,by czuć się dobrze w swoim ciele. Mnie tez Rodzice ganiają,żebym wiecej jadła, bo wg nich wyglądam,jak szczur. Ja natomiast nieszczególnie dobrze czuję sie w obecnej wadze. Te 3-4kg mniej byłoby wskazane,bo wówczas pamietam,ze zarówno fizycznie,jak i psychicznie czułam się komfortowo.

CIPOLINA Widze ze ci na mozg padlo juz doszczetnie;) pewnie na codzien siedzisz i obrzerasz sie tlustym zarciem a pozniej sleczysz przed lustrem ze masz walki tluszczu jak zawodnik sumo!! Zazdroscisz?? Lepiej byc chudym niz grubym! Poza tym: ty mi tu o wskazniku BMI pisac nie musisz, bo tak sie sklada ze bardzo dobrze go znam, bo na uczelni studiuje zywienie:D Lyso ci?? Poza tym pierdoly wypisalas!! Zamiast ruszyc swe tluste dupsko do biblioteki po pozyteczne ksiazki to co?? Dupa za tlusta zeby podniesc to gdziebies w necie i pierdoly wypisujesz!!! Zal mi cie... Dla zainteresowanych, poprawny Body Mass Index: 20-25kg/m2 - prawidłowy >18kg/m2 - niedowaga 25-30kg/m2 - nadwaga

CIPOLINA Widze ze ci na mozg padlo juz doszczetnie;) pewnie na codzien siedzisz i obrzerasz sie tlustym zarciem a pozniej sleczysz przed lustrem ze masz walki tluszczu jak zawodnik sumo!! Zazdroscisz?? Lepiej byc chudym niz grubym! Poza tym: ty mi tu o wskazniku BMI pisac nie musisz, bo tak sie sklada ze bardzo dobrze go znam, bo na uczelni studiuje zywienie:D Lyso ci?? Poza tym pierdoly wypisalas!! Zamiast ruszyc swe tluste dupsko do biblioteki po pozyteczne ksiazki to co?? Dupa za tlusta zeby podniesc to gdziebies w necie i pierdoly wypisujesz!!! Zal mi cie... Dla zainteresowanych, poprawny Body Mass Index: 20-25kg/m2 - prawidłowy >18kg/m2 - niedowaga 25-30kg/m2 - nadwaga

Gość paczkos
a moja luba ma 186 cm i wazy 82, czy to znaczy ze jes gruba wedlug Was?

CIPOLINA Widze ze ci na mozg padlo juz doszczetnie;) pewnie na codzien siedzisz i obrzerasz sie tlustym zarciem a pozniej sleczysz przed lustrem ze masz walki tluszczu jak zawodnik sumo!! Zazdroscisz?? Lepiej byc chudym niz grubym! Poza tym: ty mi tu o wskazniku BMI pisac nie musisz, bo tak sie sklada ze bardzo dobrze go znam, bo na uczelni studiuje zywienie:D Lyso ci?? Poza tym pierdoly wypisalas!! Zamiast ruszyc swe tluste dupsko do biblioteki po pozyteczne ksiazki to co?? Dupa za tlusta zeby podniesc to gdziebies w necie i pierdoly wypisujesz!!! Zal mi cie... Dla zainteresowanych, poprawny Body Mass Index: 20-25kg/m2 - prawidłowy >18kg/m2 - niedowaga 25-30kg/m2 - nadwaga Oblicza sie go: masa ciała(kg) podzielona przez wzrost (m2). Mimo ze mam niedowage czuje sie dobrze, jem co chce i ile chce i nie musze sie odchudzac, zadnych chorob nie mam:) Dodam ze obwod talii to 65, bioder 86 a miseczke nosze B:) Ale dobrze juz dobrze, jak mi tak zazdroscicie to powyzywajcie mnie jeszcze troche od anorektyczek czy bulimiczek, moze wam przejdzie zlosc na samych siebie, ze wy czujecie sie zle w swojej skorze!! Ciekawi mnie wasz indeks BMI...ale wcale nie chce go tu odczytwac, bardzo latwo jest napisac (mam switna wage, prawidlowa) gorzej przyznac sie do prawy;) ale coz...skoro lustro nie oklamie to na forum przeciez mozna jak najbardziej, nie?? PS: Bede tak z wami rozmawiala jak wy ze mna, niestety musialam nie znizyc to waszego poziomu (inteligencji taboretu...) zeby powiedziec jak 5 letniemu dziecku (nie obrazajac dzieci) jak bardzo ograniczone macie myslenie:| zal mi was mole komputerowe, ktore sowaj wiedze podpieraja internetem...:( zalosne

Gość Fafiśś
Nie podoba mi się: włosy - cienkie, delikatne jak puch, rzadkie, tłuste cera - tłusta, rozpulchniona, widoczne wągry nos - duży, garbaty, haczykowaty usta długie i wąskie zęby krzywe, zęby małe - tak, ze przy uśmiechu widać, że dziąsła są wieksze od tych zębulków piersi - obwisłe, flakowate, z niekształtnymi, niskoosadzonymi brodawkami; male cycki tłusty brzuch, tłuste plecy, tłuste ocierające sie o siebie uda wielki, galaretowaty tylek, płaski tylek grube kostki u nóg palce u dłoni, krótkie, grube lub męskie nadmierne owłosienie niedbanie o siebie, wysokie kobiety do tego wielkie jak szafy :P Generalnie wysokie kobiety są ładne, ale te smukłe Muszę jeszcze nadmienić, ze mam 13 lat i dziewczyny znam głownie ze zdjęć :D :P

Gość a ja nie cierpię
bab, które potrafią zwalić każdy topik chrzanieniem nie na temat!! Nie umiecie czytać pytań? kogo obchodzi, czy nosicie białe kozaczki? To nie jest topik - zareklamuj się.

O kur*** wspolczuje ci CIPOLINA:(:(:( miec miske D przy takiej figurze tp tragednia!!! Jeszcze nie poszlas na operacje??:| Aaaaa na pewno dopiero zbierasz prawda?;) dorabiasz pod latarnia? Bo takiej glupiej laly jak ty to nawet jakos sprzataczke by nie chcieli... Co za slownictwo: CYCNIK:| a fuj....jak tak traktujesz swoje \"cycki\" tak jak o nich piszesz to naprawde, musza byc baaaaaaardzo piekne. Poza tym: NIGDZIE NIE POWIEDZIALAM ZE NIEDOWAGA JEST PRAWIDLOWA!! NAUCZ SIE CZYTAC A POZNIEJ SIE WYPOWIADAJ RZEMIENIU JEDEN! JA BYLAM U WIELU LEKARZY Z MOJA WAGA, MIALAM WIELE BADAN, ROZNE DIETY I LEKI PRZEPISYWANE I NIC NIE POMAGALO A WYNIKI ZAWSZE MAM BARDZO DOBRE. NIC KURWA NIE PORADZE ZE TAKA MOJA NATURA I KONIEC KROPKA!!! I JESZCZE JEDNO SLOWO NA TEMAT MOJEJ WAGI!!!! Zajmnij sie lepiej obwislymi cycami bo nie wiem czy wiesz ale po 25 roku zycia to ci beda zwisac do brzucha jak sie nie wezmiesz za cwiczenia...a ty cwiczysz, owszem, INTELEKTUALNE PIEPRZENIE GLUPOT NA FORUM...Poza tym: owszem ucze sie zywienia i napisalam prawde wyobraz sobie:)

a zdjecia nie pokaze, pokazuje tylko osobom ktore \"zaluzyly\":) nie mam zamiaru udawadniac swojego wygladu osobie ktora od poczatku zaczela sie mnie czepiac i obrazac podczas gdy ja wczesniej nic do niej nie mialam....jestes bezczelnym stworzeniem (bo nie wiem czy dziewczyna...) ktore nie wie kiedy skonczyc i kompromituje sie na calej lini. Adios POMIDORZE!!

MAGNUM Dzieki za slowa poparcia (choc nie bardzo jest w czym popierac bo nie dyskutuje tu nad zmianami) i ze nie okazales sie zzedliwym i zadufanym w sobie chloptasiem:P;) pozdrawiam

Gość Ja prawdę wam powiem
Zna to ktoś : Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem. Zastanawia mnie jak chętnie inteligentni ludzie czasami lubią sobie rozmawiać z jakimiś cipolinami. Wy naprawdę nie potraficie rozróżnić osoby, które chcą podyskutować od takiej, która tylko bije pianę? Może pomogę: Osoba która stara się obrazić kogoś nie bardzo nadaje się na rozmówcę. Naprawdę nie wolelibyście rozmawiać między sobą? Potrzebna jest wam ta cipolina? No ale jak chcecie :)

Ja skonczylam z nia tę niezwykle POUCZAJACA "konwersacje"... amen

Gość Ja prawdę wam powiem
I o to chodzi :)

Gość paj -hi-wo
zabawna toż ty stara anorektyczna kurwa jesteś!!!

widac kto tu ma kompleksy skoro tak udezylo zabawna jaki cipolina (co za nick:D) ma rozmiar stanika jesli rzeczywiscie ma takie piersi to ja chetnie popatrze:P baaa nawet bym podotykal;)

Gość Mieć swoje zdanie
Przepraszam,ale nie rozumiem czemu tak wszyscy odeszli od tematu.To nie topic "anoreksja" ani "jakie duże mam cycki" Może ja już za głupia jestem albo czytać nie umiem :|

Kiss Dupe Ty nigdy nie zasluzysz zeby je ogladac! poza tym nie mam na ich punkcie kompleksow, bo mnie B wystraczy, przynajmniej wiem ze jak urodze dziecko to nie bede chodzila z barem mleczym przed soba....piersi pozniej strasznie staja sie obwisle i nie chca wracac do swojego pierwotnego ksztaltu (o ile byly ladne a nie obwisle...) a dla mnie poprostu miseczka D to katorga, nie mowie ze to nie normalne, bo jest normalne, tylko ja nie chcialabym miec takich...czulabym ze wszyscy sie na mnie gapia, na moje piersi, zenujace...ale jesli ktos czuje sie z tym w pozadku to ok. PS: DUPO twoja dziewczyna nie daje ci pomacac skoro masz ochote na obce??:| chyba ze masz 15 lat i zadnych nie dotykales....

MIEC SWOJE ZDANIE Tez nie wiem czemu odeszli, ja napisalam swoj jeden post i rozpetala sie burza na temat czy ja jestem anorektyczka czy nie:D no \"ubaw\" po pachy....co za prymitywy!!!

Jak jest ogólnie niezadbana moze być chuda lub puszysta byleby była zadbana i czysta

ej no;) a tak fajnie się rozkręcał topic :P piszcie chłopaki :D ps. do zabawna, co się martwisz, wiadomoo, net nie oddje naszych walorów, skoro jestes kochana przez swojego chłopaka i samą siebie , to co, cieszyć się :D dodam, że sama tyle ważyłam rok temu i nie zauważyłam braku powodzenia, teraz ważę 4 kg więcej i też jest dobrze, ale póki jest mi dobrze we własnym ciele nie zależzy mi na zdaniu innych, to jakbym miała się zgodzić z faszyzmem, tępotą, ignoranctwem, chamstwem ..etc. bo tak większoć chce ;)

Gość Mały frędzel u faceta
Dla mnie wadą u partenra jest mały penis.Jakos tak wszystko mi mija i odechciewa sie jak facet zdejmie majtochy i wyskoczy z nich mały frędzel. Nie,to nie dla mnie .Zdecydowanie !