Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PitMaster

JAKA WADA/CECHA CIAŁA DZIEWCZYNY ODRAZU WAS CHLOPACY ODRZUCA?

Polecane posty

Zaczne swój wywód tak: - tapeciara - nie dość ze nadmiar opalenizny to oczojebny niebieski kolor na oczach i czarna kredka na maksa wywalająca kształty jak u egipcjanek:| co to kur...a ma być?? może jeszcze burakiem sobie policzki natrzecie? - barbie - a więc to co u góry ( czasem sie kobiecie uda makijaż) oraz rózowe do bólu ubranka albo seledyny bądz niebieściutkie niczym niebo na tapecie windowsa:| ja wiem ze moze takie kolory działaja na Was kobietki ale zlitujcie sie:| Co do kozaczków to sie nie bede upierał, są ładne i sa brzydkie i jeśli ktos potrafi dobrać sobie kolory i ubranie to mogą wygladać ładnie:) - co do higieny - hmm wiadomo czy my czy Wy powinniśmy być czyści i nie zalatywać smrodami rodem z pawilonu słoni i hipopotamów w Chorzowskim ZOO. - kiedyś podobały mi sie tipsy, ale po paru przejściach wole jednak babeczki z normalnymi paurkami zadbanymi ale swoimi. Co do wzorków na paznokciach to znów nie przesadzajmy sa ładne i sa brzydkie. Jak ktoś nie przesadza i nie tworzy sobie na każdym pazurze wzorów a la dekadentyzm z motywami iście kwiatowymi to jest ok ( z tego co sie orientuje to wzorek tworzy sie tylko na jednym paznokciu) - co do tłuszczów grubości i proporcji ciała, każdy jest taki jaki jest niektórzy z własnej winy inni z powodu jakiejś choroby więc teksty typu przeciez mozna schudnac jak ja to zrobiłem są debilne. Jesli kobieta sama sie zapuściła i zgrubła to juz jej wina i powinna byc świadoma tego ze może być nieatrakcyjna dla mężczyzn. Ludzie chorzy niestety nie maja juz tak łatwo i pewno nie jedna babeczka przeżywa mały dramat przez to. Jeśli podoba Ci sie kobieta puszysta i jesteś z nią szcześliwy to wspaniale jeśli nie to szukasz szczupłej proste i logiczne. - Co do piersi kazdy lubi jakie lubi jedni mandarynki inni melony natura tworzy takie rozmiary aby kazdy był szczęśliwy:P A na koniec puenta...Jeśli jesteś laską która zarzuca nam ze piszemu tu bzdury mówiąc ze nie podobaja sie nam mocno umalowane laski w kozaczkach w obcisłych spodniach i niezłą solarką po czym ślinimy sie widząc Ciebie na ulicy to wyprowadzam CIe z błędu . NIE PODBASZ SIE NAM I NIE ŚLINIMY SIE- 99% komentarzy miedzy facetami widzacymi taką przechadzającą sie piękność brzmi następująco:\".... Patrz na trzecią widzisz ta laske w białym sweterku i kozaczkach? Ja pierdole czy ona siebie nie widzi jaka lambadziara...\" Jeśli widzisz coś innego to przykro mi ale chyba musisz odwiedzić okuliste, bo to ze facet za tobą patzry nie oznacza ze zamienia sie w tym momencie z fiutem na łby. Pozdrawiam forumowiczów;)